07 Aralık 2010, Salı 08:04:21

AHL'DE KAÇAK ALTIN YAKALANDI

Atatürk Havalimanı'nda hareketlerinden şüphelenilen iki Kırgız yolcunun üzerinde yapılan aramada 11 kg altın ele geçirildi.
Kadın kaçakçıların, çantalarının özel bölmelerinde yer kalmayınca kalan altını çizmelerinde sakladıkları belirlendi.

Alınan bilgiye göre, Atatürk Havalimanı Araştırma Büro ekipleri dün Almatı'dan İstanbul'a gelen Kırgız uyruklu R.M ve A.D. isimli iki kadın yolcunun hareketlerinden şüphelendi. Takibe alınan kadın yolcuların, pasaport kontrolünden geçtikten sonra valizlerini almaları beklendi.
 
Polis ekipleri kadın yolcuları Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminal katında durdurdu. Kadınların üstlerinde ve valizlerinde yapılana aramada yurda kaçak yolla sokulmak istenilen yaklaşık 11 kg altın ve 147 bin dolar para ele geçirdi. Valizlerde yapılan aramaların ardından yolcuların paniklemesi ve yürüyüşlerinde bozukluk fark edilmesi üzerine polis ekipleri şüphelileri detaylı bir aramadan geçirdi. Yapılan aramada iki yolcunun botlarının içine gizlenmiş altın külçeleri bulundu.

Gözaltına alınan R.M ve A.D Atatürk Havalimanı Araştırma Büro Amirliği'ndeki sorgusunun ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.
AHL'DE KAÇAK ALTIN YAKALANDI

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000