08 Mayıs 2011, Pazar 08:41:48

AHL'NİN YENİ MİSAFİRİ OLACAK

Çin'in kuzeybatısındaki Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nin merkezi Urumçi ile İstanbul arasında direkt uçak seferleri başlayacak.
  • THY'nin de Urumciye veya Kasgara sefer baslatmasi lazim, inanin daha dun bunu dusunuyordum her yere sefer var da Dogu Turkistana niye yok diye. Cin politik engeller cikarabilir ama asilir bence bunlar. Cinle vizelerin kaldirilmasinin da gorusulmesi lazim bence. Avrupa Cinli kayniyor vizeler kalkarsa en azindan 1 aylik girislerde Turkiyeye cok faydasi olur. THY de Uzakdoguda rekorlar kirar.
  • istanbul irtibat telefonları varmı veyada yer hizmetlerine kim bakacak bilgilendirirmisiniz.aziz ulu
  • Hainan Airlines bu sene bir yıldız daha alarak dünyanın 5 yıldızlı 7 havayolundan biri oldu
  • Cinde olan Dogu Turkistan'daki kardeslerimizi gormek icin bu ucuslar guzel olacak.
Çin'in dördüncü büyük havayolu şirketi olan Hainan Havayolları, Shanghai-Urumçi-İstanbul seferlerine Temmuz ayında başlamak için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Hainan Havayolları yetkilileri, ilk aşamada haftada iki sefer planladıklarını, bunların A-330 tipi uçaklarla yapılacağını, Shanghai'dan kalkan uçağın gidiş ve dönüşte Urumçi'de iki saat bekleme yapacağını belirtti.

Çinli yetkililer, Atatürk Havalimanını kullanmak istediklerini ve İstanbul'dan ileri noktalara yolcu taşımacılığı yapmak için diğer havayolu şirketleriyle görüşmelerin sürdüğünü kaydetti. Yetkililer, ilk aşamada sadece yolcu taşımacılığı yapmayı düşündüklerini ve ayrı bir kargo seferi öngörülmediğini söyledi.

300 uçaklık filosu bulunan Hainan Havayollarının yüzde 48.62'si Grand Air China Co. Ltd. Şirketinin elinde bulunuyor. Bu şirketin ise yüzde 48.6'sı Hainan eyalet hükümetine, yüzde 32'si HNA Grubuna, yüzde 18,6'sı ise George Soros'a ait.

Hainan Havayolları halihazırda Beijing'den Berlin, Brüksel, Budapeşte ve Moskova'ya, Shanghai'dan da Brüksel'e seferler yapıyor.

China Southern havayolu şirketi de Urumçi-İstanbul seferleri konusunda pazar araştırması yapıyordu.
AHL'NİN YENİ MİSAFİRİ OLACAK

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
THY'nin de Urumciye veya Kasgara sefer baslatmasi lazim, inanin daha dun bunu dusunuyordum her yere sefer var da Dogu Turkistana niye yok diye. Cin politik engeller cikarabilir ama asilir bence bunlar. Cinle vizelerin kaldirilmasinin da gorusulmesi lazim bence. Avrupa Cinli kayniyor vizeler kalkarsa en azindan 1 aylik girislerde Turkiyeye cok faydasi olur. THY de Uzakdoguda rekorlar kirar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
istanbul irtibat telefonları varmı veyada yer hizmetlerine kim bakacak bilgilendirirmisiniz.aziz ulu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hainan Airlines bu sene bir yıldız daha alarak dünyanın 5 yıldızlı 7 havayolundan biri oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Cinde olan Dogu Turkistan'daki kardeslerimizi gormek icin bu ucuslar guzel olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000