14 Kasım 2019, Perşembe 14:19:43

THY iki hattını sessiz sedasız kapattı!

Türk Hava Yolları, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan sefer düzenlediği iki hattını kapatma kararı aldı.
  • Adana Şakirpaşa çok yakında kapanacağı için THY artık Adanaya da uçmayacak onu da bi zahmet ekleyin.
  • Son Osmanlı kardeşim, THY ile gurur duyuyoruz, ama ben Amerika'ya gitmedim ama bir kontrol et THY nin aynı uçuş nolu Newyork-İstanbul uçuşu kaç dolar, sonra aynı uçusu Newyork-Telaviv al bak kaç dolar ben Newyork-Telaviv alırım İstanbul'da uçaktan inerim çünkü uçak İstanbul da aktarrma yalip İsrail e uçuyor inan 500 dolar daha ucuza uçuruyor Yahudileri sen bunun farkında mısın ? Birde heykellerden bahsediyorsun Atatürk çok mu acıtıyor canınızı ben uçak şirketi yorumunda heykellerinuzi de alın demenizden bunu anlıyorum. Ama Tabiki THY var onunla gurur duyuyorum ama sizin gibi ayrimcilardan rahatsızım.
  • THY kalitesi eyvallah ama fiyatlar uçuk. En azindan kendi vatandaşını kolla. Ama maalesef Thy gurbetçi vatandaşını resmen soyuyor.
  • Siz naaıl bir uçak şirketi ve milkiyetcisiniz türkiye vatzndaşlarımızı en cok pahalı taşıyan şirket sizsiniz rezillik kepazelik yıllardır sun expresle ucuza gidiyorum asıl vatanseverlik budur birazcık olsun ekinizi vijdanınıza koyup vatandaşınıza sun exores gibi sahip çıkin bırKın bu fırsatcıliğı . TEŞEKKÜR EDERİM SUN EXPRES ALLAH SİZDEN BİN KERE RAZI OLSUN YILLARDIR FİYATINIZ ON NUMARA HAYIRLI İŞLEEİNİZ OLSUN SUN EXPRES
  • Türkiye ve İsrail uçuşlar ne zaman başlayacak
  • Çekemeyenler THY Kötülemiş
  • Dürüst rekabet her daim geçerli olmalı...!
  • Genelde özel sektör tecih ederim..
  • Kimsenin maaşında gözüm yok...yalnız akp iktidarı thy na yağdırdı resmen....ama halkın büyük bi çoğunluğuna hala söz verilen 1000 tl hala yatacak....ayıptır....yazıktır...thy batmasın diye bizden aldıklarını onlara veriyor başkada bişey yaptığı yok..ben hakkımı helal etmiyorum....bu ülkede hak yiyenler özellikle baştakiler..... Allahtan bulsunlar....
  • Libyada turkiye uçak niye gelmiyor

Türk Hava Yolları, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan sefer düzenlediği iki hattını kapatma kararı aldı.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Suudi Arabistan'ın Riyad şehir ile Birleşik Arap Emirlikleri'nin Abu Dhabi'ye sefer düzenleyen Türk Hava Yolları bu hatlardaki faaliyetlerini durduracak.

Edinilen bilgiye göre; Türk Hava Yolları'nın söz konusu hatların yeteri kadar talep görmediği gerekçesiyle seferlerin Aralık 2019'dan itibaren icra edilmeyeceği öğrenildi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Riyad'a Flynas'ın, Abu Dhabi'ye de Pegasus'un neredeyse yarı fiyata uçuyor olmasının THY seferlerine gösterilen talebin düşük olmasında etkin olduğu belirtildi.

THY iki hattını sessiz sedasız kapattı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (63)

Ertan ~ 2 ay önce
Adana Şakirpaşa çok yakında kapanacağı için THY artık Adanaya da uçmayacak onu da bi zahmet ekleyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zafer ~ 3 ay önce
Son Osmanlı kardeşim, THY ile gurur duyuyoruz, ama ben Amerika'ya gitmedim ama bir kontrol et THY nin aynı uçuş nolu Newyork-İstanbul uçuşu kaç dolar, sonra aynı uçusu Newyork-Telaviv al bak kaç dolar ben Newyork-Telaviv alırım İstanbul'da uçaktan inerim çünkü uçak İstanbul da aktarrma yalip İsrail e uçuyor inan 500 dolar daha ucuza uçuruyor Yahudileri sen bunun farkında mısın ? Birde heykellerden bahsediyorsun Atatürk çok mu acıtıyor canınızı ben uçak şirketi yorumunda heykellerinuzi de alın demenizden bunu anlıyorum. Ama Tabiki THY var onunla gurur duyuyorum ama sizin gibi ayrimcilardan rahatsızım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sessiz guvercin ~ 3 ay önce
THY kalitesi eyvallah ama fiyatlar uçuk. En azindan kendi vatandaşını kolla. Ama maalesef Thy gurbetçi vatandaşını resmen soyuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC MİLLIYETCİ ~ 4 ay önce
Siz naaıl bir uçak şirketi ve milkiyetcisiniz türkiye vatzndaşlarımızı en cok pahalı taşıyan şirket sizsiniz rezillik kepazelik yıllardır sun expresle ucuza gidiyorum asıl vatanseverlik budur birazcık olsun ekinizi vijdanınıza koyup vatandaşınıza sun exores gibi sahip çıkin bırKın bu fırsatcıliğı . TEŞEKKÜR EDERİM SUN EXPRES ALLAH SİZDEN BİN KERE RAZI OLSUN YILLARDIR FİYATINIZ ON NUMARA HAYIRLI İŞLEEİNİZ OLSUN SUN EXPRES

