08 Eylül 2022, Perşembe 09:55:45

Sunexpress'ten wet-lease duyurusu; Ekiplerin istihdam süreci açıklandı

Sunexpress Havayolları, Anadolujet ile olan wet-lease anlaşmasının yıl sonu itibarıyla sona ereceğini ve ekiplerin yeniden Sunexpress bünyesinde istihdam edilmeye devam edeceğini duyurdu.
  • Halen müdürleri şirketi savunanlarda pes yani. Bütün hayatını alt üst ettiler. Ya taşınmak yada başka bir şirkete geçmek zorundasın. Senden sır gibi sakladılar bunu. 2 senedir mobbing yaparak base değiştirtmeye çalıştılar. Yatı istedin, Antalya'ya geç dediler. Maaşlar eşit değil, duty e bakarız sadece dediler. 2 senedir başka base e geçiş için mobbing uygulanıyor sana. El atından seni iteleye iteleye götürmeye çalıştılar Antalya'ya. Halen müdürlerimiz şöyle yapamz böyle olmuştur vs. Biraz kendini düşün.
  • Bana kalırsa herkesin üzüldüğü günler yaşanıyor. Yaşadığı üzüntüden dolayı burda şirketi kötüleyen insanları okurken şaşırsam da bu kişilerin sayılı olması zaten şirketin ne derece bizlere aile gibi olduğunun kanıtı. Bugün saw base kapanma kararı almasaydı eminim tek birimiz bile burdan ayrılmayı istemezdik. O yüzden saldırırken bile lütfen bizleri de işin içine katarak ekipler demeyin, bizi de zan altında bırakmayın. Kendi yaşadığı sorunları dile getirmek için bu günleri seçmiş olan arkadaşlarım, ben de saw base çalışanıyım ve sizlere katılmıyorum. Umarım bizler için en hayırlı seçimler olur ve bu seçimler olana kadar şirketimiz bizi desteklemeye devam eder ki ben eminim. İyi günde kötü günde kavramı bu günler içindir zaten
  • pass ucuslarimda gordugum kadariyla sunexpress kabin ekipleri cok profesyoneller. sunexpress saw base kapanirken umarim thy’ye gecme imkani bulabilirler, birlikte calismaktan onur duyarim. sevgiler
  • İstanbuldan uzaklaşamayacak olan personel için THY hiçbir destekte bulunmadı. Yıllarca Anadolujet uçaklarına özveri ile bakmış bir ekip için hiçbir ayrıcak gösterilmedi.
  • Kolay sanıyorlar insanların bir anda hayatlarını değiştirip diğer base'lere gitmelerini hele THY sadece 1 Ocak 1984 sonrasında doğanları firmasında çalışma hakkı sağlayabiliyor, kokpit personelinin kıdemi dikkate alınmıyor. Filler tepişir, çimler ezilir bu ülkede en ucuz şey emek ne de olsaen kalifiye personelinden en alttakine kadar bu geçerli. Yazıklar olsun sadece.
  • Tk operasyonu çeviremediğini anladığında geçte olsa gene üvey evladının kapısını çalacaktır.
  • nerden başlasak bilemedim. Kabin müdürleri Ç ve G den mi , yazılan raporlara hazırda bekletilen uyarılardan mı, selfie hastası insanlardan mı, base yanarken rakı tokuşturmalardan mı , sahte gülücüklerden mi, özel hattından arayıp sirket hattı kullanmadan tehdit eden karizmatik sanan müdür Ç den mi , şurda ekipleri 1 saat dinleseniz yediği uyarıları görseniz ağlarsınız. hemen hemen herkes sahte insanlar mecbur diye dolaylı kanallardan tehditler sonsuz. antalya yönetimi desen şaka gibi sanki isviçre de bir havayolu gibiymişiz gibi ülkenin durumu gösteren her şey güllül gülistanmış edasıyla çakma gülücükler. neyse arkadaslar zaten herkes herkesi biliyor. saygılar
  • Bugün ekiplere yapılan sunum, THY IK'sının ve yönetiminin piyasadan hıç haberdar olmadıklarının ispatıydı ve rezilliklerle doluydu. Kendi arasında koordinayonu sağlayamamış bir sunum ekibi vardı. AJ operasyonu yıllardır başarıyla yürüten ekiplere hiç tecrübeleri yokmuş gibi davranarak önce ilan linki vereceğiz deyip sonra mevcut ilana başvuracaksınız diyecek kadar konunun uzağındaydılar. Direk kimseyi alın demiyoruz da kardeşim hiç mi çalısmadınız dersinize. Bu operasyonu sizden daha bilen ekipleri bugün kendi elinizle rakip firmaya verdiniz. Başarılarınızın devamını dileriz IK cılar. Bu işten aklını çalıştırır ve elini çabuk tutarsa PGS çok ama çok karlı çıkacak. Artık Thy'de adam bulabilirse onlarla AJ operasyonunu yapar.
  • Ne olacak bu tekniğin hali. Millet sürünüyor yöneticiler Porsche ile geziyor barlardan çıkmıyor. Personele gelince adı performans.milleti ya kovdular ya ayrılmaya zorladılar. Shgm den gostermelik hareketler gördük. Ciddi olun önlem alın biraz . Shgm gitti yine fırça geldi kara liste doluyor. Kışın performans yüzünden atmalar başlar.is güvencesi yok. Kimse ne zaman atilacagini bilmiyor
  • Sunexpress akademiden gelen borclarin bir kismini geri odeyecegi soyleniyordu bilen birisi yesillendirebilir mi?

