08 Ekim 2010, Cuma 13:28:24

AHL'DE HAYATINI KAYBETTİ

Atatürk Havalimanı'nda uçak saatini bekleyen Moğolistan uyruklu bir yolcu, kalp krizi geçirdi. İlk müdahaleyi, uçak saatini bekleyen iki doktorun yaptığı yolcu, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
  • Burnu havada insanların gözü önünde oldu bu olay.Onlara umarım ders olmuştur.Hava atmanın boş olduğunu belki anlarlar.Hayat böyle birşey... bugün var yarın yok.
Alınan bilgiye göre; Moskova'dan havalanan bir uçak, aktarma için İstanbul Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı. Bu sırada yolcular arasında bulunan Ulaabaatar Dorjnyawbuu (44), eşi ile birlikte uçak saatini beklemek üzere bir kafede oturmaya başladı.

Daha önce bir kez kalp krizi geçirdiği öğrenilen Dorjnyawbuu, aniden rahatsızlandı. Kalp krizi geçiren yolcuya ilk müdahaleyi, uçak saatini bekleyen iki doktor yaptı.

Dorjnyawbuu'nun büyük korku yaşayan eşi yaşananları gözyaşları içinde izledi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerinin de gerekli müdahalesinin ardından Ulaabaatar Dorjnyawbuu, International Hospitol'e kaldırıldı. Dorjnyawbuu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
AHL'DE HAYATINI KAYBETTİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Burnu havada insanların gözü önünde oldu bu olay.Onlara umarım ders olmuştur.Hava atmanın boş olduğunu belki anlarlar.Hayat böyle birşey... bugün var yarın yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000