18 Ağustos 2012, Cumartesi 14:13:00

İŞTE TEMMUZ'UN ŞAMPİYONLARI!

Temmuz ayında en çok rötar yapan havayolu şirketleri belirlendi...
  • THY kadar taş düşsün başınıza
  • resimdeki vim avia b757 tipi ucagin uzerine bakarmisiniz? resmen metal yorgunlugunun getirmis oldugu bir duz yarik cizgi mevcut.....
  • THY KAÇINCI SIRADA .BEN DAHA 1 KERE ZAMANINDA KALKTIĞINI GÖRMEDİMDE???

Rusya Hava Kurumu (Rosaviatsiya) tarafından Rusya’da Temmuz ayında en çok rötar yapan havayolu şirketleri ile ilgili bir rapor yayınlandı.

Rapora göre, temmuz ayında rötar rekorunu VIM-Avia elde etti. Bu havayolu %26.11’lik oranla 674 seferinin 176’sını gecikmeli uçururken, bu şekilde yaklaşık her dört seferden biri rötarlı gerçekleşmiş oldu.

VIM-Avia sık sık rötar yapan şirketler arasına girerken, şu ana kadar hiç bu kadar yüksek sayıda rötar yaşanmadığı ifade edildi. 

Havayolu şirketinin neden bu kadar çok rötar yaptığı ise henüz bilinmiyor. Haziran ayı rötar oranı %8.55 ile 4.sırada bulunan havayolu şirketi, Mayıs ayında ise %4.93’lük oranla 12. sırada yer almıştı.

İkinci sırayı %14’lük rötar oranıyla Kuban Havayolları aldı. Üçüncü sıraya ise %10.86’lık oranla I Fly girdi.  

Temmuz ayında en dakik havayolu şirketleri ise, Nordavia, Sibir (S7), Transaero ve Aeroflot havayolları oldu. (Gazetem.ru)

İŞTE TEMMUZ'UN ŞAMPİYONLARI!

Yorumlar

yuh ~ 12 yıl önce
THY kadar taş düşsün başınıza

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
resimdeki vim avia b757 tipi ucagin uzerine bakarmisiniz? resmen metal yorgunlugunun getirmis oldugu bir duz yarik cizgi mevcut.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TURKISH!! ~ 12 yıl önce
THY KAÇINCI SIRADA .BEN DAHA 1 KERE ZAMANINDA KALKTIĞINI GÖRMEDİMDE???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000