31 Ocak 2013, Perşembe 08:01:18

AHL POLİSİ KUŞ UÇURTMADI

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda görevli polis ekipleri, sorumluluk sahalarındaki her olaya anında müdahale ediyor...
  • polise ne kardeşim yolcuyla birbirine gireceksen. adam gibi hizmet ver yolcuyla birbirine girme. polis senin özel koruman mı?
  • dikkat dikkat, acilen taze kana ihtiyaç var. acilen kanın değişilmsesi lazım...siz anladınız onu. önce icraat sonra gönderme. hazılığınızı yapın her an her yere uçabilirsiniz.
  • Yolcu ile birbirimize girmeye yakın oluruz. Kavga etmek üzereyizdir. ararsın polisi. şöyle bir sözle karşı karşıya kalırsın! Şikayetçi olacaksan geliriz. Yoksa yorma rahatımızı bozma bizim gibi bir cevap. Bu nedir????? Sen kolluk kuvvetisin şikayetçi olsamda olmasamda geleceksin. görevini yerine getireceksin. Hatta ben çağırmadan alan içerisinde devriye atacaksın.
  • BU KADAR ABARTI VE REKLAMA GEREK YOK, BU ONLARIN GÖREVİ, MECBUR GÖREVLERİNİ YAPACAKLAR. İŞİN KOLAYINI BULMUŞLAR ZATEN ELLERİNDE PDA CİHAZLARI OTURDUKLARI SICAK YERDEN SORGU YAPIP, SONRA DA YOK ŞU KADAR KİŞİ YAKALAMIŞLAR. TABİ YAKALAYACAKLAR O KADARINI BARİ YAPSINLAR. YORULAN ÖZEL GÜVENLİK. HA SAHİ ÖZEL GÜVENLİK DEMİŞKEN AHL NİN GÜVENLİK AMİRİ POLİS Mİ YOKSA ÖZEL GÜVENLİK Mİ BURDA BİRAZ KAFAM KARIŞTI. BİLENİNİZ VARSA LÜTFEN CEVAPLASIN. AHL SIRLAR LİMANI.
  • Rize'lidir bu adamlarda...
  • Yakalayacak tabi işleri ne ? Gerçi bizim polisler polis memuru 9-5 devlet memuru gibi diyelim biz ona..
  • ADAMLARA SAHTE PASAPORT VİZE GÖTÜRÜYORSUN BİZE BULAŞTIRMAYIN YAPIN ÇIKIŞI GİTSİN DİYORLAR BU GÖZ AÇTIMAMAK BENCE BİRAZ GÖZLERİNİ AÇSINLAR
  • B kapısı girişinin bulunduğu cadde üzerinde gündüz veya akşam onlarca lüks aracın park etmesinin yasak olmasına ragmen, bunların b kapısına girislere tehlike teskil etmelerine ragmen 155 i arayıp sikayet ettiğim halde hiç birinde bir işlem yapılmadıgını gördüm.ayrıca orda eds levhası oldugunu polise soylememe ragmen 155 te ki polis bana eds nın polisin işi olmadıgı beledıyeye sıkayet etmem gerektıgını soyledı.ama gorevlerını apronda ıyı yapıyorlar 25km hız sınırı olan yerde adlı vakaya yetısmek ıstercesıne 80-90 km hız ıle gıtmek gıbı.. Yayınlamamakta neden ısrar edıyorsunuz?
  • 2 küsür kişiyi yakaladınız ama bunun 2 katı kaçak pasaport ve vizelerle avrupa ülkelerine geçiş yapıyorlar bunu az çok herkes biliyor. Boşu boşuna demiyorlar atatürk havalimanı kaçak geçişin merkez üssü diye. Adamlar gruplar halinde kaçak geçişler yapıyorlar bizim polisler de sadece bunun 2 bin küsürünü yakalayıp açıklıyor. Sırf bu işleri yapan acentalar var istanbul aksaray da hele hele içlerinde büyük IATA şirketler bile var.
  • AHL de dış hatlar ile iç hatları birleştiren köprüyü mesken tutup, yolculara zorla yol tarif ederek veya bagajlarını taşıyarak bahşiş almak için yapışan tipler için niye hiçbir şey yapılmıyor? üstelik bunların bir kısmında apron kartı da var!! bunlara kim göz yumuyor? neden bunlar AHL de istedikleri gibi at sürüyorlar? bu sorun AHL ve ülkemiz prestijine darbe indiriyor neden kimse umursamıyor?? neden????

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda görevli polis ekipleri, geçen yıl 'sahte pasaport, vize sahteciliği, damga sahteciliği, fotoğraf değişikliği, oturum sahteciliği' gibi çok çeşitli durumlarla ilgili işlem yaptı ve 2 bin 980 kişiyi gözaltına aldı. Bu rakamın 2011 yılında ise 2 bin 314 kişi olduğu belirtildi.

Atatürk Havalimanı'nda, durumundan şüphelenilen kişilerin Genel Bilgi Tarama (GBT) bilgilerine avuçiçi bilgisayarla (PDA) bakılıyor. Bu yolla çeşitli suçlardan aranan 5 bin 840 kişi tespit edildi.

