07 Nisan 2010, Çarşamba 07:51:43

TTSO, Anadolu Jet'i harekete geçirdi

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Rusya Federasyonu ile Trabzon arasında uçak seferlerinin başlatılması konusunda Trabzon'daki seyahat acenteleri sahiplerinin olumlu yanıt verdiğini söyledi. Hacısalihoğlu,"TTSO olarak Trabzon-Rusya arasındaki uçak seferlerini başlatılmasını destekleyeceğiz." dedi.
  • Deniz uçağı alın, tüm Karadeniz kentleri sizin olsun. Kıyıya uçağın üzerine çıkabileceği bir rampa yapacaksınız sadece. Kendi çıkacak, kendi inecek, yolcuya kolaylık olsun diye. Yoksa ona bile gerek yok.
  • trabzonda potansiyel var,bu hat çok karlı olur

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Rusya Federasyonu ile Trabzon arasında uçak seferlerinin başlatılması konusunda Trabzon'daki seyahat acenteleri sahiplerinin olumlu yanıt verdiğini söyledi. Hacısalihoğlu, "TTSO olarak Trabzon-Rusya arasındaki uçak seferlerinin başlatılmasını destekleyeceğiz." dedi.

Trabzon'un komşu ülkeler ile uçak bağlantılarında yaşanan kayıpları geri kazanmak için Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO)'nun başlattığı çalışmalarda olumlu gelişmeler kaydedildi. Geçtiğimiz ay içersinde Ankara'da Anadolu Jet üst düzey yöneticileri ile görüşen TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Rusya Federasyonu ile Trabzon arasında uçak seferlerinin başlatılması konusunda olumlu yanıt aldı. Başkan Hacısalihoğlu, önceki günde Trabzon'da faaliyette bulunan seyahat acenteleri sahipleri ile bir araya gelerek Trabzon-Rusya uçak seferlerinin başlatılması için görüşlerini aldı.
Başkan Hacısalihoğlu, Anadolu jet ile yapılan görüşmede ise TTSO'nun talebine destek verildiğini belirterek, "Anadolu Jet Genel Müdür Yardımcısı ile Ankara'da görüştük. Bir uçaklarının Trabzon'da gecelediğini ifade ettiler. Trabzon'dan Rusya Federasyonu'na uçak seferini desteklememiz halinde uçuşlarını başlatabilecekleri sözünü verdiler." dedi.

Trabzon-Rusya arasındaki uçak seferlerinin fizibilite çalışmalarının sürdürüldüğünü söyleyen Hacısalihoğlu, bu amaçla Trabzon'daki seyahat acenteleri sahipleri ile yapılan görüşmenin olumlu geçtiğini belirtti. Firmaların özellikle Trabzon-Soçhi arasında uçak seferlerinin başlangıçta haftada iki gün yapılması konusunda görüş bildirdiklerini aktardı.

ANADOLU JET YÖNETİCİLERİ TRABZON'A GELİYOR, TTSO DA ACENTALAR İLE GÖRÜŞECEK

Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, Anadolu Jet'in üst düzey yöneticilerinin önümüzdeki hafta Trabzon'a davet edilme kararı alındığını ifade ederek, "Anadolu Jet ile Trabzon'daki Seyahat Acenteleri sahipleri ile TTSO'da bir araya geleceğiz. TTSO olarak Trabzon-Rusya arasındaki uçak seferlerinin başlatılmasını destekleyeceğiz. Rusya ile uçak bağlantımızın sağlanmasını turizm mevsimi öncesi çok önemsiyoruz. Gerek turizm gerekse iş bağlantılarının iki ülke arasında geliştirilmesinde uçak seferleri önemli. Geçmiş dönemde Rusya ile uçak bağlantımız vardı. 2006 yılından sonra bu seferler durdu. Yeniden bu hattı açmak bölgemiz ekonomisine katkı vereceği kadar Rusya içinde karlı olacağına inanıyoruz."dedi.

'SEFERLER BU YAZ BAŞINDA BAŞLAYACAK'

Başkan Hacısalihoğlu, seyahat acenteleri başta olmak üzere güçlü bir birliktelik sağlandığında Trabzon'un Soçhi ile uçak seferlerinin bu yaz başında başlayabileceğini kaydetti. Trabzon'un çekim merkezi olmasının kent ekonomisi açısından önemli olduğunu ifade eden Hacısalihoğlu, "Acenteler ile yaptığımız görüşmede birçok öneri geldi. 2014 Soçhi Olimpiyatları nedeniyle Trabzon'dan Rusya Federasyonu'na önemli bir ulaşım hattı sağlamış olacağız. Ayrıca, Rus turistlere yönelik alış-veriş turları dile getirildi. Trabzon esnaf ve tüccarı içinde canlılık yaratabileceği bildirildi. "şeklinde konuştu.

(Yeni Şafak)

TTSO, Anadolu Jet'i harekete geçirdi

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Deniz uçağı alın, tüm Karadeniz kentleri sizin olsun. Kıyıya uçağın üzerine çıkabileceği bir rampa yapacaksınız sadece. Kendi çıkacak, kendi inecek, yolcuya kolaylık olsun diye. Yoksa ona bile gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
trabzonda potansiyel var,bu hat çok karlı olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000