05 Ocak 2015, Pazartesi 14:03:34

AHL MESCİDİNDE KRİZ ÇIKARDI

Atatürk Havalimanı iç hatlar terminalinde bir kadın, kendini mescide kapattı. Mescitte namaz kılanları dışarı çıkarak kadın güçlükle sakinleştirildi.
  • Nedir bu seviyesizlik ya neredeyse alenen küfürler yazılacak. Ama iki tarafta aynı şekilde , demekki ben özelim diyende diğerinden farklı değil. Kendimizi kandırmayalım.
  • Yazıklar olsun kimsenin kimseye saygısı kalmamış. Bize düşman ne gerek daha kendi içimizde birbirimizi yemekten dışarıdakileri mi ayıklayacağız. Gerçekten yazık. Ne zaman ki ateist bir insanla inanan biri birbirine saygılı olur ve inandıkları değerlere sataşmayı bırakır, o zaman ülkece gelişme gösterebiliriz. Yoksa her daim bocalayacağız. Malesef...
  • Hemen olayi laikler dinciler diye bölün aslinda boyle bi haberin yer almasi bile gereksiz ancak cok seviyoruz Allahla kul arasinda olan ibadeti agzimiza sakiz yapmayi yapmayan katiyen dinsiz ve kimilerine gore laik oluyor guzel kardeslerim laiklik size ibadet etme ozgurlugu veren bir yonetim seklidir kavramdir dunyada hristiyanlar museviler de mevcut genisletirsek hatta budistler samanlar var hepsine esit derecede ibadet ozgurlugu verir hepsine esit derecede uzakdir mescit olmasi cok guzel ancak ahl gibi dunyayi birbirine baglayan bi alanda digerlerininde olmasi gerekir ancak buna gucunuz ve yeriniz yoksa sadece mescit yapmaniz devlet olarak sizi taraf yapar kaldi ki nufusun buyuk cogunlugu musluman olsa da diger dine mensup vatandaslarinizda var bir babanin evlatlari arasinda ayrim yapmasi munkunmudur ? merak eden din somuruculer varsa elhamdullah muslumanim hem laik hem musluman olanlardan :)
  • Ya adamın derdi laf atmanız, kotu söz soylemeniz. Aklı sıra siz busunuz iste mescit size ne gerek önce kendinizi düzeltin diyecek. Siz muslumansiniz laf soyleyeceginize tebliğ edin. Adam Kur'an' a doğru düzgün inanmiyor siz tutup tartisiyorsunuz. Ülke laik olabilir ama bu benim ibadetime engel değildir. Tabi ki mescit olacak. Bu ülkede sizin ne kadar hakkiniz varsa bizim de var. Cephede iman gücüyle kurtarildi bu ülke bilmem farkindamisiniz?
  • :))) belli ki yalnız kalmak istemiş :)))
  • arkadaşlar B.52 Amerikalıların ağır bombardıman uçağı değilmi???
  • Yahu anlamadigim sey bir taraf musluman (sayiyor sovuyor) diger taraf laik demokrat (onlarda hakaret ediyor) kusura bakmayin ama once insan olun iki tarafinda konusmasi inancina da gorusune de cok ters . Birbirinize saygi gostermezseniz ne anlami kaldi dindar olmanin veya laik demokrat olmanin? Cok ayip..
  • ben de inacım doğrultusunda beyt t’fila isterim... madem inançlara saygılısınız, isterim. yahudi vatandaş.
  • Din düşmanları zıplamış yine... Size ne oluyor bu olaydan anlamadım? Kadının o an morali bozuktu veya sinirleri gergindi. Herkesin başına gelebilecek son derece insani bir olay. Böyle bir olaydan inançlar aleyhinde zorlama yorumlar çıkarmaya çalışmanız sizin akli dengenizin bozuk olduğunu gösteriyor bence. Ayrıca din ve inanç özgürlüğü en temel insan haklarından biridir ve aynı zamanda anayasamızda da güvence altına alınmıştır. Kimsenin inancına karışmak kimsenin haddine değildir, nokta.
  • B-52 oluşumu; o halde kimsenin gözüne batmasın diye namazını kaçırsın binlerce kişi di mi? Bu; bilen bilir, bir siyasetçimizin, ben gösterişle değil özelimde ibadetimi yapıyorum deyip gösteriş olmasın diye cumaya gitmemesine, orucunu yiyip içmesine benzedi :)

Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali’nde bulunan mescitte ilginç bir olay yaşandı. Bugün öğlen saatlerinde adı öğrenilemeyen bir kadın yolcu, mescide girerek cemaati dışarı çıkardı.

Kadınların namaz kıldığı bölüme kendini kapatan genç kadın namaz kılanlara ve mescitin imamına da hakaret etti.

Genç kadını ikna etmek için güvenlik görevlileri uzun süre uğraştı. Sağlık ekipleri de olay yerine geldi. Polis dakikalar sonra genç kadını ikna etmeyi başardı.

