13 Ekim 2011, Perşembe 08:00:00

RUSYA'NIN RÖTAR ŞAMPİYONLARI

Rusya’da en çok rötar yapan havayolu şirketleri belirlendi...
  • BENCE SKY AİR LE KARISTIRDI ARKADAS:D
  • Okuduğu yazıyı anlamayan, veya hiç okumadan yazan arkadaş. Bizim dünya devi Rus şirketi mi ? Bizimki Türkiye'nin şampiyonu
  • hani nerde bizim dünya devi globally yours...göremiyoruummmm :))
  • sibir demek istedikleri sanirim s7 olacak
Rusya Hava Ulaşımı Dairesi tarafından eylül ayında en çok rötar yapan yerli havayolu şirketleri belirlenerek bu havayolu şirketlerinin listesi yayınlandı. Eylül ayında en çok rötar yapan Rus havayolu şirketi Sky Express, tam vaktinde kalkan şirket ise Aeroflot oldu.

Listede Rus havayolu şirketleri tarafından gerçekleştirilen düzenli seferler ve charter uçuşlarındaki kalkış saatlerine hangi havayolunun ne kadar uyulmadığı konusunda istatistik bilgiler yer aldı.
 
Rusya Hava Kurumu verilerine göre, Sky Express’in %18’lik seferleri rötarlı idi. En çok rötar yapan ikinci havayolu şirketi Sahalinskiye Aviatrassı olurken, bu havayolu şirketi ise %15’lik uçuşları rötarlı gerçekleştirdi. Üçüncü sırada ise %12’lik rötarla Uralskiye Avialinii yer aldı.
 
Tam vaktinde kalkan havayolu şirketleri arasında ilk sırayı Aeroflot alırken, Aeroflot Eylül ayında sadece bir defa rötar yaptı. İkinci ve üçüncü sıradaki havayolu şirketleri ise Rossiya ve Sibir havayolları oldu. Bu havayollarının rötar oranı sadece %2 olarak belirlendi. 

(Gazetem.ru)
 
RUSYA'NIN RÖTAR ŞAMPİYONLARI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
BENCE SKY AİR LE KARISTIRDI ARKADAS:D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Okuduğu yazıyı anlamayan, veya hiç okumadan yazan arkadaş. Bizim dünya devi Rus şirketi mi ? Bizimki Türkiye'nin şampiyonu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hani nerde bizim dünya devi globally yours...göremiyoruummmm :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sibir demek istedikleri sanirim s7 olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000