08 Aralık 2011, Perşembe 08:15:26

UÇAK SEYAHATİNDE EN TEHLİKELİ ÜLKE!

Rusya,uçak yolcuları için dünyada en tehlikeli ülke oldu. Bu yıl 9 uçak kazası yaşanan Rusya'da Lokomotif Hokey takımının kazası hafızalara kazındı...
  • Eskiden de öyleydi. Şirket sahipleri(bazıları)onları çok sever.Bugün ülkemizde o uçaklar TÜRK şirketlerinin bünyesinde uçmuyorsa TALPAsayesindedir..
  • ONLARDA YABANCI PİLOT DEĞİLLER Mİ? İNGİLİZCELERİ SÜPERDİR, ÇAĞIRIN GELSİNLER TÜRKİYE YABANCI PİLOT ÇALIŞMA CENNETİ BUYURSUNLAR.NEDE OLSA YABANCILAR.YABANCI, YABANCI YABANCI İSTERİZ.RUS,YUNAN,SIRP,ROMEN,BULGAR,VS...HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL. ANA DİLLERİ GİBİ İNGİLİZCE KONUŞURLAR NE OLUR GELSİNLER,TÜRK PİLOTLAR İŞSİZ GEZSİN.UÇUŞ EMNİYETİ ARTSIN..??!!!!ACABA?
  • Beş para etmez...uçakta bir sorun olsa laf anlatamazsınız...adamlar yabancı uçakları havadaki dolarlar olarak görüyor..içindeki insanlar umurlarında değil
Rusya, bu yıl şu ana kadar eski uçakların sebep olduğu birçok uçak kazası ve yüzlerce kişinin ölümünden sonra dünyada uçak yolcuları için en tehlikeli ülke konumuna geldi.
 
Londra araştırma şirketi Ascend tarafından yapılan araştırma ve The Wall Street Journal gazetesinde yer alan habere göre, Rusya uçak yolcuları için en tehlikeli ülke oldu. Rusya’da bu yılki uçak kazaları ve ölümlerden sonra Endonezya ve Kongo gibi az gelişmiş ülkeleri dahi uçak kazası ve ölümlerde geçti.
 
Bu yıl Rusya’da toplam 9 uçak düşerken, en çok akıllarda kalan ise Lokomotiv hokey takımının bulunduğu uçağın düşmesi ve takım oyuncularının hayatını kaybetmesi, sadece uçaktaki bir kişinin sağ kurtulması olayı oldu.
 
Öte yandan, The Wall Street Journal, Rusya’nın daha iki yıl önce hava ulaşımı güvenliğinde başarılı bir konumda olduğu ve Aeroflot, Transaero gibi şirketler sayesinde hava ulaşımı güvenliğini arttırdığı, ancak küçük havayolu şirketlerinin eski uçakları yüzünden durumun bir anda değiştiğine dikkat çekti.
UÇAK SEYAHATİNDE EN TEHLİKELİ ÜLKE!

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Eskiden de öyleydi. Şirket sahipleri(bazıları)onları çok sever.Bugün ülkemizde o uçaklar TÜRK şirketlerinin bünyesinde uçmuyorsa TALPAsayesindedir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ONLARDA YABANCI PİLOT DEĞİLLER Mİ? İNGİLİZCELERİ SÜPERDİR, ÇAĞIRIN GELSİNLER TÜRKİYE YABANCI PİLOT ÇALIŞMA CENNETİ BUYURSUNLAR.NEDE OLSA YABANCILAR.YABANCI, YABANCI YABANCI İSTERİZ.RUS,YUNAN,SIRP,ROMEN,BULGAR,VS...HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL. ANA DİLLERİ GİBİ İNGİLİZCE KONUŞURLAR NE OLUR GELSİNLER,TÜRK PİLOTLAR İŞSİZ GEZSİN.UÇUŞ EMNİYETİ ARTSIN..??!!!!ACABA?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Beş para etmez...uçakta bir sorun olsa laf anlatamazsınız...adamlar yabancı uçakları havadaki dolarlar olarak görüyor..içindeki insanlar umurlarında değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000