Kadının neden kendisini mescite kapattığı öğrenilemezken akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürüldü.

AHL MESCİDİNDE KRİZ ÇIKARDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

seviye ~ 9 yıl önce
Nedir bu seviyesizlik ya neredeyse alenen küfürler yazılacak. Ama iki tarafta aynı şekilde , demekki ben özelim diyende diğerinden farklı değil. Kendimizi kandırmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahmet ~ 9 yıl önce
Yazıklar olsun kimsenin kimseye saygısı kalmamış. Bize düşman ne gerek daha kendi içimizde birbirimizi yemekten dışarıdakileri mi ayıklayacağız. Gerçekten yazık. Ne zaman ki ateist bir insanla inanan biri birbirine saygılı olur ve inandıkları değerlere sataşmayı bırakır, o zaman ülkece gelişme gösterebiliriz. Yoksa her daim bocalayacağız. Malesef...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hemen olayi laikler dinciler diye bölün aslinda boyle bi haberin yer almasi bile gereksiz ancak cok seviyoruz Allahla kul arasinda olan ibadeti agzimiza sakiz yapmayi yapmayan katiyen dinsiz ve kimilerine gore laik oluyor guzel kardeslerim laiklik size ibadet etme ozgurlugu veren bir yonetim seklidir kavramdir dunyada hristiyanlar museviler de mevcut genisletirsek hatta budistler samanlar var hepsine esit derecede ibadet ozgurlugu verir hepsine esit derecede uzakdir mescit olmasi cok guzel ancak ahl gibi dunyayi birbirine baglayan bi alanda digerlerininde olmasi gerekir ancak buna gucunuz ve yeriniz yoksa sadece mescit yapmaniz devlet olarak sizi taraf yapar kaldi ki nufusun buyuk cogunlugu musluman olsa da diger dine mensup vatandaslarinizda var bir babanin evlatlari arasinda ayrim yapmasi munkunmudur ? merak eden din somuruculer varsa elhamdullah muslumanim hem laik hem musluman olanlardan :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ya adamın derdi laf atmanız, kotu söz soylemeniz. Aklı sıra siz busunuz iste mescit size ne gerek önce kendinizi düzeltin diyecek. Siz muslumansiniz laf soyleyeceginize tebliğ edin. Adam Kur'an' a doğru düzgün inanmiyor siz tutup tartisiyorsunuz. Ülke laik olabilir ama bu benim ibadetime engel değildir. Tabi ki mescit olacak. Bu ülkede sizin ne kadar hakkiniz varsa bizim de var. Cephede iman gücüyle kurtarildi bu ülke bilmem farkindamisiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
:))) belli ki yalnız kalmak istemiş :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 9 yıl önce
arkadaşlar B.52 Amerikalıların ağır bombardıman uçağı değilmi???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kamikaze ~ 9 yıl önce
Yahu anlamadigim sey bir taraf musluman (sayiyor sovuyor) diger taraf laik demokrat (onlarda hakaret ediyor) kusura bakmayin ama once insan olun iki tarafinda konusmasi inancina da gorusune de cok ters . Birbirinize saygi gostermezseniz ne anlami kaldi dindar olmanin veya laik demokrat olmanin? Cok ayip..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 9 yıl önce
ben de inacım doğrultusunda beyt t’fila isterim... madem inançlara saygılısınız, isterim. yahudi vatandaş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sentry ~ 9 yıl önce
siz ilk önce akıttığınız kanı temizleyin, ibadete daha çok sıra var...
... ~ 9 yıl önce
dediğiniz devlet politikasıdır, bu onayladığımız anlamına gelmez, katil her yerde katildir, hırsız da her yerde hırsızdır. hemen bu duruma geliyorsunuz işte ve adınıza da müslüman diyorsunuz, önemli olan insanların inançları değil, ahlaklı ve erdemli olmalarıdır. öldürmenin dini olmaz, siyaseti olur...
cover ~ 9 yıl önce
Din düşmanları zıplamış yine... Size ne oluyor bu olaydan anlamadım? Kadının o an morali bozuktu veya sinirleri gergindi. Herkesin başına gelebilecek son derece insani bir olay. Böyle bir olaydan inançlar aleyhinde zorlama yorumlar çıkarmaya çalışmanız sizin akli dengenizin bozuk olduğunu gösteriyor bence. Ayrıca din ve inanç özgürlüğü en temel insan haklarından biridir ve aynı zamanda anayasamızda da güvence altına alınmıştır. Kimsenin inancına karışmak kimsenin haddine değildir, nokta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
B-52 oluşumu; o halde kimsenin gözüne batmasın diye namazını kaçırsın binlerce kişi di mi? Bu; bilen bilir, bir siyasetçimizin, ben gösterişle değil özelimde ibadetimi yapıyorum deyip gösteriş olmasın diye cumaya gitmemesine, orucunu yiyip içmesine benzedi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000