20 Ocak 2015, Salı 19:02:16

KAZAKİSTAN'DA UÇAK DÜŞTÜ: 6 KİŞİ ÖLDÜ

Kazakistan Acil Durumlar Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, öğleden sonra meydana gelen kazada Antonov An-2 tipi uçakta bulunan altı şahıs öldü. Bir kadın ise kazadan yaralı olarak kurtuldu.
  • evet an-2 lerin ölümlü kazası yok türkiyede bir kazada benden akhisar meydanda yanlış frenleme sonucu burun üstü pervane hasarı olmuştu ..
  • AN-2 NİN BİRDE KAYSERİ DE TARİHE GEÇEN KÜNDE Sİ VARDIR.
  • bu kazak havayolu firmaları çok tırt gerçekten sanırım. AB hava sahasında uçmaları yasak çoğunun.
  • Bizde de kazalari oldu tabiki ölüm olmadi. Bir keresinde atlayis icin havalandik ve 1000 ft te motor durdu, bizler ucagi yedek parasutlerimizi kullanarak terk ettik, ucak zirhli birliklere basarili bir mecburi inis gerceklestirdi. Pilot İlker Sarpel idi. Bir keresinde Dalamandan Ankaraya giderken kotu hava sartlarindan dolayi kaybolduk ve yakit bitti, mecburen Beysehir golunun yanindaki kara yoluna indik. Kırımlı bir kaza da İnönüde yine icinde parasutculer varken kalkis sonrasi muhtemelen benzin selektorunun off durumda olmasindan kaynaklanan motor durmasi ve istikamete mecburi inis idi. Ucak kal oldu ama yaralanan olmadi
  • Güzel uçaktı. Thk yıllarca paraşüt attı,ilaçlama yaptı,halk uçuşu yaptı. Çok şükür hiç kırımı olmadan filoyu elden çıkardı. Allah rahmet eylesin hayatını kaybedenlere.
  • Aslında sağlam uçaktır. Yazık olmuş.
  • AN-2 düşer mi? Ben hiç duymadım.
  • THK'n 2 yıl öncesine kadar İnönü'de paraşütçü attığı uçak neyse ki bizdeyken kaza kırım olmadı

Kazakistan Acil Durumlar Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, öğleden sonra meydana gelen kazada Antonov An-2 tipi uçakta bulunan altı kişi hayatını kaybetti. Bir kadın ise kazadan yaralı olarak kurtuldu.

Hastaneye kaldırılan kadının yoğun bakıma alındığı, durumunun ağırolduğu açıklandı.

Kazakistan'ın ikinci büyük kenti Karaganda'daki Olymp-Air Şirketi'ne ait olduğu açıklanan 12 yolcu kapasiteli pervaneli uçakta üçü mürettabat olmak üzere 7 kişinin bulunduğu belirtildi.

KAZAKİSTAN'DA UÇAK DÜŞTÜ: 6 KİŞİ ÖLDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

micro ~ 9 yıl önce
evet an-2 lerin ölümlü kazası yok türkiyede bir kazada benden akhisar meydanda yanlış frenleme sonucu burun üstü pervane hasarı olmuştu ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ŞEF ~ 9 yıl önce
AN-2 NİN BİRDE KAYSERİ DE TARİHE GEÇEN KÜNDE Sİ VARDIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Künde mi? ~ 9 yıl önce
Künde güreş terimidir kardeşim. Künye demen gerekir. Evet, Kayeseri'de bir kaza olmuştur ama, ölümlü bir değildir.
ŞEF ~ 9 yıl önce
KAYSERİDEKİ KAZADA HERHANGİ BİR YARALANMA DAHİ OLMAMIŞTIR.ANCAK AN-2 BİLGİĞİNİZ KÜNDE YE GELMİŞTİR.ONUN İÇİN TARİHE GEÇMİŞTİR.
kazaklar ~ 9 yıl önce
bu kazak havayolu firmaları çok tırt gerçekten sanırım. AB hava sahasında uçmaları yasak çoğunun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bizde de kazalari oldu tabiki ölüm olmadi. Bir keresinde atlayis icin havalandik ve 1000 ft te motor durdu, bizler ucagi yedek parasutlerimizi kullanarak terk ettik, ucak zirhli birliklere basarili bir mecburi inis gerceklestirdi. Pilot İlker Sarpel idi. Bir keresinde Dalamandan Ankaraya giderken kotu hava sartlarindan dolayi kaybolduk ve yakit bitti, mecburen Beysehir golunun yanindaki kara yoluna indik. Kırımlı bir kaza da İnönüde yine icinde parasutculer varken kalkis sonrasi muhtemelen benzin selektorunun off durumda olmasindan kaynaklanan motor durmasi ve istikamete mecburi inis idi. Ucak kal oldu ama yaralanan olmadi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Güzel uçaktı. Thk yıllarca paraşüt attı,ilaçlama yaptı,halk uçuşu yaptı. Çok şükür hiç kırımı olmadan filoyu elden çıkardı. Allah rahmet eylesin hayatını kaybedenlere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kırım var ~ 9 yıl önce
kırım da var kaza da, biraz geçmişe bakarsanız bulursunuz, ayrıca adam yazmış yukarıda kazalarını. Bir başka kaza da Etimesgutta bir mikrolighttın hava gösterisi sırasında alçak geçiş yapmak isterken yerde park halinde duran AN-2 nin (sanırım TC-ZYZ idi ) üzerine düşmesi ve An-2 nin kal olmasıdır.
Kaza? ~ 9 yıl önce
Yerde duran uçağın üzerine uçak düşünce, An-2 kazası mı olurmuş? Ayrıca "THK daki AN-2 lerin ölümle sonuçlanmış kazası yoktur" demek daha doğru olur.
Volvo ~ 9 yıl önce
Aslında sağlam uçaktır. Yazık olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ömer ~ 9 yıl önce
volvo senin işin yok heralde hangi haberi okusam altından sen çıkıyorsun :D gücenmede tutamıyor musun kendini merak ediyorum.. bilmediğin bişy yok sanırım bu ay bana ne kadar elektrik gelir....
Saglam ~ 9 yıl önce
Saglam derken ??
sağlam ~ 9 yıl önce
adam doğru diyor. çağına göre sağlam bir uçak
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
AN-2 düşer mi? Ben hiç duymadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kulaksiz ~ 9 yıl önce
Duymadiysan git bir kulak doktoruna, sagir sultan bile bilir Turkiyedeki An-2 kazalarini, ne is yaparsin sen? Sanal pilot mu ?
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
THK'n 2 yıl öncesine kadar İnönü'de paraşütçü attığı uçak neyse ki bizdeyken kaza kırım olmadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000