18 Kasım 2015, Çarşamba 07:55:51

AHL'de DAEŞ operasyonu

Atatürk Havalimanı'nda, mülteci gibi davranarak yasa dışı yollarla Almanya'ya gitmeyi planladıkları iddia edilen 8 kişi gözaltına alındı
  • Havalimanında araç kiralama adı altında taksicilik yapan ve tursitleri dolandıranlara da artık birşeyler yapılsın. İstanbulda metro hiçbir yere gitmez otobüsler berbat diyip kendilerine mecbur etmeye çalışarak bizi kötü gösteriyor ve faiş fiyatlara tursitleri dolandırıyorlar ve bunların apron kartları var!!!
  • Neyy turkish technicten 8 kişiyi mi gözaltına almışlar?
  • ÖNCE THY TEKNİĞİN İÇİNDEKİ İŞİD ÇİLERİ BİR TEMİZLEYİN,, ÇARIKLI YOBAZLARI
  • Bildiğimiz ' IŞİD' e DAEŞ deyince BAZI GERÇEKLER ÖRTÜLEBİLİYOR MU ? Yiyenler yesin......
  • ahl'de daes operasyonundan once, maganda taksici,yolcularin bagajlarini tasimak icin onlara zorla yapisan boynunda apron kartli sahislar,bagaj arabalarina takilan parayi almak icin milleti takip edenler, havalaninda yolculara salca olan dilenciler vs operasyon yapilmali hem de acilen !!!
  • "İnad" olmasın o?
  • Allah akıl fikir versin sana da. kipa takanları siyonistlikten, haç takanları aşırı hrıstiyan dinciliğinden, mini eteklileri de fuhuştan yakalarlar senin mantığına(!) göre. ee mini etekli haç takanları napacaklar onu da söyleyiver bi zahmet
  • DAEŞ ne IŞID IŞID
  • Inadmissible kabul edilemez yolcu anlamını taşır
  • ben de thy teknikteki sakallıları yakaladılar sandım

Terör örgütü DAEŞ'e yönelik operasyonda, Fas'ın Kazablanka kentinden gelen ve mülteci gibi davranarak yasa dışı yollarla Almanya'ya gitmeye çalıştıkları iddia edilen 8 kişi gözaltına alındı.

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, terör örgütü DAEŞ'e uluslararası katılımı engellemek için İstanbul Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube müdürlükleri bünyesinden seçilen uzman personellerden oluşturulan "inad timi" Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanları ile Büyük İstanbul Otogarı'nda profil çıkarma ve risk analizi çalışmaları neticesinde şüpheli gördükleri kişileri gözaltına alarak, "mülakat odaları"nda ifadelerine başvuruyor.

Atatürk Havalimanı'nda çalışmalarını 24 saat kesintisiz sürdüren "inad timi", dün gece Fas'ın Kazablanka kentinden gelen ve İstanbul'da turizm amaçlı gezi yapacaklarını belirterek bir otelde rezervasyonlarının bulunduğunu söyleyen Nasıl Y. ile Soufiane H, Aissa M, Salahaddin A, Said S, Mouhssıne El A, Mustapha M. ve Ayoub S'yi şüpheli bularak gözaltına aldı.

Ekipler, belirtilen otelin yetkilileriyle görüştüklerinde ise isimleri bildirilen kişilerin adlarına ait rezervasyon olmadığı ortaya çıktı.
Terör örgütü DAEŞ üyesi oldukları öne sürülen şüphelilerden Nasıl Y'nin cebinden çıkan kağıtta İstanbul'dan başlayıp İzmir, Yunanistan, Sırbistan ve Macaristan üzerinden Almanya'ya ulaşan çizim ele geçirildi.

Şüphelilerin, mülteci gibi davranarak yasa dışı yollarla Almanya'ya gitmeyi planladıkları iddia edildi. Emniyetteki işlemleri devam eden zanlıların varış noktasının Almanya olmasına ilişkin çok yönlü soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Öte yandan, çok sayıda şüphelinin ifadesine başvuran ve 800 kişinin sınır dışı edilmesini sağlayan "inad timi"nin 200'ün üzerinde şüphelinin de ülkeye kabul edilmemesini sağladığı kaydedildi. (Bugün)

AHL'de DAEŞ operasyonu

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

airport ~ 8 yıl önce
Havalimanında araç kiralama adı altında taksicilik yapan ve tursitleri dolandıranlara da artık birşeyler yapılsın. İstanbulda metro hiçbir yere gitmez otobüsler berbat diyip kendilerine mecbur etmeye çalışarak bizi kötü gösteriyor ve faiş fiyatlara tursitleri dolandırıyorlar ve bunların apron kartları var!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
773 ~ 8 yıl önce
Neyy turkish technicten 8 kişiyi mi gözaltına almışlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY TECH ~ 8 yıl önce
ÖNCE THY TEKNİĞİN İÇİNDEKİ İŞİD ÇİLERİ BİR TEMİZLEYİN,, ÇARIKLI YOBAZLARI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Figo ~ 8 yıl önce
Bildiğimiz ' IŞİD' e DAEŞ deyince BAZI GERÇEKLER ÖRTÜLEBİLİYOR MU ? Yiyenler yesin......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
operasyon ~ 8 yıl önce
ahl'de daes operasyonundan once, maganda taksici,yolcularin bagajlarini tasimak icin onlara zorla yapisan boynunda apron kartli sahislar,bagaj arabalarina takilan parayi almak icin milleti takip edenler, havalaninda yolculara salca olan dilenciler vs operasyon yapilmali hem de acilen !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlginç ~ 8 yıl önce
"İnad" olmasın o?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
technic'e ~ 8 yıl önce
Allah akıl fikir versin sana da. kipa takanları siyonistlikten, haç takanları aşırı hrıstiyan dinciliğinden, mini eteklileri de fuhuştan yakalarlar senin mantığına(!) göre. ee mini etekli haç takanları napacaklar onu da söyleyiver bi zahmet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
natwest ~ 8 yıl önce
DAEŞ ne IŞID IŞID

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asd ~ 8 yıl önce
Inadmissible kabul edilemez yolcu anlamını taşır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
technic ~ 8 yıl önce
ben de thy teknikteki sakallıları yakaladılar sandım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000