11 Aralık 2009, Cuma 14:18:43

AHL POLİSİ BU YIL DA GÖZ AÇTIRMADI!

Atatürk Havalimanı'nda görevli polisler, gümrük kontrol noktasından geçmiş kaçakçıların bagajlarında neler bulundu, neler... Altından gümüşe, insan saçından kürke kadar birçok şey ele geçirildi.
  • Gözen Güvenliği de bu konuda kutlamak gerekir.İyi eğitimli personeli de, bu konuda çok başarılı. Bir ingiltere uçuşumda bu şirketin görevlilerinden, daha sonra adının Ertan ÖZKAN olduğunu öğrendiğim memurun uzun uğraşıları sonunda Afganistanlı bir yolcunun sahte oturumla İngiltere'ye gitmeye çalıştığını tesbit etti. Büyüteçler, ışıklar...oldukça iyiler...

Atatürk Havalimanı Araştırma Büro Amirliği ekipleri, bu yıl dış hatlar terminali geliş katında yaptıkları operasyonlarda kaçakçılık ve sahtecilik yapan 502 kişi göz altına aldı.

Emniyet'ten yapılan açılamada, bu yılın kasım ayı sonuna kadar olan süreçte; 225 şahsı sahtecilik, 25 kişiyi de sahteciliğe yardımcı olmak suçundan yakalayıp haklarında işlem yapıldığı belirtildi.

Ayrıca, menfaat karşılığında insan ticareti ve göçmen kaçakçılığı tespit edilen 15 kişi gözaltına alındı.

Yine, gümrük kontrol noktasından kilolarca altın, gümüş, insan saçı, elektronik malzeme, ilaç gibi çeşitli malları geçiren 237 kaçakçı da a eşyalarıyla birlikte yakalandı.

81 KİLO İNSAN SAÇI ELE GEÇİRİLDİ!

Gümrükçü gibi çalışan araştırma polislerinin takibi sonrası ele geçirilen malzemeler arasında 75 adet kanarya kuşu, 81 kilo insan saçı, 45 adet kürk, 15 kilo 488 gram altın, 8 kilo 950 gram işlenmiş altın, 313 kilo 901 gram işlenmiş gümüş, 210 adet pırlanta yüzük, 8 bin 25 adet cinsel gücü artırıcı hap, bin 288 adet içki, 112 adet fotoğraf makinesi, 2 bin 988 adet gözlük, 56 adet IPhone, 68 kilo tespih taşı, 3 bin 683 adet hafıza kartı, 138 adet kalem kamera, 3 bin 100 adet zayıflama hapı, 15.5 kilo hayvan vitamini, 108 kutu ilaç, 481 adet kol saati gibi malzemeler bulunuyor. Bunların yanı sıra kilolarca tütün, oyuncak ve elektronik eşya aksesuarları ile dişçilik malzemeleri ele geçirildi.

Kaçak

Kaçak

Kaçak

AHL POLİSİ BU YIL DA GÖZ AÇTIRMADI!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Gözen Güvenliği de bu konuda kutlamak gerekir.İyi eğitimli personeli de, bu konuda çok başarılı. Bir ingiltere uçuşumda bu şirketin görevlilerinden, daha sonra adının Ertan ÖZKAN olduğunu öğrendiğim memurun uzun uğraşıları sonunda Afganistanlı bir yolcunun sahte oturumla İngiltere'ye gitmeye çalıştığını tesbit etti. Büyüteçler, ışıklar...oldukça iyiler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000