29 Ağustos 2009, Cumartesi 07:02:45

AHL'de 'sahte ürün' baskını

Dünyaca ünlü marka ürünlerin taklit edilerek satıldığı ülkemizde, taklitçiler Atatürk Havalimanı’na kadar girdi...
  • yuh be..nasil bir millet olduk inanmak mumkun degil...havalimani gibi bir yerde cakma mal sat..Dusunsenize bir turist oradan aldigi bir urunun cakma oldugunu ogrendiginde diyecek ki vay be Turkiye den havaalanindan urun aldim cakma cikti demek ki Turkler havaalaninda bile sahte urun satacak kadar uckagitci,sahtekar millet.. Haberde calisana ceza kesilmis deniyor neden calisana da sahibine degil??Yoksa calisan mi patronundan habersiz cakma urunu getirip orada satmis?? Inandirici degil ama burada her sey olabilir..Neden kapatilmamis bu sirket ve neden bu kadar az ceza kesilmis??Devlet sucluya ceza konusunda neden bu kadar aciz??Bunlar aslinda vatana ihanet ediyorlar ulkemizi kirletiyorlar adi mahlukatlar..Lutfen aciklansin bu sirketin adi..
  • hangi magaza acaba adini ogrenirsek gidipte ordan birsey almayiz hem boylesi asalik insanlari rencide etmeli. Sahte mali orjinali ile ayni fiyata satiyorlar utanmadan.
  • ne yani cezası 120 liracık mı?bende caydırıcı değil bu ceza...o adam 3-5 ay sonra yine aynısını yapar...

Dünyaca ünlü marka ürünlerin taklit edilerek satıldığı ülkemizde, taklitçiler Atatürk Havalimanı’na kadar girdi. Atatürk Havalimanı’nda taklit mal sattığı öne sürülen bir mağazaya firmanın avukatları ve Havalimanı Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Mağazada markalı ürün gibi satılan üç torba dolusu taklit kemere el konuldu. Ticaret kanununu ihlal ettiği belirlenen firma çalışanına 120 TL para cezası kesildi.

Türkiye Gazetesi

AHL'de 'sahte ürün' baskını

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
yuh be..nasil bir millet olduk inanmak mumkun degil...havalimani gibi bir yerde cakma mal sat..Dusunsenize bir turist oradan aldigi bir urunun cakma oldugunu ogrendiginde diyecek ki vay be Turkiye den havaalanindan urun aldim cakma cikti demek ki Turkler havaalaninda bile sahte urun satacak kadar uckagitci,sahtekar millet.. Haberde calisana ceza kesilmis deniyor neden calisana da sahibine degil??Yoksa calisan mi patronundan habersiz cakma urunu getirip orada satmis?? Inandirici degil ama burada her sey olabilir..Neden kapatilmamis bu sirket ve neden bu kadar az ceza kesilmis??Devlet sucluya ceza konusunda neden bu kadar aciz??Bunlar aslinda vatana ihanet ediyorlar ulkemizi kirletiyorlar adi mahlukatlar..Lutfen aciklansin bu sirketin adi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hangi magaza acaba adini ogrenirsek gidipte ordan birsey almayiz hem boylesi asalik insanlari rencide etmeli. Sahte mali orjinali ile ayni fiyata satiyorlar utanmadan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ne yani cezası 120 liracık mı?bende caydırıcı değil bu ceza...o adam 3-5 ay sonra yine aynısını yapar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000