11 Ekim 2009, Pazar 14:47:04

AHL TAKSİCİLERİ KORSANA 'DUR' DEDİ

İstanbul'daki taksiciler, Çağlayan'da gerçekleştirdikleri mitingde "Korsana hayır" dedi...
  • Burada yazılanları diğer gazeteler ile paylaşsanıza haber yapsınlar. Yapsınlarda Türk halkı neyin ne olduğunu öğrensin. Belki biraz olsun bu insanlarda adam olur. Belki valilik konuya el atarda temizlik yaparlar. Aksi halde bizler bu yaratıkları çekmek zorundayız.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Hiç üşenmeden 30 sayfalık yorumları okudum. Bunlar ekmek yediği kapıya pisleyen, o evin oturanlarına bile saygı duymayan bir grup. Bence onlar miting yapacağına oturup biz ne yaptık da destek yerine bu yorumları hakettik diye düşünsünler. Burada aleyhlerinde yazı yazanların ancak birkacı korsan taksicidir. Ama 99% u müşteri , hava alanı çalışanı. Korsan taksici bu siteyi bilmez bile.
  • Korsana evet başlıklı yorumcunun AHL taksicileri de yoldan almasın yorumu son derece isabetli. Çok da adaletli bence. Hava alanında bu yasal görünümlü sarılar asıl korsan. Müşteri almak için bölge hakimiyeti son derece ilkel ve ürkütücü. Fırın önünde simitçiye simit sattırılmadığını, manav önünde zerzavatcıya engel olunduğunu hiç bilmem. Bu yasal görünümlü korsanlar neden bu kadar kollanıyor, paylaşım sağlam galiba.
  • AHL Taksicileri personel girişlerine uzanan yaya geçitlerine park edip yol kapattığı gibi servis aracına geçmek üzere yaya geçidinden geçmekte olan üniformalı personeli bile yaya geçidinden koşarak kkaçırıyorlar. Araçlarına binip de ATKÖY,YEŞİLKÖY FLORYA v.s. yakın mesafe söyleyen yolcuyu surat ederek hırpalıyarak gideceği yere burnundan getirerek götürüyorlar. İnsanlar bu yüzden yoldan geçen araca binmek istiyor ona da müsaade etmiyorler
  • AHL TAKSİCİLERİİİ MAAALESEFF YURDUMUZA GELEN İNSANLARIN GÖRDÜKLERİİ İLK KÖTÜ SEYDİRRR...EGİTİMSİZZZ KABA SEVİYESİZ BU İNSANLARIIIN DERHAL TEMİZLENMESİ LAZIMMM.BUNLAR DUZELMEDİKCEEE AHL TAKSİLERİNE HAYIRRRR.YOLDAN TAKSİ CEVİRİNN YADA KORSAN KULLANINN.KENDİLERİ KAYBEDİYOR HABERLERİİİ YOKKKK.SADECE THY DE 5000 E YAKIN UCUCU WAR.WE KİMSE BU İNSALARA PARALARINI WERMEK İSTEMIYORRR.DEWAMLI GİDEN YOLCULAR DA KULLANMIYORRR.SADECE ZAWALLI TURİSTLERİ WE ACİL İŞİ OLANLARI MUSTERİ OLARAK ALIYORLARR.HOSUNUZA GİTMEYEN BİRSEY WARSA ÖNCE SAPKANIZI ÖNÜNÜZE KOYUN WE DÜŞÜNÜNN NERDE YANLIS YAPIYORSUNUZZZ HESAPLAYINNN.MİTİNG YAPMAKTAN BİLE BİİHABERSİNİZZZ.YAZIK COK YAZIKK.AHL TAKSİCİLERİİ YÜZKARAMIZZZZZZ....................
  • ahl den şirinevlere yol kısa die burun kıvırmayı yolcu reddetmeyi bırakmadıkça benm size verecek tek bir kuruşum yok.üzgünüm.ben paramla rezil oldum bütün gece
  • AHL taksicileri ülkemize gelen turistlerin ilk gördüğü ve türk insanı hakkında ilk izlenimlerini edindiği seçkin kişilerdir. Onlar havalimanımızın gururu, yolcularımız ve personelimizin en sadık yardımcılarıdır. Onlar ki beyefendilikleri ve dürüstlükleri ile tüm dünyaya nam salmış, temizlik ve kibarlıkları ile tüm sektörlere örnek olmuş insanlardır. Müşteri ilişkileri konusunda dünyaca ünlü eğitmenler taksicilerimiz ile ilgili tez çalışmaları yapmış ve hayranlıklarını gizleyememişledir. O halde haydi gelin siz de AHL taksilerini tercih edin, bu güzel insanlarla birlikte, keyifli, konforlu ve güvenli yolculukların tadına varın. First Class hizmetin ayrıcalığını AHL taksileri ile yaşayın...
  • hadi canım saygısız,kural tanımaz,işine gelmeyince yolcu begenmez trafiği allak bullak eder,yolcuyu yolmaya kalkar korsan taksiciler daha efendi.hakkı neyse ona çalışıyor çalmıyor KORSANA EVEEEEETTT karayip korsanları :)B
  • Emekmiş. Ne emeği ? Böyle emeğe saygımız yok. Helal kazanmayı deneyin bir de.. AHL taksicisi olduğun yazdığın yazıdaki Türkçe hatalarından belli. Daha doğru dürüst Türkçe okuyup yazamayanlar hangi hakla buraya yorum yazabiliyor ? Hangi hakla korsana dur diyor ? Duracak olan biri varsa sizlersiniz... Şu yazıları bir de Sn Mülki Amir okusa da, milletin derdini bir anlasa... Veya airport haber konuyu oraya da iletse.

