30 Aralık 2011, Cuma 08:58:59

AHL'DE YOLCU YAKINI KRİZİ!

Türkmenistan'a gitmek üzere Atatürk Havalimanı'na gelen bir grup, sara nöbeti geçiren arkadaşlarını görüntüleyen basın mensuplarına, yanlarında bulunan kolileri fırlatarak tepki gösterdi...
  • Uğurlayıcı almayı yasaklayacaksın. Nasıl bir adettir bu. Kapıdan uğurla gitsin işte. Hac zamanı da böyle. Yolcudan fazla uğurlayıcı giriyor salona. Ondan sonra itiş kakış kavga vs. Almayın içeri biraz ders alsınlar.
  • Fazla bagajı vardı kesin geçirsinler bagajı diye polim yapmış belli.
  • Hiç bir meydana kesinlikle ugurlayıcı almayacaksın. Hele hac seferleri tam bir felaket zaten.
Alınan bilgiye göre, Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Aşkabat tarifeli seferi ile 23.35'te Türkmenistan'a gitmek üzere İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen Ravshen A. isimli bir yolcu, check-in işlemini gerçekleştirdiği sırada sara nöbeti geçirdi.

Türkmenler, sara nöbeti geçiren arkadaşlarına bilinçsiz bir şekilde su verdi. Ravshen A. bu sırada boğulma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Şahsın yardımına ise sağlık ekipleri yetişti. Bu sırada Türkmenler, kendilerini görüntülemek isteyen basın mensuplarına tepki gösterdi. Görüntü almak isteyen basın mensuplarına Türkmenistan'a götürdükleri kolileri fırlatan şahıslara polis ekipleri müdahale etti.
 
Polis ekipleri Türkmenleri sakinleştirmekte bir hayli zorlanırken, sağlık ekipleri de Ravshen A.'yı kliniğe götürüldü. Yolcunun son durumunun iyi olduğu öğrenildi.



AHL'DE YOLCU YAKINI KRİZİ!

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Uğurlayıcı almayı yasaklayacaksın. Nasıl bir adettir bu. Kapıdan uğurla gitsin işte. Hac zamanı da böyle. Yolcudan fazla uğurlayıcı giriyor salona. Ondan sonra itiş kakış kavga vs. Almayın içeri biraz ders alsınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Fazla bagajı vardı kesin geçirsinler bagajı diye polim yapmış belli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hiç bir meydana kesinlikle ugurlayıcı almayacaksın. Hele hac seferleri tam bir felaket zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000