12 Ekim 2008, Pazar 16:05:50

Tarkim'de yeni ATPL dönemi

Florya’daki yeni binasına taşınma hazırlığında olan Tarkim Flight Academy, 5. Grup ATPL Eğitimi’ne 20 Ekim’de başlıyor.
  • Arkadaşlar nolur bu haset ve hasmahane tutumlardan vazgeçelim.Belki bazı yorumları yazan arkadaşlar rakip okullardan.Rakipte olsa yapılan iyi şeyleri taktir etmeyi ögrenelim.Türkiyedeki her uçuş okulu bizim varlıgımız onların her müsbet adımları bu ülke için kazanç.Elbette her okulun eksiklikleri olabilir ama biz bazı okulları tu kaka yapıp bazı okulları yüceltmeyelim.Derim ki bu ülkede bu sektörün gelişmesi için yapılan her iyi işi destekleyelim.Yahu bu degerler hepimizin.Gereksiz mesnetsiz ve anlamsız dedikodulardan vazgeçmemiz lazım.
  • 3.kagıt arkadaşıma bu adam demen hiç yakışık olmamış sen bu adamları tanıadıgın her halinle belli.Bu şirketin yöneticileri adanadan geçinmiyorlar.Sadece işlerini yapmaya çalışıyorlar.İşleri ise havacılık mafyacılık değil.Sen heralde başka birileriyle karıştırıyorsun.İstersen bir gün bu şirkete ugra bir çaylarını iç tanı ondan sonra karar ver.Asalak kelimesini de yazmadan anlamını bilmeni isterdik.
  • Yorumunuz... Gerçekten merak eden arkadaşımıza cevap;Tarkim Adanada 5 uçagı tam faal uçuyor.Şu anda tam 8 uçuş hocası var.AHL deki hangardan simulatörü çıkartma sebepleri ise aprona ögrencilerin giriş sorunu nedeniyle taşınmıştır.İstanbulda yer dersi hocası 10 tanedir.Yer dersi hocalarından 4 tanesi emekli kaptandır.Uçaklarının durumunuda Adanadan teyit edebilir veya gidip bir deneme uçuşu yapabilirsin.Teşekkürler dostlar...
  • Piyasada bir sürü tip eğitimi olmayan işsiz pilot var! Okulların reklamını yapacağız diye millete gaz veripte hayatlarını karartmayın lütfen!
  • Vay be havacılık ne günlere kaldı,Tarkim bile ATPL veriyor.Daha önce verdiği PPL ve CPL gibi olusa eyvahlar olsun!
  • Bu adamlar adam degil yazık bunun haberi burda yapılmaması lazımdı.Adanada mafya diye gecinen asalaklar bunlar
  • tarkim e eleştirel ciddi sorular sorulunca nedense sayfa da hata oluşuyor!
  • aşağıdaki sorulara cevap arıyorum 1-hangi uçuş öğretmenleri var(ATPL için)2-kaç uçakları uçabiliyor ve kaç uçaklarının IFR eğitim verecek avionik sistemleri çalışıyor 3-1 yılda 5 dönem atpl kursu açılmış herhalde teorik eğitimden söz ediliyor 4-AHL deki hangardan atıldıkları için mi muhteşem apron manzaralı ! yeni yerlerine taşınıyor simülatörleri?sorulara cevap alma imkanı olursa yeni yüzlerce sorum var!
  • Tarkim son zamanlarda güzel adımlar atmakta umarım sektöre daha fazla katkıları olur.Havacılık için her olumlu adımı yürekten destekliyorum.Hayırlı olsun
  • Tarkim'in 5.dönemi hayırlı olsun.Floryadaki yeni yerleri muhteşem apron manzarası olan bir yermiş.Umarım bu yeri kendi ögrencileri dışında insanların gelebileçeği şekildedir.

2007 yılı Ağustos ayında ATPL eğitim yetkisi alan Tarkim Flight Academy, 3 grup ATPL öğrencisini mezun etti, dördüncüsünü de 17 Ekim’de mezun ediyor. 20 Ekim’de 5. grup ATPL grubunun eğitimlerine başlayacak olan Tarkim, yeni binasında yeni apron manzaralı büyülü bir hava sunacak.

