24 Haziran 2022, Cuma 16:36:57

Lufthansa'da uçuş iptali sayısı 2 bini aştı

Haziran ayı başında 900 iptal açıklayan Alman hava yolu şirketi Lufthansa, Temmuz ve Ağustos aylarında hem Almanya içi ve hem de Avrupa ülkelerine binden fazla uçuşunu iptal ettiğini açıkladı.
  • Almanca öğrenmek lazım
  • Grev Pandemi felan hikaye 1200-1300€ ya yer hizmetlerine maaş ödüyorlar Tek odalı Daireler Almanya da 600-800€ olmuş kim gelir çalışır ? Biraz Mantık o düşük Maaşlar nedeniyle Eleman bulamıyorlar En son Berlin Grevinde THY ve Sunex Türkiye den kendi ekiplerini yollayıp Hizmet vermişti Ama Almanya eski Almanya değil millet aç aççç
  • Almanya 6 hafta içinde havacilik tecrübesi olan ve en az A2 seviyesinde Almanca dil seviyesi olan en az 2000 Türk işçiyi çalıştırmak için alım yapacakmış. İlgilenenlerin dikkatine.
  • Yapın bizim çakma sarı sendikayı Lufthansa'ya yetkili sendika iptal miptal kalmaz, ölümüne uçururlar işten atma tehditi ile, yaşasın havaşiş yaşasın kölelik şartları!
  • Tgs olarakta grev yapacağız.Neden şaşırdın?Yoksa işçinin arasında ki kriptolarınız bu bilgiyi size taşıyamadı mı?Hak verilmez alınır.
  • Ramp için söylüyorum. A2 almanca bilen, bu işi yapan, yani uçak altında performans ortaya koyabilecek u çok az adam var. Sadece a2 bilsin ben işi öğretirim diyen adam olursa buda zaman kaybı. Şimdi valiz dizmek diye hafife almayın . Cok kişi geldi geçti ambarlardan. İnanın yükleyemeyen valiz dizemeyen 130 valizle 738 arka ambarı şişiren var. Heleki geçikmelerin bol oldugu bi havaalanında seri çalışmak bide arka arkaya 6-7 ambara girmek sağlam bilek ister
  • bagaj atan yükleyen işçiye almanca soruluyor ? nerden başvuru yapıyoruz onu söyleyin
  • Avrupa’ya gitme zamanı
  • Makinis ihtiyacı varsa push beack aracı için ben gönüllüyüm
  • Aşısız havacı kabulse gidip çalışırız.

Haziran ayı başında 900 iptal açıklayan Alman hava yolu şirketi Lufthansa, Temmuz ve Ağustos aylarında hem Almanya içi ve hem de Avrupa ülkelerine binden fazla uçuşunu iptal ettiğini açıkladı.

Alman hava yolu şirketi Lufthansa, yolcu kontrolünden uçak bakımına ve uçuş görevlilerine kadar personel sıkıntısı nedeniyle 2 bin 200 uçuşunu iptal etti.

Almanya’da havalimanı personeli eksikliği nedeniyle uçuş iptalleri sürüyor. Haziran ayı başında 900 iptal açıklayan Lufthansa, şimdi de temmuz ve ağustos aylarında hem Almanya içi ve hem de Avrupa ülkelerine 1.000’den fazla uçuşunu iptal ettiğini açıkladı.

Kritik yaz tatili döneminin başladığı bir süreçte uçuşların iptal edilmesinin, Avrupa'da grevlerle birlikte havalimanlarında yaşanan seyahat kaosunu derinleştirmesi bekleniyor

Almanya Birleşik Hizmet Sendikası'na (Ver.di) göre, Frankfurt, Hamburg veya Berlin gibi büyük havaalanları, güvenlik kontrolü veya check-in gibi yerdeki tüm hizmet alanlarında personel eksikliği nedeniyle sıkıntılar yaşıyor.

Alman politikacılar, çözüm olarak federal polisin havalimanlarında kontrol geçişlerinde de yer alması önerisinde bulunuyor.

Türkiye'den hava yolu personeli isteniyor
Alman havacılık endüstrisi, personel sıkıntısına karşı Türkiye'den 2 bin kişiyi Almanya'daki havalimanlarında geçici olarak istihdam etmek istiyor.

Alman Hava Taşımacılığı Ekonomisi Birliği (BDL), Mayıs'ta Federal Çalışma Bakanlığı'na yasal engelleri kaldırmayı amaçlayan bir teklif sunmuştu.

BDL'ye göre, Türkiye'den gelecek işçiler, A2 seviyesinde Almanca konuşuyor, hava yolu birliği IATA'nın gerekliliklerini karşılayan sertifikalı tehlikeli madde eğitimlerine sahip ve Alman güvenilirlik kontrollerinin gereksinimlerini karşılıyor.

BDL'den bugün yapılan açıklamada ise Alman makamlarının Türkiye'den yaklaşık 2 bin işçinin Alman havaalanlarında konuşlandırılması için hızlı bir şekilde özel izinler çıkarılmasının beklendiği bildirildi.

Lufthansa'da uçuş iptali sayısı 2 bini aştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Almanca ~ 2 yıl önce
Almanca öğrenmek lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ferhat Berlin ~ 2 yıl önce
Grev Pandemi felan hikaye 1200-1300€ ya yer hizmetlerine maaş ödüyorlar Tek odalı Daireler Almanya da 600-800€ olmuş kim gelir çalışır ? Biraz Mantık o düşük Maaşlar nedeniyle Eleman bulamıyorlar En son Berlin Grevinde THY ve Sunex Türkiye den kendi ekiplerini yollayıp Hizmet vermişti Ama Almanya eski Almanya değil millet aç aççç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt737 ~ 2 yıl önce
Almanya 6 hafta içinde havacilik tecrübesi olan ve en az A2 seviyesinde Almanca dil seviyesi olan en az 2000 Türk işçiyi çalıştırmak için alım yapacakmış. İlgilenenlerin dikkatine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oyumuz bıyıklıya ~ 2 yıl önce
Yapın bizim çakma sarı sendikayı Lufthansa'ya yetkili sendika iptal miptal kalmaz, ölümüne uçururlar işten atma tehditi ile, yaşasın havaşiş yaşasın kölelik şartları!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ops ~ 2 yıl önce
Tgs olarakta grev yapacağız.Neden şaşırdın?Yoksa işçinin arasında ki kriptolarınız bu bilgiyi size taşıyamadı mı?Hak verilmez alınır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yer hizmetleri icin ~ 2 yıl önce
Ramp için söylüyorum. A2 almanca bilen, bu işi yapan, yani uçak altında performans ortaya koyabilecek u çok az adam var. Sadece a2 bilsin ben işi öğretirim diyen adam olursa buda zaman kaybı. Şimdi valiz dizmek diye hafife almayın . Cok kişi geldi geçti ambarlardan. İnanın yükleyemeyen valiz dizemeyen 130 valizle 738 arka ambarı şişiren var. Heleki geçikmelerin bol oldugu bi havaalanında seri çalışmak bide arka arkaya 6-7 ambara girmek sağlam bilek ister

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw apron ~ 2 yıl önce
bagaj atan yükleyen işçiye almanca soruluyor ? nerden başvuru yapıyoruz onu söyleyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Europa ~ 2 yıl önce
Avrupa’ya gitme zamanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Makiniat ~ 2 yıl önce
Makinis ihtiyacı varsa push beack aracı için ben gönüllüyüm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aşısız ~ 2 yıl önce
Aşısız havacı kabulse gidip çalışırız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000