18 Temmuz 2012, Çarşamba 09:25:56

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA FACİAYA RAMAK KALA...

Atatürk Havalimanı İç Hatlar Geliş Katı girişinde tır devrildi. 220 promil alkollü sürücü, " Havalimanına kamikaze yapıp ölmek istedim" dedi.
  • masum vatandasla polısın ne ısı olur allah askına kımse kımseye ısını ogretmesın o kadar cok ıyı bılıyorsan polıs ol arkadsım anca bos laf
  • yarın deprem olursa da POLİSE neden engel olmadın diye sorun lütfen! Nİzamiyenin oradan giren her aracı polis durdurmaya kalksa kuyruk ŞirinEvler e kadar vurur heralde.... Ama polisler boşuna mı para alıyor? Gözlerini kapatınca hangi şoför kaç promil alkollü bilmesi lazım!!!!
  • Bizde masum vatandaşın peşini bırakıp.. koskaca tırla havalimanına kamikaze dalışı yapmaya gelen TIR ların peşine düşseniz diyoruz. Süpersinizz..
  • siz kurallara riayet etseniz polis sizinle uğraşmayı bırakıp tırla ilgilenir ayrıca her gecen tıra kımlık sorsa kendı ısını nasıl yapacak ancak bos bos yorum yazıp elestrmek kolay herkes kendı işini yaparsa liman çiçek gibi olur
  • neredesiniz yazan arkadaş çok doğru söylemiş. bu tırın terminalde ne işi var. şoför 220 promil alkollü imiş. kapıda durdursalardı direk herşey belli olurdu zaten... polis ancak biz personele zorluk çıkarmakla ilgilensin
  • Vatandaşı yurt dışından gelirken bile çıkış kapısına bir iki adım kala durdurup kimlik dahi gösterme zahmetine katlanmadan aramaya kalkan, çok sevgili Polis lerimiz yük indirme bindirme yeri olamayan terminal bölgesinin nizamaiyesinden bu araç geçerken, durdurup.. "Arkadaş bu koca tırlarla burada ne işin var" diye neden sormamışlar acaba..

Bolu merkezli bir nakliyat firmasına ait tır, bu sabah  Atatürk Havalimanı’nda yürekleri ağızlara getirdi. Erol Abacı idaresindeki 14 BG 957 plakalı tır, iç hatlar geliş katındaki 3 metre 20 santimetrelik yüksekliği hesap edemeyince facianın eşiğine gelindi.

Araçların ve yayaların kullandığı geçide hızla çarpan tır, yan yatarak devrildi. Şans eseri kazada kimsenin burnu kanamadı.  Kısa süre sonra olay yerine ambulans ulaştı. 220 promil alkollü olduğu tespit edilen sürücü Erol Abacı, sağlık ekiplerinin ısrarıra rağmen hastaneye gitmek istemedi.

Kazanın sebebine ilişkin soruları güçlükle cevaplayan ve oldukça bitkin olduğu gözlenen sürücü Abacı, "  Atatürk Havalimanı'na ölmek için geldim. Hızla oraya çarparak kendimi öldürecektim" dedi.

Tırın ait olduğu Pay Nakliyat yetkilileri ise Erol Abacı'nın bir evrak almak için havalimanında bulunduğunu öne sürdü.

Kaza sonrası tır şoförü Erol Abacı'nın derhal işine son verildiği de kaydedildi.

Bu arada Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye aracı yan yatan tırı bulunduğu bölgeden geriye çekmeyi başardı ancak tırın kaldırılması konusunda henüz bir başarı sağlanamadı. Ekiplerin olay yerinde yan yatan tırı kaldırmak için çalışmaları sürüyor.

©AirportHaber

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA FACİAYA RAMAK KALA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
masum vatandasla polısın ne ısı olur allah askına kımse kımseye ısını ogretmesın o kadar cok ıyı bılıyorsan polıs ol arkadsım anca bos laf

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DEPREM ~ 12 yıl önce
yarın deprem olursa da POLİSE neden engel olmadın diye sorun lütfen! Nİzamiyenin oradan giren her aracı polis durdurmaya kalksa kuyruk ŞirinEvler e kadar vurur heralde.... Ama polisler boşuna mı para alıyor? Gözlerini kapatınca hangi şoför kaç promil alkollü bilmesi lazım!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bizde onu diyoruz zaten.. ~ 12 yıl önce
Bizde masum vatandaşın peşini bırakıp.. koskaca tırla havalimanına kamikaze dalışı yapmaya gelen TIR ların peşine düşseniz diyoruz. Süpersinizz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
siz kurallara riayet etseniz polis sizinle uğraşmayı bırakıp tırla ilgilenir ayrıca her gecen tıra kımlık sorsa kendı ısını nasıl yapacak ancak bos bos yorum yazıp elestrmek kolay herkes kendı işini yaparsa liman çiçek gibi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yasas ~ 12 yıl önce
neredesiniz yazan arkadaş çok doğru söylemiş. bu tırın terminalde ne işi var. şoför 220 promil alkollü imiş. kapıda durdursalardı direk herşey belli olurdu zaten... polis ancak biz personele zorluk çıkarmakla ilgilensin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neredesiniz ? ~ 12 yıl önce
Vatandaşı yurt dışından gelirken bile çıkış kapısına bir iki adım kala durdurup kimlik dahi gösterme zahmetine katlanmadan aramaya kalkan, çok sevgili Polis lerimiz yük indirme bindirme yeri olamayan terminal bölgesinin nizamaiyesinden bu araç geçerken, durdurup.. "Arkadaş bu koca tırlarla burada ne işin var" diye neden sormamışlar acaba..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000