30 Aralık 2011, Cuma 17:01:47

AHL'DE YAKAYI ELE VERDİLER

Atatürk Havalimanı'nda yabancı uyruklu iki kişi, bir ayda 7. hırsızlıklarını yapmak isterken araştırma polislerince yakalandı...
Sırp ve Kosova uyruklu kişilerin kaldıkları Aksaray'daki otel odalarında yapılan aramada ziynet eşyaları, bilgisayar, cep telefonu ve kameralar ele geçirildi.
 
Alınan bilgiye göre; Türkiye'ye gelen 36 yaşındaki Sırp uyruklu B.B. ile Kosova vatandaşı 37 yaşındaki K.K. hırsızlık yapmak için Atatürk Havalimanı'nı seçti. Ellerinde bavullarla kendilerine yolcu süsü veren hırsızlar ilk işleri için 26 Kasım'da Dış Hatlar Terminali'ne geldi.
 
Bir ay içerisinde havalimanının değişik noktalarında hırsızlık yapan yabancı şahıslar, yedinci de amaçlarına ulaşamadı. Araştırma polislerince kamera tespiti ve takip sonrası yakayı ele veren iki kişinin, gözlerine kestirdikleri yolcular ile eşyaları arasında perdeleme yaparak, hırsızlık gerçekleştirdikleri belirlendi.
 
Gözaltına alınan Kosova ve Sırp uyruklu hırsızlar, adliyeye gönderildi. Şahısların daha sonra sınırdışı edileceği bildirildi.

(Zaman)
AHL'DE YAKAYI ELE VERDİLER

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000