Mitingde, Münevver Karabulut cinayetinin katil zanlısı Cem Garipoğlu ile ABD Konsolosluğu'na yapılan saldırıyı gerçekleştirenlerin korsan taksi ile kaçtıklarına dikkat çekildi.

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi, Çağlayan Meydanı'nda "Korsan taksiye hayır" mitingi düzenledi. Taksicilerin aileleri ile birlikte katıldığı mitinge; Türkiye Değişim Hareketi (TDH) lideri ve Şişli Belediye Mustafa Sarıgül, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen ile taksicilerin hayatını anlatan Akasya Durağı dizisinin başrol oyuncusu Zeki Alaysa ile diğer oyuncularda destek verdi. Taksiciler, "Hükümet korsanı bize teslime et", "Delikanlı korsan neredesin" sloganları atarken, "Aden Körfezi'ne korsan için gitme, korsan burada" yazılı pankart taşıdı.

Mitingde taksicilere seslenen Zeki Alaysa, "Korsan taksiye hayır. Helal kazancınıza ilk önce siz sahip çıkacaksınız sonra biz size destek vereceğiz" dedi.
Milletvekili Mehmet Sevigen ise korsan taksicilere ilişkin Meclis'e (TBMM) çok sayıda önerge verdiğini ifade ederek, "Taksiciler helal olarak kazançlarını sağlıyor. Ama bazıları buna engel oluyor" şeklinde konuştu.

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkan Vekili Mustafa Silahyürek ise korsan taksicileri ağır bir dille eleştirerek, "Korsan taksicilik yapanlar, namussuzdur, şerefsizdir, haysiyetsizdir. Allah meslektaşlarımızı kazadan beladan korusun, korsancılara kaza versin" diye konuştu.

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Fahrettin Can ise düzenledikleri miting ile bir kıvılcım oluşturduklarını ve bunun devamının geleceğini söyledi. "Korsan aramak için Aden Körfezi'ne gitmeye gerek yok, korsanlar burada" diyen Fahrettin Can, çok sayıda taksicinin gasp edilerek öldürüldüğüne dikkat çekti.

Münevver Karabulut cinayetine ilişkin katil zanlısının yakalanması için verilen desteğin, öldürülen taksicilerin katilinin yakalanması için verilmediğini belirten Can, "Bize insanlar canlarını emanet ediyor. Ama korsan taksiye nasıl güveniyor? Şunu bilin ki Münevver Karabulut cinayetini işleyen kişi korsan taksiyle kaçmıştır. Amerikan Konsolosluğu'na yapılan saldırıyı gerçekleştirenler korsan taksiyle gitmişlerdir. Bunu unutmayın. Bizim kazancımıza kimse el uzatmasın. Başbakan bizim sesimizi bu mitingle duyacaktır" ifadelerini kullandı.

Can'ın konuşma yaptığı sırada bir taksici, korsan taksi tarifelerini havaya atarak protesto etti. Miting sırasında baygınlık geçiren bir taksiciye ise meslektaşları müdahale etti. Yaklaşık 2 saat süren miting olaysız şekilde son buldu.

Eylemde zaman zaman 'Havaş, Avrupa Yakası'nda yasal, Anadolu Yakası'nda korsan' slohanları atılıp, pankartları asıldı.

AHL TAKSİCİ EYLEMİ

AHL TAKSİCİ EYLEMİ

AHL TAKSİCİ EYLEMİ

AHL TAKSİCİLERİ KORSANA 'DUR' DEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (94)

