17 Ocak 2023, Salı 08:43:11

Rusya 12 ülke ile vizeleri kaldırıyor

Rusya Dışişleri Bakanlığı, 12 ülkeyle vizelerin karşılıklı olarak kaldırılması için çalışma başlattı.
  • Dünyada bir ilk olarak pkk'ya resmi ofis ve kamp açma izni veren tek ülke! İyi ki putin dostumuz ya aksi olsaymış neler olurmuş Allah bilir!
  • Ne gerek var rusyaya gitmeye onlar bize geldi. Antalyada rusyada göreceğimden fazla rus var
  • Eeee hani Rusya kardeşti,Putin dostumdu,şöyle kalkındık böyle geliştik,herkes bize gıpta ediyor,kıskanıyor,çekiniyor, korkuyordu,ne oldu? İktidarın kötü yönetimi yüzünden muhtaçlığımızdan yol geçen hanına döndük,milyonlarca ne idüğü belirsiz suriyeli,afganlı, gürcü,iranlı,ermeni,kazak, özbek,afrikalı ülkemize tıka basa dolduruldu,vatandaşlık parayla satılıyor,aleyhimize ne varsa yapan ülkelerin vatandaşları ülkemize günü geçmiş dahi olsa kimliğiyle bile geliyor,çıkmadan 9 ay kalıp, vergi ödemeden ev,arsa almalarına izin veriliyor ama biz hiçbir gelişmiş ülkeye vizesiz gidemiyoruz, turistik bölgelere bilmem ne kadar turist özellikle de Rus geldi diye seviniyoruz! İtibar,prestij yerlere düşmüş hala utanmadan sıkılmadan masal anlatıyorlar!
  • Şu an konjonktür müsait değil;denge politikası.
  • İlişkilerimizin en iyi olduğu ülkeye bile vizesiz gidemiyoruz. Bizde güney sahillerimizi ve akdeniz manzaralı evlerimizi Ruslara açıyoruz.
  • Demekki bize olan garezleri henuz gecmedi.
  • Parayla pasaport satarsan üstüne 10 milyon çöl canlısını alırsan bu olur

Rusya Dışişleri Bakanlığı, 12 ülkeyle vizelerin karşılıklı olarak kaldırılması için çalışma başlattı. Tass'ın haberine göre adı geçen ülkeler arasında Türkiye bulunmuyor.

Vizesiz seyahat konusunda müzakere yürütülen ülkeler Meksika, Malezya, Bahama Adaları, Barbados, Haiti, Trinidad ve Tobago, St. Lucia, Bahreyn, Umman, Suudi Arabistan ve Zambiya. Habere göre Hong Kong'da vizesiz kalış süresinin 2 haftadan 30 güne çıkarılması planlanıyor.

Şu anda vatandaşları Rusya'ya vizesi seyahat edebilen ülkelerin sayısı 60. Uçak krizine kadar Türk vatandaşları da kısa süreli ziyaretler için Rusya'ya vize almadan giriş yapabiliyordu. Ancak krizden sonra Rusya tek taraflı olarak uygulamayı iptal etmişti. (TürkRus)

Rusya 12 ülke ile vizeleri kaldırıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Rusya ! ~ 1 yıl önce
Dünyada bir ilk olarak pkk'ya resmi ofis ve kamp açma izni veren tek ülke! İyi ki putin dostumuz ya aksi olsaymış neler olurmuş Allah bilir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne gerek var ~ 1 yıl önce
Ne gerek var rusyaya gitmeye onlar bize geldi. Antalyada rusyada göreceğimden fazla rus var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruski ~ 1 yıl önce
Eeee hani Rusya kardeşti,Putin dostumdu,şöyle kalkındık böyle geliştik,herkes bize gıpta ediyor,kıskanıyor,çekiniyor, korkuyordu,ne oldu? İktidarın kötü yönetimi yüzünden muhtaçlığımızdan yol geçen hanına döndük,milyonlarca ne idüğü belirsiz suriyeli,afganlı, gürcü,iranlı,ermeni,kazak, özbek,afrikalı ülkemize tıka basa dolduruldu,vatandaşlık parayla satılıyor,aleyhimize ne varsa yapan ülkelerin vatandaşları ülkemize günü geçmiş dahi olsa kimliğiyle bile geliyor,çıkmadan 9 ay kalıp, vergi ödemeden ev,arsa almalarına izin veriliyor ama biz hiçbir gelişmiş ülkeye vizesiz gidemiyoruz, turistik bölgelere bilmem ne kadar turist özellikle de Rus geldi diye seviniyoruz! İtibar,prestij yerlere düşmüş hala utanmadan sıkılmadan masal anlatıyorlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İso ~ 1 yıl önce
Katar'la Bile kankiyiz ama oraya bile vizesiz giremiyoruz
Süleyman ~ 1 yıl önce
128 ülkeye vizesiz giriş yapıyoruz.gelen parasıyla geliyor.Davetsiz misafir olmaz.
Kiev ~ 1 yıl önce
Şu an konjonktür müsait değil;denge politikası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 1 yıl önce
İlişkilerimizin en iyi olduğu ülkeye bile vizesiz gidemiyoruz. Bizde güney sahillerimizi ve akdeniz manzaralı evlerimizi Ruslara açıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus ~ 1 yıl önce
Demekki bize olan garezleri henuz gecmedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turk pasaportlu Turk ~ 1 yıl önce
Vatandaslari olsa kaldiracagiz ama kimlerin Turk pasaportu tasidigina dair suphelerimiz var. Demis rusyada yasayan bir arkadasima ordaki bu konularla ilgili bir kisi. Su an onlarin gecmislerine dair bir bilgimiz her ulkeden Turk pasaportlu var guvenemiyor demisler. Yoksa vize coktan kalkacakti.
w ~ 1 yıl önce
Parayla pasaport satarsan üstüne 10 milyon çöl canlısını alırsan bu olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000