08 Nisan 2012, Pazar 08:07:53

BUNUN ADI DANIŞIKLI DÖVÜŞ

Belarus Ulusal Havayolu Şirketi Belavia'nın, 13 Nisan'dan itibaren Moskova hariç Rusya'daki diğer şehirlere düzenlediği tüm uçuşlara yasak geldi.
  • aeroflot su anda thyden cok daha kaliteli,binin gorun
  • Krasnodar Kardeşim; Gazipaşa'ya geleceğinde haber verki, seni Alanya'da ağırlayayım. Sevgiler
  • aeroflot ,thy ye 10 taksa ne olcak senin gibi thynin beğenmedikleriyle çalışan bir şirket olduktan sonra.. kedi ulaşamadığı ciğere pis der..demiş atalarımız ama senin cevap olarak yazcağın bir rus atasözü vardır sanırım yada sovyetlet birliğinin eski küçük bir parçası olan ermenistan dan bir atasözü.. çünkü bu kadar Türk şirket düşmanlığı besleyen birinin bizim vatandaşımız olduğuna ihtimal bile veremiyorum.. burada yorumlarında Thy yönetimine sitem edilmesine karşı değilim ama.bayrak taşıyıcımız olan bir firmaya çamur atılmamalı görüşündeyim.evet Thy personeli olmasam yada olamasam bile görüşdeyim..
  • Sende bir Türk düşmanlığı var,yol yakınken vazgeç (:
  • Her zaman bizim kuralimi isler (AEROFLOT). Asaletimiz yetiyor.Belavia da kim? Aeroflot globally fos airlines'a 10 takar.. Bunun adi danisikli dovus ise bu dovuste zafer her zaman AEROFLOT'un olacaktir.
Rusya ile Belarus, önceki günlerde iki ülke arasında düzenlenen uçuşların sayıları konusunda anlaşmazlıklara düştü.Belavia Şirketi'nin Genel Müdür Yardımcısı Igor Cherginets ise konuyla ilgili, "Ben yalnızca, 13 Nisan'dan itibaren Rusya'da Moskova hariç şehirlere uçuşların askıya alınmasıyla ilgili bilgi aldım" açıklamasını yaptı.

Belarus merkezli havayolu şirketi, Moskova, Saint Petersburg, Kaliningrad, Yekaterinburg ve Soçi'ye seferler düzenliyordu. Belavia ayrıca, bu haziran ayından itibaren Sibirya'daki Novosibirsk'e yeni seferler koymayı planlıyordu.

Rusya ile Belarus, aralarındaki uçuşların sayısını düzenleyen bir anlaşmayı geçmiş tarihlerde imzalamış ve kabul etmişti. Moskova uçuşları, Belarus'a ait Belavia şirketi tarafından gerçekleştiriliyordu. Bu durum yakın zamanda Rus havayollarının iki ülke başkenti arasında 4 sefer düzenlemeye başlamasıyla değişti.

Mart ayının sonlarında Moskova ile Minsk, Rus havayolu şirketi S7'nin günlük uçuşlarından birini kaldırmasının ardından karmaşaya düştü. Daha sonra Rusya'nın lider havayolu markası Aeroflot da Moskova-Minsk arasındaki bir uçuşunu kaldırma kararı aldı.

Rusya Ulaştırma Bakanlığı da, tek taraflı olarak Belarus ile aralarındaki uçuş sayısını azaltmayı planladıklarını, Rusya havacılık makamlarının durumdan haberdar olduğunu doğruladı.
BUNUN ADI DANIŞIKLI DÖVÜŞ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
aeroflot su anda thyden cok daha kaliteli,binin gorun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Krasnodar Kardeşim; Gazipaşa'ya geleceğinde haber verki, seni Alanya'da ağırlayayım. Sevgiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
aeroflot ,thy ye 10 taksa ne olcak senin gibi thynin beğenmedikleriyle çalışan bir şirket olduktan sonra.. kedi ulaşamadığı ciğere pis der..demiş atalarımız ama senin cevap olarak yazcağın bir rus atasözü vardır sanırım yada sovyetlet birliğinin eski küçük bir parçası olan ermenistan dan bir atasözü.. çünkü bu kadar Türk şirket düşmanlığı besleyen birinin bizim vatandaşımız olduğuna ihtimal bile veremiyorum.. burada yorumlarında Thy yönetimine sitem edilmesine karşı değilim ama.bayrak taşıyıcımız olan bir firmaya çamur atılmamalı görüşündeyim.evet Thy personeli olmasam yada olamasam bile görüşdeyim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sende bir Türk düşmanlığı var,yol yakınken vazgeç (:

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Her zaman bizim kuralimi isler (AEROFLOT). Asaletimiz yetiyor.Belavia da kim? Aeroflot globally fos airlines'a 10 takar.. Bunun adi danisikli dovus ise bu dovuste zafer her zaman AEROFLOT'un olacaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000