Misafir ~ 15 yıl önce
Burada yazılanları diğer gazeteler ile paylaşsanıza haber yapsınlar. Yapsınlarda Türk halkı neyin ne olduğunu öğrensin. Belki biraz olsun bu insanlarda adam olur. Belki valilik konuya el atarda temizlik yaparlar. Aksi halde bizler bu yaratıkları çekmek zorundayız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hiç üşenmeden 30 sayfalık yorumları okudum. Bunlar ekmek yediği kapıya pisleyen, o evin oturanlarına bile saygı duymayan bir grup. Bence onlar miting yapacağına oturup biz ne yaptık da destek yerine bu yorumları hakettik diye düşünsünler. Burada aleyhlerinde yazı yazanların ancak birkacı korsan taksicidir. Ama 99% u müşteri , hava alanı çalışanı. Korsan taksici bu siteyi bilmez bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Korsana evet başlıklı yorumcunun AHL taksicileri de yoldan almasın yorumu son derece isabetli. Çok da adaletli bence. Hava alanında bu yasal görünümlü sarılar asıl korsan. Müşteri almak için bölge hakimiyeti son derece ilkel ve ürkütücü. Fırın önünde simitçiye simit sattırılmadığını, manav önünde zerzavatcıya engel olunduğunu hiç bilmem. Bu yasal görünümlü korsanlar neden bu kadar kollanıyor, paylaşım sağlam galiba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
AHL Taksicileri personel girişlerine uzanan yaya geçitlerine park edip yol kapattığı gibi servis aracına geçmek üzere yaya geçidinden geçmekte olan üniformalı personeli bile yaya geçidinden koşarak kkaçırıyorlar. Araçlarına binip de ATKÖY,YEŞİLKÖY FLORYA v.s. yakın mesafe söyleyen yolcuyu surat ederek hırpalıyarak gideceği yere burnundan getirerek götürüyorlar. İnsanlar bu yüzden yoldan geçen araca binmek istiyor ona da müsaade etmiyorler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
AHL TAKSİCİLERİİİ MAAALESEFF YURDUMUZA GELEN İNSANLARIN GÖRDÜKLERİİ İLK KÖTÜ SEYDİRRR...EGİTİMSİZZZ KABA SEVİYESİZ BU İNSANLARIIIN DERHAL TEMİZLENMESİ LAZIMMM.BUNLAR DUZELMEDİKCEEE AHL TAKSİLERİNE HAYIRRRR.YOLDAN TAKSİ CEVİRİNN YADA KORSAN KULLANINN.KENDİLERİ KAYBEDİYOR HABERLERİİİ YOKKKK.SADECE THY DE 5000 E YAKIN UCUCU WAR.WE KİMSE BU İNSALARA PARALARINI WERMEK İSTEMIYORRR.DEWAMLI GİDEN YOLCULAR DA KULLANMIYORRR.SADECE ZAWALLI TURİSTLERİ WE ACİL İŞİ OLANLARI MUSTERİ OLARAK ALIYORLARR.HOSUNUZA GİTMEYEN BİRSEY WARSA ÖNCE SAPKANIZI ÖNÜNÜZE KOYUN WE DÜŞÜNÜNN NERDE YANLIS YAPIYORSUNUZZZ HESAPLAYINNN.MİTİNG YAPMAKTAN BİLE BİİHABERSİNİZZZ.YAZIK COK YAZIKK.AHL TAKSİCİLERİİ YÜZKARAMIZZZZZZ....................

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ahl den şirinevlere yol kısa die burun kıvırmayı yolcu reddetmeyi bırakmadıkça benm size verecek tek bir kuruşum yok.üzgünüm.ben paramla rezil oldum bütün gece

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
AHL taksicileri ülkemize gelen turistlerin ilk gördüğü ve türk insanı hakkında ilk izlenimlerini edindiği seçkin kişilerdir. Onlar havalimanımızın gururu, yolcularımız ve personelimizin en sadık yardımcılarıdır. Onlar ki beyefendilikleri ve dürüstlükleri ile tüm dünyaya nam salmış, temizlik ve kibarlıkları ile tüm sektörlere örnek olmuş insanlardır. Müşteri ilişkileri konusunda dünyaca ünlü eğitmenler taksicilerimiz ile ilgili tez çalışmaları yapmış ve hayranlıklarını gizleyememişledir. O halde haydi gelin siz de AHL taksilerini tercih edin, bu güzel insanlarla birlikte, keyifli, konforlu ve güvenli yolculukların tadına varın. First Class hizmetin ayrıcalığını AHL taksileri ile yaşayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hadi canım saygısız,kural tanımaz,işine gelmeyince yolcu begenmez trafiği allak bullak eder,yolcuyu yolmaya kalkar korsan taksiciler daha efendi.hakkı neyse ona çalışıyor çalmıyor KORSANA EVEEEEETTT karayip korsanları :)B

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Emekmiş. Ne emeği ? Böyle emeğe saygımız yok. Helal kazanmayı deneyin bir de.. AHL taksicisi olduğun yazdığın yazıdaki Türkçe hatalarından belli. Daha doğru dürüst Türkçe okuyup yazamayanlar hangi hakla buraya yorum yazabiliyor ? Hangi hakla korsana dur diyor ? Duracak olan biri varsa sizlersiniz... Şu yazıları bir de Sn Mülki Amir okusa da, milletin derdini bir anlasa... Veya airport haber konuyu oraya da iletse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000