24 Mayıs 2019, Cuma 10:04:29

THY Washington'da atağa kalkacak

Türk Hava Yolları (THY) Washington Ofisi tarafından Amerika Diyanet Merkezinde (DCA) verilen iftarda, bölgede yaşayan Türklerle çok sayıda Amerikalı Müslüman bir araya geldi.
  • Thy'ye gecmiste kapali carsida hali satan birini washington'a cargo muduru yaptilar demisti bir arkadasim gecmiste. Neden cok sasiriyorsunuz ki? Yolcu tarafina diyecek yok tek kelime ile harikalar yaratiyorlar. Yine de kotulemiyorum ama daha iyi yonetilebilir.
  • ne bu arabic sevdası arkkas biz Türk oğlu TÜRKÜZ heryerde imajımız orta dogu ülkesi gibi lansman ediliyor
  • Birileri gidip thy ve tekniğin tüm personelini orada bi gözden geçirmeli. Al birini vur ötekine....
  • Torpilli makamlar
  • Adam gibi adam. Helal olsun. Hak ettiği yerde.
  • 15 Temmuz 2016'daki alçak olaydan sonra talep eksikliğinden dolayı seferler haftada 10'dan haftada 7'ye indirildi. Yoksa bu meydan için ABD kaynaklı slot problemi yaşanmamamakta.
  • ordaki yemeğe de mi wheelchairle gelmişler acaba
  • THy kac yildir ucuyor Dulles a, A330 u B777 cevirecek yolcusu yok neden, cunku codesharing sifir nasil ataga kalkacak, Istanbul aktarmali Mars mi satacaksiniz, United ile koylere bile codesharing koysaniz size gelir atak
  • THY’nin fiyat politikasından Amerika’daki Türkler bile şikayetçi. Lufthansa’nın, Air France’ın A380 biletleri bile artık çok kelepir kalıyor THY’nin yanında.
  • Iftara gelenler onları adam zannediyorlar. Kul hakkı...

Türk Hava Yolları (THY) Washington Ofisi tarafından Amerika Diyanet Merkezinde (DCA) verilen iftarda, bölgede yaşayan Türklerle çok sayıda Amerikalı Müslüman bir araya geldi.

THY Washington Ofisinin düzenlediği iftara, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, Amerikan-İslam İlişkileri Konseyi (CAIR) Başkanı Nihad Awad, bölgede yaşayan Türkler ve çok sayıda Amerikalı Müslüman katıldı.

İftar sonrası konuşma yaparak davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür eden THY Washington Müdürü Özer Güler, THY'nin diğer hava yollarına göre çok daha fazla ülkeye uçan bir firma olduğuna ve operasyon gücünün gün geçtikçe daha da geliştiğine dikkati çekti.
Güler, "Dünya çapında yaptığımız işlerden oldukça gururluyuz ve işimizi gönülden yapıyoruz. Bu sebeple şu an diğer hava yollarına göre çok daha fazla ülkeye uçuyoruz." dedi.

Dünya genelinde 309 şehir ve 124 ülkeye uçtuklarını ve 2019 yılına çok iyi bir başlangıç yaptıklarını dile getiren Güler, "THY büyümeye devam ediyor. Ayrıca yeni evimiz olarak adlandırdığımız ve şu an 90 milyon yolcu kapasitesine sahip olan İstanbul Havalimanı, tam kapasiteyle çalışmaya başladığında 200 milyon yolcuya hizmet edecek. Bu da bizi oldukça heyecanlandıran bir gelişme." ifadelerini kullandı.

Washington'a ek sefer

THY Amerika Satış Başkan Yardımcısı Mustafa Doğan da artık geleneksel hale getirdikleri iftar programına katılan herkese teşekkür etti.

Ayrıca İstanbul Havalimanı'nın açılmasıyla THY'nin Washington DC'ye daha fazla uçuş gerçekleştireceğini duyuran Doğan, "Bu uçuşlar için yeni uçaklar kullanacağız. Amacımız müşterilerimize çok daha iyi bir servis verebilmek. Tüm destek ve ilginiz için minnettarız ve sizlerle olmaktan çok mutluyuz." dedi.

 

THY Washington'da atağa kalkacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Blackjack ~ 5 yıl önce
Thy'ye gecmiste kapali carsida hali satan birini washington'a cargo muduru yaptilar demisti bir arkadasim gecmiste. Neden cok sasiriyorsunuz ki? Yolcu tarafina diyecek yok tek kelime ile harikalar yaratiyorlar. Yine de kotulemiyorum ama daha iyi yonetilebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
turkey mean is ~ 5 yıl önce
ne bu arabic sevdası arkkas biz Türk oğlu TÜRKÜZ heryerde imajımız orta dogu ülkesi gibi lansman ediliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya sabır ~ 5 yıl önce
Birileri gidip thy ve tekniğin tüm personelini orada bi gözden geçirmeli. Al birini vur ötekine....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yavuz ~ 5 yıl önce
Torpilli makamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özer Güler ~ 5 yıl önce
Adam gibi adam. Helal olsun. Hak ettiği yerde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sn. Yorumcu ~ 5 yıl önce
15 Temmuz 2016'daki alçak olaydan sonra talep eksikliğinden dolayı seferler haftada 10'dan haftada 7'ye indirildi. Yoksa bu meydan için ABD kaynaklı slot problemi yaşanmamamakta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wheelchair ~ 5 yıl önce
ordaki yemeğe de mi wheelchairle gelmişler acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MBA USA ~ 5 yıl önce
THy kac yildir ucuyor Dulles a, A330 u B777 cevirecek yolcusu yok neden, cunku codesharing sifir nasil ataga kalkacak, Istanbul aktarmali Mars mi satacaksiniz, United ile koylere bile codesharing koysaniz size gelir atak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 5 yıl önce
THY’nin fiyat politikasından Amerika’daki Türkler bile şikayetçi. Lufthansa’nın, Air France’ın A380 biletleri bile artık çok kelepir kalıyor THY’nin yanında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iki torpil ~ 5 yıl önce
Iftara gelenler onları adam zannediyorlar. Kul hakkı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000