05 Haziran 2023, Pazartesi 12:51:45

Mehmet Nane'den AirportHaber'e Özel Açıklamalar

Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) 79'uncu Yıllık Olağan Genel Toplantısı'nı bu sene İstanbul'da gerçekleştiriyor. IATA ve Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet T. Nane, IATA AGM 2023'e dair AirportHaber'e özel açıklamalarda bulundu.
  • Airport haber. bizler pgs calısanları olarak çok mağduruz diğer şirketler banka promosyonunu ikramiyelerini tıkır tıkır alırken bizler bol bol nasihat tehdit liyakatsiz iş bilmez yöneticiler dolu kısacası nane bey çalışan ve emek düşmanı

Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) 79'uncu Yıllık Olağan Genel Toplantısı'nı (Annual General Meeting - AGM) bu sene İstanbul'da gerçekleştiriyor. IATA ve Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet T. Nane, IATA AGM 2023'e dair AirportHaber'e özel açıklamalarda bulundu.

IATA AGM 2023'te 120 ülkenin tamamından 1520 kayıtlı delegenin İstanbul'daki organizasyona katıldığını belirten Nane, AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık'ın sorularını yanıtladı.

Katılımın yüksek olmasının Türkiye'deki havacılığın geldiği noktanın önemini ortaya koyduğunu ifade eden Mehmet Nane, "Pandemi sonrası havacılık sektörünün hızla açıldığını gördük. Bu açılma sadece turizmde olmadı. Ticari ve iş seyahatlerinde de oldu. Geçen yıldan bu yana baktığımızda en büyük havacılık konferans IATA tarafından gerçekleştirildi. O yüzden de katılımcılar Türkiye gibi, tarihiyle, gastronomisiyle, havacılığıyla, iş dünyasıyla ilerde olan bir ülkeyi görmeye geldi" dedi.

IATA AGM 2023'ün verdiği mesaja da değinen Nane, sektör olarak çevreci ve sürdürülebilir havacılık için tüm adımları atmayı vaat ettiklerini ifade etti. Mehmet Nane, bu konuda ışık gördüklerini belirtti.

İşte o röportajın tamamı:

Mehmet Nane'den AirportHaber'e Özel Açıklamalar

Yorumlar

Emekçi ~ 11 ay önce
Airport haber. bizler pgs calısanları olarak çok mağduruz diğer şirketler banka promosyonunu ikramiyelerini tıkır tıkır alırken bizler bol bol nasihat tehdit liyakatsiz iş bilmez yöneticiler dolu kısacası nane bey çalışan ve emek düşmanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000