'Hırsızlık, devlet malına zarar verme, yangın, aprona izinsiz giriş, emniyeti suistimal, uçuş güvenliğini tehdit' suçlarından ise geçen sene 219 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Polis havalimanı kontrol noktasından giriş yapan araçlar hakkında da anında bilgi sahibi oluyor. 2012'de bu sayede 833 kusurlu araç trafikten men edildi. 6 aracın yaralanmalı, 60 aracın maddi hasarlı trafik kazasına karıştığı sorumluluk sahasında, 241 sürücü ile ilgili işlem yapıldı, 141 kişinin ise ehliyetine el konuldu.

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda görevli Araştırma Büro Amirliği ekipleri, hırsızlara da göz açtırmazken, güvenlik kamera kayıtları ile hırsızlık olayları kısa sürede çözülüyor.

AHL POLİSİ KUŞ UÇURTMADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

olayy ~ 10 yıl önce
polise ne kardeşim yolcuyla birbirine gireceksen. adam gibi hizmet ver yolcuyla birbirine girme. polis senin özel koruman mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 11 yıl önce
dikkat dikkat, acilen taze kana ihtiyaç var. acilen kanın değişilmsesi lazım...siz anladınız onu. önce icraat sonra gönderme. hazılığınızı yapın her an her yere uçabilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 11 yıl önce
Yolcu ile birbirimize girmeye yakın oluruz. Kavga etmek üzereyizdir. ararsın polisi. şöyle bir sözle karşı karşıya kalırsın! Şikayetçi olacaksan geliriz. Yoksa yorma rahatımızı bozma bizim gibi bir cevap. Bu nedir????? Sen kolluk kuvvetisin şikayetçi olsamda olmasamda geleceksin. görevini yerine getireceksin. Hatta ben çağırmadan alan içerisinde devriye atacaksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ABBAS ~ 11 yıl önce
BU KADAR ABARTI VE REKLAMA GEREK YOK, BU ONLARIN GÖREVİ, MECBUR GÖREVLERİNİ YAPACAKLAR. İŞİN KOLAYINI BULMUŞLAR ZATEN ELLERİNDE PDA CİHAZLARI OTURDUKLARI SICAK YERDEN SORGU YAPIP, SONRA DA YOK ŞU KADAR KİŞİ YAKALAMIŞLAR. TABİ YAKALAYACAKLAR O KADARINI BARİ YAPSINLAR. YORULAN ÖZEL GÜVENLİK. HA SAHİ ÖZEL GÜVENLİK DEMİŞKEN AHL NİN GÜVENLİK AMİRİ POLİS Mİ YOKSA ÖZEL GÜVENLİK Mİ BURDA BİRAZ KAFAM KARIŞTI. BİLENİNİZ VARSA LÜTFEN CEVAPLASIN. AHL SIRLAR LİMANI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Polis ~ 11 yıl önce
Rize'lidir bu adamlarda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 11 yıl önce
Yakalayacak tabi işleri ne ? Gerçi bizim polisler polis memuru 9-5 devlet memuru gibi diyelim biz ona..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
ADAMLARA SAHTE PASAPORT VİZE GÖTÜRÜYORSUN BİZE BULAŞTIRMAYIN YAPIN ÇIKIŞI GİTSİN DİYORLAR BU GÖZ AÇTIMAMAK BENCE BİRAZ GÖZLERİNİ AÇSINLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B kapısı ~ 11 yıl önce
B kapısı girişinin bulunduğu cadde üzerinde gündüz veya akşam onlarca lüks aracın park etmesinin yasak olmasına ragmen, bunların b kapısına girislere tehlike teskil etmelerine ragmen 155 i arayıp sikayet ettiğim halde hiç birinde bir işlem yapılmadıgını gördüm.ayrıca orda eds levhası oldugunu polise soylememe ragmen 155 te ki polis bana eds nın polisin işi olmadıgı beledıyeye sıkayet etmem gerektıgını soyledı.ama gorevlerını apronda ıyı yapıyorlar 25km hız sınırı olan yerde adlı vakaya yetısmek ıstercesıne 80-90 km hız ıle gıtmek gıbı.. Yayınlamamakta neden ısrar edıyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kerasus ~ 11 yıl önce
2 küsür kişiyi yakaladınız ama bunun 2 katı kaçak pasaport ve vizelerle avrupa ülkelerine geçiş yapıyorlar bunu az çok herkes biliyor. Boşu boşuna demiyorlar atatürk havalimanı kaçak geçişin merkez üssü diye. Adamlar gruplar halinde kaçak geçişler yapıyorlar bizim polisler de sadece bunun 2 bin küsürünü yakalayıp açıklıyor. Sırf bu işleri yapan acentalar var istanbul aksaray da hele hele içlerinde büyük IATA şirketler bile var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neden? ~ 11 yıl önce
AHL de dış hatlar ile iç hatları birleştiren köprüyü mesken tutup, yolculara zorla yol tarif ederek veya bagajlarını taşıyarak bahşiş almak için yapışan tipler için niye hiçbir şey yapılmıyor? üstelik bunların bir kısmında apron kartı da var!! bunlara kim göz yumuyor? neden bunlar AHL de istedikleri gibi at sürüyorlar? bu sorun AHL ve ülkemiz prestijine darbe indiriyor neden kimse umursamıyor?? neden????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000