09 Eylül 2014, Salı 08:07:33

IFTE 2014 EKİM'DE KAPILARINI AÇIYOR

Havacılık eğitimi veren birçok ulusal ve uluslararası kurum, bu yıl ikince kez düzenlecek olan IFTE’de bir araya geliyor.
  • Davetiyemi aldım bile

Havacılık eğitimi veren birçok ulusal ve uluslararası kurum, bu yıl ikince kez düzenlecek olan IFTE’de bir araya geliyor.

Fuara ziyaretçi olarak gelen gençler, sektörde önemli yere sahip eğitim kuruluşları hakkında detaylı bilgi edinerek, kendi için en doğru kararı verme imkânını buluyor.

Sadece Pilot ve Kabin Memuru değil Uçak Bakım Teknisyeni, Yer Hizmetleri Memuru, Hava Trafik Kontrolörü (ATC), Uçuş Planlama Uzmanı (Dispatch) olmak isteyenler de bu fuarda düşünülmüş. Fuara sadece uçuş okulları değil, TIP eğitim organizasyonları, havacılık akademileri, üniversiteler, broker şirketlerinin yanı sıra yedek parça tedarikçileri, bakım-onarım şirketleri, piston motorlu uçak üreticileri, simülatör üretim şirketleri, uçuş ekipman sağlayıcıları, havacılık basın yayın kuruluşları gibi tüm hizmet sağlayıcılar da katıldı ve bu yıl da yerlerini alacaklar.

Geçtiğimiz yıl Avrupa, Amerika ve Orta Doğu’dan 40 Türkiye’den ise 63 firmanın katıldığı fuarı, 10 binden fazla kişi ziyaret etti.

EN DOĞRU UÇUŞ OKULUNU SEÇME İMKANI

Geleceklerinden endişe eden lise ve üniversite öğrencileri, bu yıl 17-18 Ekim’de ikincisi düzenlenecek IFTE’de sektörde önemli yere sahip eğitim kuruluşları ile birebir görüşme ve yurt içi/yurt dışındaki alternatiflerle karşılaştırma yapabilme imkânı bulacak.

KURUMLAR ARASI İŞBİRLİĞİ İMKANI

Havacılık sektöründe yer alan kurum ve kuruluşlar IFTE ile; network ağını genişletme, uluslararası düzeyde bilinirliğini arttırma, diğer kurumlarla işbirliği zemini hazırlama, havacılık eğitimlerinin sürekli gelişimine katkı sağlama ve sektörle ilgili gelişmelerden ve fırsatlardan haberdar olmak gibi imkanlar yakalamış olacaklar.

PROFESYONELLER İLE SÖYLEŞİ İMKANI

Geçtiğimiz yıl konferanslar ve söyleşilerle ziyaretçilerden tam not alan IFTE’nin bu yıl açılış konuşmasını Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi, Ana Sponsor Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil ve Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Ünsal Ban yapacak. IATA ve EASA gibi resmi kurumların da aralarında bulunduğu profesyoneller ziyaretçilere alanlarında bilgiler verecekleri konferanslar düzenlenecek.

Konferansın en büyük sürpriz konuşmacıları ise milli gururumuz Solo Türk ve Türk Yıldızları ekibinin söyleşi yaparak sevenleriyle bir araya gelecek olması.

SİMÜLATÖR İLE UÇUŞ KEYFİ

IFTE’de ziyaretçilerin keyifli zaman geçirebilmeleri için çeşitli etkinliklerin yanı sıra, aralarında simülatör uçuşu, tek motorlu eğitim uçağında demo uçuş, maket uçak gibi hediyelerin olduğu çekilişler de düzenlenecek.

IFTE 2014 EKİM'DE KAPILARINI AÇIYOR

Yorumlar

meraklı pilot ~ 10 yıl önce
Davetiyemi aldım bile

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000