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Son osmanli ~ 3 ay önce
Sen TC milliywtci falan değilsin pandemiye dön bak dünyanın en iyileri ifkas etti devletleri milyarlar verdi ayakta kaldı milli hava yolunuz demek ben sen demek milletin mali yani beytul ki senin hibj çakma milkiywtcilerin zaten ne duasına ne desteğine rabbim muhtaç etmesin ki sen aynj İstanbul gezici.karekterlerondensin görünürde milliyetçi içinde devkwte düşman nerden fırsat bulsam da vursam rabbimsizin kokunuzu soyunuzu kahretsin bu ülkeden heykellerinizle birlikde Yok olup gidin inşallah
Islam ~ 4 yıl önce
Türkiye ve İsrail uçuşlar ne zaman başlayacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alfa ~ 3 yıl önce
Zaten varki telavi
Alaşehir ~ 4 yıl önce
Çekemeyenler THY Kötülemiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Salih ~ 3 yıl önce
THY bu ülkenin başarılı bir havacılık firmasıdır.Pandemi döneminde dünyadaki tüm havayolları gibi zorda tabii.Aslinda pandemiden önce karlı çalışan bir kurulustu.Bazi yorumcuların bu örnek,değerli milli kurulusumuzu kotulemesini anlamıyorum.Thy şirketine başarılar dilerim Her zaman tercih ettiğim kaliteli havacılık firmasıdır.
Haluk ~ 4 yıl önce
Dürüst rekabet her daim geçerli olmalı...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haluk ~ 4 yıl önce
Genelde özel sektör tecih ederim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adalet ~ 4 yıl önce
Kimsenin maaşında gözüm yok...yalnız akp iktidarı thy na yağdırdı resmen....ama halkın büyük bi çoğunluğuna hala söz verilen 1000 tl hala yatacak....ayıptır....yazıktır...thy batmasın diye bizden aldıklarını onlara veriyor başkada bişey yaptığı yok..ben hakkımı helal etmiyorum....bu ülkede hak yiyenler özellikle baştakiler..... Allahtan bulsunlar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Recep dace ~ 4 yıl önce
sen gerçekleri bilmeden atıyorsun
Selçuk ~ 4 yıl önce
THY iktidarın değil Türkiye'nin markası hemde en büyük ulusal markalarımız dan boş yapma
Gercek ~ 4 yıl önce
Yalan dolan başvuru yapan ve gercekden ihtiyacı olan aldı üstüne kayıtlı iki üç araba olanda başvurmuş kesin seninkide ogledir
Ayşe ~ 4 yıl önce
Gerçek ihtiyaç sahiplerine verildi.Malı, müşkü, arabası olana verilmeyecekti zaten.
Ayşe ~ 4 yıl önce
Nikname’in adalet ama dünyanın en büyük havayolu şirketlerinden biri ve karlılığıda yüksek olan THY’nı yerden yere vuruyorsun.Hayatında iki koyunu güdemeyenler dünya çapında başarılı işleri beğenmiyor maalesef adalet!
Ap ~ 4 yıl önce
AYŞE HABERİN VAR MI BİLMİYORUM AMA 1500TL KİRA VERİP 3200 TL MAAŞ ALIYORUM. THY CANIMIZI ALIYOR. BU KIŞ HEM FATURA ÖDEYİP HEM DE YAŞAMAYA ÇALIŞACAĞIM. KALDI Kİ BENİM 1 SAAT ÇALIŞMAMI KARŞI TARAFA 100 DOLARA FATURA EDİYOR? İSTANBULDA BU ŞARTLARDA NASIL YAŞAYACAĞIZ? BIRAK O ZAMAN DİYENLER OLACAK. AĞ YERİNDE ÇALIŞMAK İÇİN OKUDUM GELİP BURADA DÜZEN KURDUM HÂLÂ DA DÜZENİMİ OTURTMAYA ÇALIŞIYORUM. BOŞ YAPANIN KAFASINI GÖZÜNÜ TOKATLARIM.
imla ~ 2 yıl önce
Kısaltmalar okunduğu gibi yazılır. Thy'na değil, thy'ye şeklinde.
Bilgin ~ 4 yıl önce
Libyada turkiye uçak niye gelmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000