Sunexpress Havayolları, Anadolujet ile olan wet-lease anlaşmasının yıl sonu itibarıyla sona ereceğini ve ekiplerin yeniden Sunexpress bünyesinde istihdam edilmeye devam edeceğini duyurdu.

Ekiplerin istihdam süreçlerini ve bölgelerini onların tercihine göre değerlendireceğini ifade eden Sunexpress, ekiplerini yeni üslerine taşınacakları dönemde maddi destek, okul ve konut ile ilgili danışmanlık ve psikososyal ve akran desteğini içeren, birçok imkânın bulunduğu bir taşınma paketi ile destekleyeceğini de duyurdu.

Sunexpress açıklaması:

Lufthansa ve Türk Hava Yolları'nın ortak kuruluşu SunExpress ile Türk Hava Yolları iştiraki AnadoluJet arasındaki wet-lease anlaşması, uzun yıllardır devam eden başarılı iş birliğinin ardından 31 Aralık 2022 tarihi itibarıyla tamamlanacaktır. Anlaşma kapsamında SunExpress, 2022 yılı boyunca 12 AnadoluJet uçağının işletmesini gerçekleştirmiştir.

Wet-lease anlaşması kapsamında AnadoluJet operasyonlarında görev alan tüm SunExpress ekipleri, SunExpress bünyesinde istihdam edilmeye devam etme olanağına sahip olacaktır. Türk Rivierası ve Anadolu’da büyüme hedefi ve stratejisi doğrultusunda SunExpress, Antalya, İzmir ve Ankara üslerine odaklanarak büyümeye devam edecektir. Bu kapsamda ekiplerine bu üslerde yeni fırsatlar sağlayacak olan SunExpress, üs geçişlerini çalışanların tercihlerini dikkate alarak gerçekleştirecektir. Bunun yanı sıra, üsler arası geçiş sürecini kolaylaştırmak adına, ekiplerini yeni üslerine taşınacakları dönemde maddi destek, okul ve konut ile ilgili danışmanlık ve psikososyal ve akran desteğini içeren, birçok imkânın bulunduğu bir taşınma paketi ile destekleyecektir. Çalışanların gerekli düzenlemeleri yapmak için yeterli zamana sahip olmalarını sağlamak adına üs değiştirme süreci Ocak 2023 itibarıyla başlayacak olup, tercihe göre Haziran 2023 sonuna kadar tamamlanabilecek. 

SunExpress, Türk Rivierası ile Avrupa şehirleri arasında en fazla sayıda uçuşu gerçekleştirerek Türkiye ile Avrupa arasında önemli bir turizm elçisi görevi üstlenmektedir. 2023 ve sonraki yıllarda filosuna yeni uçaklar katarak uçuş ağına yeni destinasyonlar eklemeyi ve uçuş sayılarını artırmayı planlamaktadır.

Havacılık sektöründeki 30 yılı aşkın tecrübesi ve tatil hava yolu uzmanlığıyla SunExpress, Türkiye'den 30 ülkede 60 destinasyona 175'ten fazla noktaya aktarmasız uçuşlar sunmaktadır. SunExpress, hissedarları Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın desteğiyle büyüme yolunda ilerlerken Türkiye turizmine değer katmaya devam edecektir.

Sunexpress'ten wet-lease duyurusu; Ekiplerin istihdam süreci açıklandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (77)

