29 Kasım 2010, Pazartesi 11:00:58

AHL'DE KAN GÖVDEYİ GÖTÜRECEK!

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık, Atatürk Havalimanı'nda son dönemde yaşanan olayları köşesine taşıdı. Peki, Kıdık neler dedi? İşte o yazı...
  • Evet biz AHL çalışanları olarak en yakın taksi durağından yada korsan taksi(sarı taksilerden daha ahlaklı,dürüst)çağırıyoruz.BİTİRİN bu rezaleti..Kaldırın pis adamları ordan ..
  • zataen adı üzerinde ulaştırma bakanı.
  • kimler = TAKSİCİLER neden? neden o kadar çok ki yeter ki yaptıklarına göz yumulmasın artık...
  • tav isterse bunları kovar beş yüz elli lux taksi alır kaliteli hizmet vererek AHL nin kalitesinin yüksekligini göstermiş olur.
  • Sn Kidik mudurum yazilarinizi cok buyuk bir zevkle okuyoruz
  • Herkezin gozu onunde buyuk bir skandal var, aziz ve necip Turk basini - Airporthaber haric - sus pus. Ali Bey'i yazisindan dolayi tebrik ederim. Terorizme karsi en hassas, guvenligin en ust noktada olmasi gereken yerde mağara adamı kilikli taksiciler orta yerde sopalarla kavga ediyor tiss yok. Hanutcular turist taciz ediyor tisss yok. Rent a car'lar mafyacilik oynuyor tisss yok. Adama sorarlar siz nasil yoneticisiniz diye? Hamamin namusunu kurtarmak icin iki uyduruk halkla iliskiler calismasi denetleme. O bakanini topragi, bu TAV in kiracisi. Isin cozumu: Basbakan VIP olayinda oldugu gibi durumu bizzat gorecek, balyozu indiricek. Baska turlu bu isin cozulecegi yok.
  • mudurum valla bakan olacak adamsin, yine cok gusel bir haber yapmisin, isallah daha ust yerlerde goruruk seni
  • Ali Kıdık Bey Birazda taksicileri yazın lütfen... Aşağıdakı arkadas yazmıs. Taksicinin bina içinde ne işi var ? Onlara içerde cirit atmayı ve birilerini teftiş etme yetkisini veren kim ? Taksicilere bu kadar göz yuman kim ? Onlara meydanı boş bırakan kim ? Bizler biliyoruz kim oldugunu ama siz yazın önce kim oldugunu ! Rent A Carcılara gelince onlarda turıst yakaladıkları zaman çok kötü çarpıyorlar. 50 TL ye gidilecek yere 100 TL ye gidiyorlar !
  • HALEN KAZIKÇI HAVALİMANI TAKSİ HALEN HAMUTÇULUK REZALETİ DEVAM EDİYOR.DEVLET 50 TANE ÇAPULÇU İLE NE İÇİN BAŞ EDEMİYO....BİTİRSİNLER ARTIK BU HAVALİMANI TAKSİ VE HAMUTÇULUK REZALETİNİ BİZ AHL ÇALIŞANLARI OLARAK HAVALİMANI TAKSİ KULLANMIYORUZ KULLANMICAGIZDA SEBEBİNİ HERKES BİLİYOR...
  • ortada deski olan firmanın bünyesinde ,kırk şöfer çalışıyormuş. dogru iş olmasa bunlar çalışırmı.diğerlerinde neden beş şöför.

Atatürk Havalimanı altın yumurtlayan tavuk misali. Sandalyenizi koyacak bir ticari alanınız olması halinde “zenginsiniz” demektir. İşte bu yüzden Atatürk Havalimanı hep gözde bir ticari yatırım alanı olarak görülür. 
 
Birazdan tüyler ürperten iddiaları paylaşacağım sizlerle.
 
Hatırlayacağınız gibi hafta içinde Atatürk Havalimanı’nda faaliyet gösteren araç kiralayan firmalar arasında içten içe kaynayan husumet gün yüzüne çıkmıştı. 
 
Bir Rent A Car firmasının camına astığı protesto yazısı ile patlak veren olayların perde arkasında çok daha vahim olayların döndüğünü belirtmek isterim.
 
Atatürk Havalimanı’nın güvenliğinden sorumlu emniyetin elinde bu görüntülerin olduğunu biliyorum. Bu Rent A Car firmaları arasında baş gösteren husumet sulh ile çözülemezse ileride kanlı olayların yaşanabileceğini vurgulamak isterim.

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık'ın kaleme aldığı yazının tamamı için TIKLAYIN

AHL'DE KAN GÖVDEYİ GÖTÜRECEK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 13 yıl önce
Evet biz AHL çalışanları olarak en yakın taksi durağından yada korsan taksi(sarı taksilerden daha ahlaklı,dürüst)çağırıyoruz.BİTİRİN bu rezaleti..Kaldırın pis adamları ordan ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
zataen adı üzerinde ulaştırma bakanı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kimler = TAKSİCİLER neden? neden o kadar çok ki yeter ki yaptıklarına göz yumulmasın artık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tav isterse bunları kovar beş yüz elli lux taksi alır kaliteli hizmet vererek AHL nin kalitesinin yüksekligini göstermiş olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sn Kidik mudurum yazilarinizi cok buyuk bir zevkle okuyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Herkezin gozu onunde buyuk bir skandal var, aziz ve necip Turk basini - Airporthaber haric - sus pus. Ali Bey'i yazisindan dolayi tebrik ederim. Terorizme karsi en hassas, guvenligin en ust noktada olmasi gereken yerde mağara adamı kilikli taksiciler orta yerde sopalarla kavga ediyor tiss yok. Hanutcular turist taciz ediyor tisss yok. Rent a car'lar mafyacilik oynuyor tisss yok. Adama sorarlar siz nasil yoneticisiniz diye? Hamamin namusunu kurtarmak icin iki uyduruk halkla iliskiler calismasi denetleme. O bakanini topragi, bu TAV in kiracisi. Isin cozumu: Basbakan VIP olayinda oldugu gibi durumu bizzat gorecek, balyozu indiricek. Baska turlu bu isin cozulecegi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
mudurum valla bakan olacak adamsin, yine cok gusel bir haber yapmisin, isallah daha ust yerlerde goruruk seni

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ali Kıdık Bey Birazda taksicileri yazın lütfen... Aşağıdakı arkadas yazmıs. Taksicinin bina içinde ne işi var ? Onlara içerde cirit atmayı ve birilerini teftiş etme yetkisini veren kim ? Taksicilere bu kadar göz yuman kim ? Onlara meydanı boş bırakan kim ? Bizler biliyoruz kim oldugunu ama siz yazın önce kim oldugunu ! Rent A Carcılara gelince onlarda turıst yakaladıkları zaman çok kötü çarpıyorlar. 50 TL ye gidilecek yere 100 TL ye gidiyorlar !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
HALEN KAZIKÇI HAVALİMANI TAKSİ HALEN HAMUTÇULUK REZALETİ DEVAM EDİYOR.DEVLET 50 TANE ÇAPULÇU İLE NE İÇİN BAŞ EDEMİYO....BİTİRSİNLER ARTIK BU HAVALİMANI TAKSİ VE HAMUTÇULUK REZALETİNİ BİZ AHL ÇALIŞANLARI OLARAK HAVALİMANI TAKSİ KULLANMIYORUZ KULLANMICAGIZDA SEBEBİNİ HERKES BİLİYOR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ortada deski olan firmanın bünyesinde ,kırk şöfer çalışıyormuş. dogru iş olmasa bunlar çalışırmı.diğerlerinde neden beş şöför.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000