01 Ekim 2009, Perşembe 08:06:55

AHL'ye giden borudan yakıt çaldılar!

İstanbul’da yaşanan sel felaketi sonrası temizlenen Ayamama Deresi’nden yakıt hırsızlığı çetesi ortaya çıkarıldı...
  • biraz da geçmişe bakın yılda 2-3 kere bu hatta hırsızlık yaşanır .anlayıcagınız artık olagan birsey oldu
  • MADE IN TURKEY
  • Tayyibin arkadaşının tır parkı di mi , yakışır,
  • hiç fark etmemişlermi? kim bilir ne zamandır yapılıyor bu hırsızlık. demek yolsuzluk hat safhada ki kimse fark etmemiş bile. ayrıca uçak mazotunu nerede kullanacaklar? ne gereksiz işler yapıyorlar. ne gereksiz işler çeviriyorlar. kendime, çocuğuma, torunuma acır oldum. bundan 10 sene sonrasını düşünemiyorum kendi adıma

Eylül’de yaşanan sel felaketinden sonra Ayamama Deresi ve çevresinde temizlik yapıldı. Çalışmalar sırasında belediye ekipleri Ayamama Deresi’nin içinden geçen yaklaşık 500 metre uzunluğundaki hortumu fark etti. Belediye ekipleri polise haber verdi.

Polis ekipleri hortumu takip etti. Yapılan inceleme sonucu hortumun bir ucunun İnönü Mahallesi Çınaryolu Sokak’ta Atatürk Havalimanı'na giden uçak yakıt ikmal hattına, diğer ucunun ise Ayamama Deresi’nin karşısındaki bir TIR parkındaki bir TIR’a bağlı olduğunu tespit etti.

Hortumun ulaştığı son noktası olan TIR’ı da konrol eden ekipler, yakıtın araca monte edilmiş tankta toplandığını tespit etti. Polis, operasyon sonunda 5 kişiyi gözaltına aldı.

Bu kaçak hattın selde temizlik yaparkan ortaya çıktığını ifade eden Murat Kınalı, "Bu kaçak mazot hortumu. Selde temizlik yaparken tesadüfen ortaya çıktı. TIR’ın içindeki tankere çıkıyor bu hortumun ucu" dedi. Havalimanına giden uçak ikmal hattında görevli bir kişi ise "Kanalın içinde kaçak hat var. Bizim hattın içine hortum takıp kaçak hat çekmişler. Perşembe akşamı tespit edildi. 5 gün takip edildi ve operasyon yapıldı. Biz bu hattın kontrollerini yapıyoruz. Bu hat hava ikmale gidiyor" diye konuştu.

Gayrettepe Asayiş Şube’de sorgulanan kişilerin hattan çaldığı yakıt miktarı tespit edilmeye çalışılıyor.

(Milliyet)

AHL'ye giden borudan yakıt çaldılar!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
biraz da geçmişe bakın yılda 2-3 kere bu hatta hırsızlık yaşanır .anlayıcagınız artık olagan birsey oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
MADE IN TURKEY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tayyibin arkadaşının tır parkı di mi , yakışır,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hiç fark etmemişlermi? kim bilir ne zamandır yapılıyor bu hırsızlık. demek yolsuzluk hat safhada ki kimse fark etmemiş bile. ayrıca uçak mazotunu nerede kullanacaklar? ne gereksiz işler yapıyorlar. ne gereksiz işler çeviriyorlar. kendime, çocuğuma, torunuma acır oldum. bundan 10 sene sonrasını düşünemiyorum kendi adıma

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000