Sahip olduğu simülatörü de bulunduğu hangardan teorik eğitim merkezine taşıyacak olan Tarkim, yeni binasındaki eğitimlerine genişleterek yenilediği kadrosuyla devam edecek.

Tarkim'de yeni ATPL dönemi

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

simula ~ 16 yıl önce
Arkadaşlar nolur bu haset ve hasmahane tutumlardan vazgeçelim.Belki bazı yorumları yazan arkadaşlar rakip okullardan.Rakipte olsa yapılan iyi şeyleri taktir etmeyi ögrenelim.Türkiyedeki her uçuş okulu bizim varlıgımız onların her müsbet adımları bu ülke için kazanç.Elbette her okulun eksiklikleri olabilir ama biz bazı okulları tu kaka yapıp bazı okulları yüceltmeyelim.Derim ki bu ülkede bu sektörün gelişmesi için yapılan her iyi işi destekleyelim.Yahu bu degerler hepimizin.Gereksiz mesnetsiz ve anlamsız dedikodulardan vazgeçmemiz lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adam ~ 16 yıl önce
3.kagıt arkadaşıma bu adam demen hiç yakışık olmamış sen bu adamları tanıadıgın her halinle belli.Bu şirketin yöneticileri adanadan geçinmiyorlar.Sadece işlerini yapmaya çalışıyorlar.İşleri ise havacılık mafyacılık değil.Sen heralde başka birileriyle karıştırıyorsun.İstersen bir gün bu şirkete ugra bir çaylarını iç tanı ondan sonra karar ver.Asalak kelimesini de yazmadan anlamını bilmeni isterdik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarkim ~ 16 yıl önce
Yorumunuz... Gerçekten merak eden arkadaşımıza cevap;Tarkim Adanada 5 uçagı tam faal uçuyor.Şu anda tam 8 uçuş hocası var.AHL deki hangardan simulatörü çıkartma sebepleri ise aprona ögrencilerin giriş sorunu nedeniyle taşınmıştır.İstanbulda yer dersi hocası 10 tanedir.Yer dersi hocalarından 4 tanesi emekli kaptandır.Uçaklarının durumunuda Adanadan teyit edebilir veya gidip bir deneme uçuşu yapabilirsin.Teşekkürler dostlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Piyasada bir sürü tip eğitimi olmayan işsiz pilot var! Okulların reklamını yapacağız diye millete gaz veripte hayatlarını karartmayın lütfen!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KEYF ~ 16 yıl önce
Vay be havacılık ne günlere kaldı,Tarkim bile ATPL veriyor.Daha önce verdiği PPL ve CPL gibi olusa eyvahlar olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3.Kagıt ~ 16 yıl önce
Bu adamlar adam degil yazık bunun haberi burda yapılmaması lazımdı.Adanada mafya diye gecinen asalaklar bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
tarkim e eleştirel ciddi sorular sorulunca nedense sayfa da hata oluşuyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahöz ~ 16 yıl önce
aşağıdaki sorulara cevap arıyorum 1-hangi uçuş öğretmenleri var(ATPL için)2-kaç uçakları uçabiliyor ve kaç uçaklarının IFR eğitim verecek avionik sistemleri çalışıyor 3-1 yılda 5 dönem atpl kursu açılmış herhalde teorik eğitimden söz ediliyor 4-AHL deki hangardan atıldıkları için mi muhteşem apron manzaralı ! yeni yerlerine taşınıyor simülatörleri?sorulara cevap alma imkanı olursa yeni yüzlerce sorum var!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
simula ~ 16 yıl önce
Tarkim son zamanlarda güzel adımlar atmakta umarım sektöre daha fazla katkıları olur.Havacılık için her olumlu adımı yürekten destekliyorum.Hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bordo ~ 16 yıl önce
Tarkim'in 5.dönemi hayırlı olsun.Floryadaki yeni yerleri muhteşem apron manzarası olan bir yermiş.Umarım bu yeri kendi ögrencileri dışında insanların gelebileçeği şekildedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000