Sno ~ 2 yıl önce
Halen müdürleri şirketi savunanlarda pes yani. Bütün hayatını alt üst ettiler. Ya taşınmak yada başka bir şirkete geçmek zorundasın. Senden sır gibi sakladılar bunu. 2 senedir mobbing yaparak base değiştirtmeye çalıştılar. Yatı istedin, Antalya'ya geç dediler. Maaşlar eşit değil, duty e bakarız sadece dediler. 2 senedir başka base e geçiş için mobbing uygulanıyor sana. El atından seni iteleye iteleye götürmeye çalıştılar Antalya'ya. Halen müdürlerimiz şöyle yapamz böyle olmuştur vs. Biraz kendini düşün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin memuru ~ 2 yıl önce
Bana kalırsa herkesin üzüldüğü günler yaşanıyor. Yaşadığı üzüntüden dolayı burda şirketi kötüleyen insanları okurken şaşırsam da bu kişilerin sayılı olması zaten şirketin ne derece bizlere aile gibi olduğunun kanıtı. Bugün saw base kapanma kararı almasaydı eminim tek birimiz bile burdan ayrılmayı istemezdik. O yüzden saldırırken bile lütfen bizleri de işin içine katarak ekipler demeyin, bizi de zan altında bırakmayın. Kendi yaşadığı sorunları dile getirmek için bu günleri seçmiş olan arkadaşlarım, ben de saw base çalışanıyım ve sizlere katılmıyorum. Umarım bizler için en hayırlı seçimler olur ve bu seçimler olana kadar şirketimiz bizi desteklemeye devam eder ki ben eminim. İyi günde kötü günde kavramı bu günler içindir zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 2 yıl önce
Helal be
thy kabin amiri ~ 2 yıl önce
pass ucuslarimda gordugum kadariyla sunexpress kabin ekipleri cok profesyoneller. sunexpress saw base kapanirken umarim thy’ye gecme imkani bulabilirler, birlikte calismaktan onur duyarim. sevgiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 2 yıl önce
İstanbuldan uzaklaşamayacak olan personel için THY hiçbir destekte bulunmadı. Yıllarca Anadolujet uçaklarına özveri ile bakmış bir ekip için hiçbir ayrıcak gösterilmedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sorumsuzluk ~ 2 yıl önce
Kolay sanıyorlar insanların bir anda hayatlarını değiştirip diğer base'lere gitmelerini hele THY sadece 1 Ocak 1984 sonrasında doğanları firmasında çalışma hakkı sağlayabiliyor, kokpit personelinin kıdemi dikkate alınmıyor. Filler tepişir, çimler ezilir bu ülkede en ucuz şey emek ne de olsaen kalifiye personelinden en alttakine kadar bu geçerli. Yazıklar olsun sadece.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XQ ~ 2 yıl önce
Tk operasyonu çeviremediğini anladığında geçte olsa gene üvey evladının kapısını çalacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sad-Ju ~ 2 yıl önce
nerden başlasak bilemedim. Kabin müdürleri Ç ve G den mi , yazılan raporlara hazırda bekletilen uyarılardan mı, selfie hastası insanlardan mı, base yanarken rakı tokuşturmalardan mı , sahte gülücüklerden mi, özel hattından arayıp sirket hattı kullanmadan tehdit eden karizmatik sanan müdür Ç den mi , şurda ekipleri 1 saat dinleseniz yediği uyarıları görseniz ağlarsınız. hemen hemen herkes sahte insanlar mecbur diye dolaylı kanallardan tehditler sonsuz. antalya yönetimi desen şaka gibi sanki isviçre de bir havayolu gibiymişiz gibi ülkenin durumu gösteren her şey güllül gülistanmış edasıyla çakma gülücükler. neyse arkadaslar zaten herkes herkesi biliyor. saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AB ~ 2 yıl önce
Burda bir saat ağlayacak olanlar zaten öncesinde de her gün ağlayan muhtemelen aldığı uyarının dahi sorumluluğunu alacak olgunluğa sahip olamayan böyle suçlayacak birilerini arayanlardır :) ağlamaya devam, günlük de tavsiye ederim yazmak için:)
SXS EKIPLERINE THY SUNUMU ~ 2 yıl önce
Bugün ekiplere yapılan sunum, THY IK'sının ve yönetiminin piyasadan hıç haberdar olmadıklarının ispatıydı ve rezilliklerle doluydu. Kendi arasında koordinayonu sağlayamamış bir sunum ekibi vardı. AJ operasyonu yıllardır başarıyla yürüten ekiplere hiç tecrübeleri yokmuş gibi davranarak önce ilan linki vereceğiz deyip sonra mevcut ilana başvuracaksınız diyecek kadar konunun uzağındaydılar. Direk kimseyi alın demiyoruz da kardeşim hiç mi çalısmadınız dersinize. Bu operasyonu sizden daha bilen ekipleri bugün kendi elinizle rakip firmaya verdiniz. Başarılarınızın devamını dileriz IK cılar. Bu işten aklını çalıştırır ve elini çabuk tutarsa PGS çok ama çok karlı çıkacak. Artık Thy'de adam bulabilirse onlarla AJ operasyonunu yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 2 yıl önce
Ne olacak bu tekniğin hali. Millet sürünüyor yöneticiler Porsche ile geziyor barlardan çıkmıyor. Personele gelince adı performans.milleti ya kovdular ya ayrılmaya zorladılar. Shgm den gostermelik hareketler gördük. Ciddi olun önlem alın biraz . Shgm gitti yine fırça geldi kara liste doluyor. Kışın performans yüzünden atmalar başlar.is güvencesi yok. Kimse ne zaman atilacagini bilmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçmuzşsun ~ 2 yıl önce
Porsche mi?
Sunex ~ 2 yıl önce
Sunexpress akademiden gelen borclarin bir kismini geri odeyecegi soyleniyordu bilen birisi yesillendirebilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000