10 Ocak 2022, Pazartesi 20:10:31

THY izinleri aldı... Tahliye uçuşu yapılacak

Türk Hava Yolları (THY), Kazakistan'da yaşanan olumsuz gelişmeler sonrası Almatı şehrinde kalan THY uçuş ekiplerinin ve diğer hava yolu şirketlerinde görevli çalışanların Türkiye'ye getirilmesi amacıyla özel bir sefer gerçekleştirecek.
  • Kendi personeline iftira atabilen bir şahsiyet, iç savaşın ortasında kalmış ekibini terk eden bir basiretsiz.Şimdi algı yapıp personelimi kurtarıyorum derse şaşmayın.Bunların esas yüzü bu arkadaşlar.
  • Herkez karekterinin gereğini yapar, bu kumaştan ancak bu olur fazlası beklenemezdi.
  • İlkeri görünce hemen yelkenleri suya indirir merak etmeyin. Ne yapacaklar ilkere surat mi asacaklar yani biz 2 dk da unuturuz herseyi millet olarak
  • TK6902gidiş TK6903 Dönüş
  • Uçuş ekibi çok manidar,hadi onları geçtim, konuşmaya dahi değmezler. Şimdi bu uçakta aycı ve yakaları olacak ,sırf şov yapmaya gidiyorlar. Almaati dan uçağa binecek kaptanlardan biri bile aycıya gidip konuşabilecek mi? Görelim aslanlarım sizi ,hadi fırsat ayağınıza geldi, maaşları ve tüm yaşanan rezillikleri anlatın ama nerdeeeee sizde o yürek, yürekli olanların çoğu gitti ve gidecek.
  • Sayın Sosyalmedya Müdürümüz(pardon genel müdürümüz) çok ayıp ama, lütfen siz de bir tweet atsaydınız. Bakın eksik kaldınız. Yakıştı mı size. Yazıkkk. Zaten başka işinizde yok şirkette. Haa, bu arada utanmadan, sıkılmadan da genel müdür maaşını ve sosyal haklarını kullanın lütfen. Nede olsa tweet atmak için var o makam
  • Ne halt yemeye gidecekmiş. Ekibimizi sağ sağlim getirdik diyip selfie mi çekecek yemiyoruz bunları. Sen git ceo arkadaşını ve karını kargo ucagı ıle ucus kurallarına aykırı şekilde getir ama ekibi bırak hangi yüzle aileyiz diyeceksin.
  • CEO bence artık koltuğu bırakmak zorunda. Sen tut ekibi orda bırak gel. Olacak iş değil. Sonrada geri almaya git. Ne alaka arkadaş.
  • Sayın İlker Bey hangi amaçla o uçağa binicek bilen var mı. Uçağın içinde Businessta kahvesini yudumlayarak mı personele moral vericek beyefendi
  • Kralsın patron wallahi billahi sewiom seni. bazı denyolar ekibi bırakıp geldi diodu. uçakta yer yok napacaktı? patron gelsin de hemen işi çözsün. duygulandım.

Türk Hava Yolları (THY), Kazakistan'da yaşanan olumsuz gelişmeler sonrası Almatı şehrinde kalan THY uçuş ekiplerinin ve diğer hava yolu şirketlerinde görevli çalışanların Türkiye'ye getirilmesi amacıyla özel bir sefer gerçekleştirecek.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; uçuş kodu "TK 6902" olan THY uçağı için gerekli izinler alındı. Tahliye seferini gerçekleştirecek uçağın bu gece İstanbul'dan Almatı'ya gitmesi, mahsur kalan personeli "TK 6903" sefer sayılı uçuş ile yarın Türkiye'ye getirilmesi planlanıyor. Uçağın yarın saat 16:00 civarında İstanbul'da olması bekleniyor.

Söz konusu tahliye uçuşuna ekibi Kazakistan'da bırakarak kargo uçağıyla Türkiye'ye gelen THY  Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın da katılacağı öğrenildi.

Öte yandan geçtiğimiz hafta da bir tahliye uçuşu planlanmış ancak Kazakistan Sivil Havacılık Otoritesi'nden gerekli izinler alınamadığı için operasyon gerçekleştirilememişti.

©AirportHaber.com

THY izinleri aldı... Tahliye uçuşu yapılacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

211 ~ 2 yıl önce
Kendi personeline iftira atabilen bir şahsiyet, iç savaşın ortasında kalmış ekibini terk eden bir basiretsiz.Şimdi algı yapıp personelimi kurtarıyorum derse şaşmayın.Bunların esas yüzü bu arkadaşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aycı ~ 2 yıl önce
Herkez karekterinin gereğini yapar, bu kumaştan ancak bu olur fazlası beklenemezdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekip ~ 2 yıl önce
İlkeri görünce hemen yelkenleri suya indirir merak etmeyin. Ne yapacaklar ilkere surat mi asacaklar yani biz 2 dk da unuturuz herseyi millet olarak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mahsur ~ 2 yıl önce
TK6902gidiş TK6903 Dönüş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEHAYE ~ 2 yıl önce
Uçuş ekibi çok manidar,hadi onları geçtim, konuşmaya dahi değmezler. Şimdi bu uçakta aycı ve yakaları olacak ,sırf şov yapmaya gidiyorlar. Almaati dan uçağa binecek kaptanlardan biri bile aycıya gidip konuşabilecek mi? Görelim aslanlarım sizi ,hadi fırsat ayağınıza geldi, maaşları ve tüm yaşanan rezillikleri anlatın ama nerdeeeee sizde o yürek, yürekli olanların çoğu gitti ve gidecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ama oldumu şimdi? ~ 2 yıl önce
Sayın Sosyalmedya Müdürümüz(pardon genel müdürümüz) çok ayıp ama, lütfen siz de bir tweet atsaydınız. Bakın eksik kaldınız. Yakıştı mı size. Yazıkkk. Zaten başka işinizde yok şirkette. Haa, bu arada utanmadan, sıkılmadan da genel müdür maaşını ve sosyal haklarını kullanın lütfen. Nede olsa tweet atmak için var o makam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlker aycı ~ 2 yıl önce
Ne halt yemeye gidecekmiş. Ekibimizi sağ sağlim getirdik diyip selfie mi çekecek yemiyoruz bunları. Sen git ceo arkadaşını ve karını kargo ucagı ıle ucus kurallarına aykırı şekilde getir ama ekibi bırak hangi yüzle aileyiz diyeceksin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçti artık. ~ 2 yıl önce
CEO bence artık koltuğu bırakmak zorunda. Sen tut ekibi orda bırak gel. Olacak iş değil. Sonrada geri almaya git. Ne alaka arkadaş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sıvamak ~ 2 yıl önce
Sayın İlker Bey hangi amaçla o uçağa binicek bilen var mı. Uçağın içinde Businessta kahvesini yudumlayarak mı personele moral vericek beyefendi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adam gibi adam ~ 2 yıl önce
Kralsın patron wallahi billahi sewiom seni. bazı denyolar ekibi bırakıp geldi diodu. uçakta yer yok napacaktı? patron gelsin de hemen işi çözsün. duygulandım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000