31 Aralık 2015, Perşembe 10:20:48

AHL'de seferlere kar rötarı

Atatürk Havalimanı’nda etkili olan kar yağışı sebebiyle uçakların iniş kalkışları rötarlı olarak gerçekleştiriliyor.
  • DHMİ MAKİNECİLER ÇALIŞSIN KAR TEMİZLİĞİ YAPSIN PİSTİ AÇSIN UÇAKLAR İNSİN. KULECİLERDE PARAYI GÖTÜRSÜN. HAVACILIK TAZMİNATINDA ADALET İSTİYORUZ.
  • Havaalanlarını kaplıca kaynakları olan yerlere yapalım alttan kaynak suyunu borularla geçirip üstteki karlanmayı önler yalan mı?
  • Havalimanı pist,taxı, park yerlerinin temizliği DHMİ ye aittir. Ne THY nede TGS yi bağlamaz. Sen buzun üstünde sokakta bile yürürken kayıp düşüyorsun, adamlar o soğuk havada ve buzlu zeminde uçaklara merdiven loader vs yanaştırıp yine aynı zeminde yükleme boşaltma yolcu transferi hizmeti veriyorlar. Tüm bu olumsuzluklara rağmen sıfır kaza ile çalıştılar, sende onların sayesinde oturduğun sıcacık ofisinde çayını yudumlarken canın sıkıldı ki burda o insanları karalama yolunu seçmişsin. Herkese mutlu bereketli sağlıklı bir yıl dilerm.
  • Remzi Basgan. Yas kac?
  • Ne oldu tgs çalışanları konuşsanıza. Nasılsa patladınız. İki elinizle bir karı temizleyemediniz. Yazıklar olsun.
  • TGS'nin karla mücadelesi daha ilk günden patlamış :)) noldu tgs yöneticilerini övüyordunuz!! bumudur müdür???
  • İSTANBUL BİTMİŞ AHL BİTMİŞ TGS VE DHMİ BİTMİŞ....
  • Sen bu akilla bu senede dertsiz yasarsin
  • Bu kadar kar yağışında bir sürü iptal pes doğrusu demek neymiş hala ders alınmamış ve önlemler işe yarayacak cinsten değil. Bari tamamen kapatın belki daha iyi olur
  • Hani şu kış hazırlıklarını yaptık diye gazetelere demeçler verenler nerede yahu! Yerde iki gram kar olunca herşey iptal. Araçlar, buz çözücü sıvılar, ekipler herşey var ama sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır. Ne var canım bugün de uçmayın artık. Evinizide oturup sıcak sıcak :) yorum atın artık .

Atatürk Havalimanı’nda etkili olan kar yağışı sebebiyle uçakların iniş kalkışları rötarlı olarak gerçekleştiriliyor.

Bu sabaha karşı etkisini artıran yoğun kar yağışı hava trafiğinde de zaman zaman sıkıntılar yaşanmasına neden oluyor. DHMİ ekipleri, Atatürk Havalimanı’ndaki pistleri açık tutabilmek için aralıksız çalışırken iniş ve kalkışlarda zaman zaman uçaklar zorluklar yaşıyor.

Kar yağışı etkisini artırdığı anlarda uçaklar iniş yapabilmek için havada sıraya girerken uçaklar dakikalarca havada tur atmak zorunda kalıyor.

Bütün olumsuz duruma rağmen hava trafiği şu ana kadar kesintisiz olarak devam ediyor.

©AirportHaber







AHL'de seferlere kar rötarı

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

MAKİNE ~ 8 yıl önce
DHMİ MAKİNECİLER ÇALIŞSIN KAR TEMİZLİĞİ YAPSIN PİSTİ AÇSIN UÇAKLAR İNSİN. KULECİLERDE PARAYI GÖTÜRSÜN. HAVACILIK TAZMİNATINDA ADALET İSTİYORUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En iyisi ~ 8 yıl önce
Havaalanlarını kaplıca kaynakları olan yerlere yapalım alttan kaynak suyunu borularla geçirip üstteki karlanmayı önler yalan mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 8 yıl önce
Şu anda AHL'de taksi yollarının ve park yerlerinin sürekli bozulmasının nedeni yer altı suyunun kontrolunun sağlanamaması ve yer üstü suyunun tahliyesinin düzgün yapılmamasındandır. Kaplıca suyu debisi sürekli değişir ve yer hareketlerine de neden olabilir. Dolayısı ile uygun yerler değildir. İkincisi, Kaplıca aynı zamanda buhar üreten yerler olduğu için sise neden olur, uçuşlara mani olabilir. Üçüncüsü, tek akıllı olarak sizi tebrik ediyorum. 100 yıldır sizin gibi bir dahi çıkmadı. Ama keşke bunu internetten de olsa bir araştırsaydınız. Daha soğuk ülkelerde, mesela Kanda da,Rusya da, Norveç te, İzlanda (Iceland)da ne yapıyorlarmış diye.
Çok bilenlere ~ 8 yıl önce
Havalimanı pist,taxı, park yerlerinin temizliği DHMİ ye aittir. Ne THY nede TGS yi bağlamaz. Sen buzun üstünde sokakta bile yürürken kayıp düşüyorsun, adamlar o soğuk havada ve buzlu zeminde uçaklara merdiven loader vs yanaştırıp yine aynı zeminde yükleme boşaltma yolcu transferi hizmeti veriyorlar. Tüm bu olumsuzluklara rağmen sıfır kaza ile çalıştılar, sende onların sayesinde oturduğun sıcacık ofisinde çayını yudumlarken canın sıkıldı ki burda o insanları karalama yolunu seçmişsin. Herkese mutlu bereketli sağlıklı bir yıl dilerm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A ~ 8 yıl önce
Remzi Basgan. Yas kac?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS. ~ 8 yıl önce
Ne oldu tgs çalışanları konuşsanıza. Nasılsa patladınız. İki elinizle bir karı temizleyemediniz. Yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
TGS'nin karla mücadelesi daha ilk günden patlamış :)) noldu tgs yöneticilerini övüyordunuz!! bumudur müdür???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pompei ~ 8 yıl önce
müdür müdürmüdür ki :)
şansal ~ 8 yıl önce
İSTANBUL BİTMİŞ AHL BİTMİŞ TGS VE DHMİ BİTMİŞ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Remzi'ye 2 ~ 8 yıl önce
Sen bu akilla bu senede dertsiz yasarsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arbeitslos ~ 8 yıl önce
Bu kadar kar yağışında bir sürü iptal pes doğrusu demek neymiş hala ders alınmamış ve önlemler işe yarayacak cinsten değil. Bari tamamen kapatın belki daha iyi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hani ~ 8 yıl önce
Hani şu kış hazırlıklarını yaptık diye gazetelere demeçler verenler nerede yahu! Yerde iki gram kar olunca herşey iptal. Araçlar, buz çözücü sıvılar, ekipler herşey var ama sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır. Ne var canım bugün de uçmayın artık. Evinizide oturup sıcak sıcak :) yorum atın artık .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000