12 Ekim 2022, Çarşamba 13:37:39

THY UÇAĞINDA OLAY! YOLCU KABİN EKİBİNE SALDIRDI

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Jakarta seferini yapan yolcu uçağında bir yolcu kabin ekibine saldırdı, uçak acil iniş yaptı.
  • Kabin ekibini cok da savunup durmayin, bazilari gercekten cok edepsiz. Bir kac sene once annem yasindan dolayi el bagani ust dolaba kaldirip koyamamisti, erkek kabin memurundan yardim istemisti, cok saygili terbiyeli bu sahis ! ,bizim gorevimiz canta koymak degil deyip kustahca arkasini donup gitmisti. O kadar da masum degiller, hersey sahte gulumse ile olmuyor. Insanlik once baz alinmali insanlik..
  • Ne diyorsun sen değişik?
  • Thy ekibe mühimmat lazim
  • Iyice kendilerini bisey yapıyormuşlarda çok zor şartlarda çalışıyorlarda bu iş bakın ne kadar zorda falanda filanda diye deyip iyice haketmedikleri ilgiyi üzerilerine toplamaya çalışırlar sanki başka kimse şiddet görmüyor.
  • Bence ekip adama saldirmis ilk etapta gibi duruyor
  • Fazla Hollywood filmi izlemekten bunlar
  • Purser nerede? Orada 2 steward her zaman ki gibi savasıyor önden kızlar yneği bırakıp geldiler bi zahmet purser ortada yok
  • restrain prosedürlere ve duyurulara uygun yapılmamış acilen khb amiri disiplin kuruluna çıkarmalı ve ceza verilmeli yoksa gerçekten farklı şirketlerde çalıştığımıza inanmam
  • niye çıkmış olay
  • Kim bu ya? oradakiler sanki bilmiyor.5 metre öteden uzaktan emir vermekle olmuyor o işler . Müdahale edenlerin eline sağlık. Eleyin artık şu tuzu kuruları şirketten.

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Jakarta seferini yapan yolcu uçağında bir yolcu kabin ekibine saldırdı, uçak acil iniş yaptı.

Edinilen bilgiye göre; THY'nin İstanbul'dan Endonezya'nın başkenti Jakarta'ya giden uçağında bir yolcu kriz çıkardı. Diğer yolcularla münakaşa eden sorunlu yolcu, kendisini uyaran kabin ekibine saldırdı.

Kabin memurunun saldırıya karşı kendini savunmaya çalıştığı görülürken, kokpit ekibinin Medan'a acil iniş yaptığı ve sorunlu yolcunun polis tarafından gözaltına alındığı kaydedildi.

Saldırıya uğrayan kabin memurunun ise havalimanında ayakta tedavi gördüğü ve önemli bir şeyinin olmadığı açıklandı.

O anlar böyle kaydedildi:
 

THY UÇAĞINDA OLAY! YOLCU KABİN EKİBİNE SALDIRDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (98)

Bir dakka ama ~ 2 yıl önce
Kabin ekibini cok da savunup durmayin, bazilari gercekten cok edepsiz. Bir kac sene once annem yasindan dolayi el bagani ust dolaba kaldirip koyamamisti, erkek kabin memurundan yardim istemisti, cok saygili terbiyeli bu sahis ! ,bizim gorevimiz canta koymak degil deyip kustahca arkasini donup gitmisti. O kadar da masum degiller, hersey sahte gulumse ile olmuyor. Insanlik once baz alinmali insanlik..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 2 yıl önce
Ne diyorsun sen değişik?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haber ~ 2 yıl önce
Thy ekibe mühimmat lazim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tamam artik ~ 2 yıl önce
Iyice kendilerini bisey yapıyormuşlarda çok zor şartlarda çalışıyorlarda bu iş bakın ne kadar zorda falanda filanda diye deyip iyice haketmedikleri ilgiyi üzerilerine toplamaya çalışırlar sanki başka kimse şiddet görmüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bence ekip ~ 2 yıl önce
Bence ekip adama saldirmis ilk etapta gibi duruyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SENCE ~ 2 yıl önce
Sana göre öyle uçaktaymıydın Aslan parçası
Enseye baskı ~ 2 yıl önce
Fazla Hollywood filmi izlemekten bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Purser ~ 2 yıl önce
Purser nerede? Orada 2 steward her zaman ki gibi savasıyor önden kızlar yneği bırakıp geldiler bi zahmet purser ortada yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hay purser kadar ~ 2 yıl önce
Purser zaten adamla bogusanlardan biri.. ha illa kadin purser ve bulasmiyo diye bu onyarginiz degil mi? Nekadar kotu kalpler var.. siz de bir gun purser olcaksiniz onyargisiz olmanizi dilerim..
Purser ~ 2 yıl önce
Purser orda merak etme rahat ol önden izlemedi olayın içinde gayet ! Purser hazımsızlığı sana zarar verir arada wcye uğra
Düşünce ~ 2 yıl önce
Yoruma gel karşısına otur çay iç Purser nerdeymiş purser kadar taş düşsün kafanıza orada saldırıya uğrayan birisi var tek sorun purser nerede ya arkadaş bi ğeçmiş olsun demeyi öğrenin önce
Silver ~ 2 yıl önce
restrain prosedürlere ve duyurulara uygun yapılmamış acilen khb amiri disiplin kuruluna çıkarmalı ve ceza verilmeli yoksa gerçekten farklı şirketlerde çalıştığımıza inanmam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
konu ~ 2 yıl önce
niye çıkmış olay

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bulun şu enseye baskıdan bahsedeni!!!! ~ 2 yıl önce
Kim bu ya? oradakiler sanki bilmiyor.5 metre öteden uzaktan emir vermekle olmuyor o işler . Müdahale edenlerin eline sağlık. Eleyin artık şu tuzu kuruları şirketten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000