15 Nisan 2019, Pazartesi 13:42:32

İstanbul Havalimanı'nda ücretli otopark dönemi başladı

İstanbul Havalimanı'nın otoparkı, bugünden itibaren ücretli olacak.
  • :) yuuuh bunlar Avrupa’ya gore mi indexlediler rakamlari
  • Ağzını açmış aç kurtlar gibisiniz.
  • İyi ama bu proje yapılırken ,her şey daha güzel olacak ,VE SİZİ SEVGİYLE KUCAKLAYACAĞIZ demişti yetkililer,Oraya gitmek için taksiyle gidiyorsan taksi + bölünmüş yol ücretleri,Özel aracınla gidiyorsan bölünmüş yol ücreti + fahiş otopark ücretiyle kucaklıyorlar milleti,ama bunuda istemiyorsan,Toplu taşıma ile 6 saat önceden yola koyularak havalimanına ulaşabilirsiniz,Veya hic birini istemedin doğayida seviyorsan çizmelerini giyip yürüyerek havalimanina 24 saat gibi kisa bir sürede ulaşabilirsin,Adamlar o kadar alternatif sunmuş Kucaklamak için,Şikayet yok...
  • Ben bu havalimanini protesto ediyorum, ucmam ucurtmam. Cok mecbur kalirsam da hic bir hizmetinden faydalanmam. Insallah butun isletmecileri zarar eder!!!
  • 310 tl personel için 1 aylık
  • O KADAR UZAK BİR YERE ARABA İLE GİDECEKSEN ARABA İLE UCMAK İSTEDİĞİN YERE GİDEBİLİRSİN ÖRNEĞİN BAKIRKÖYDEN ANTALYAYA GİTMEK İSTEYENLER 3 SAAT ÖNCE YOLA CIKIYOR 2 SAAT UCUS IN BIN 5 SAAT .BİN OTOBUSE 10 SAAT İN BİN DERDİ YOK PARAN CEBİNDE KALSIN ...
  • Herkesin rahat, ekonomik ve kolayca (!) uçması için yapılmış bir havalimanı olduğunu düşünüyordum. Otopark kapasitesi de epeyce fazla olmasına rağmen bu kadar yüksek fiyatlar hiç kabul edilebilir değil. Yakınında ispark vs. yok ki oraya da çekelim. Anadolu yakasında oturan birisi olarak mecbur kalmadıkça Sabiha'dan vazgeçmeyeceğim.
  • Tayakadın köy muhtarına teklif götürücem tarlaları otopark yapın köyden limana birde ring servis koyun köy kalkınsın bari
  • Yeni havalimanına neden Atatürk adının konamadığı anlaşıldı.Atatürk adı soygun,talan olduğu yere yakışmaz. Arabanla gitsen benzin,ücretli yol ve otopark maliyetin uçak bilet ücretini katlar.Otobüslerle ulaşsan 40 TL. Atatürk havalimanına araç sanki ücretsizmi bırakılıyordu diyen arkadaşım;horsızlığı legal olarak görmek nasıl bir duygudur?
  • Hava alanında her türlü ihtiyaç ürününde tanzim satış isteriz. otopark dahil.

İstanbul Havalimanı'nın otoparkı, bugünden itibaren ücretli olacak.

29 Ekim'deki resmi açılışın ardından otopark için ücret almayan işletmeci firma İGA, 15 Nisan'a kadar otoparkın ücretsiz olacağını duyurmuştu. Bugünden itibaren ücretli dönemin başladığı otoparkın tarifesi de tartışma konusu olmuştu.

Otopark ücret tarifesi:

1 saat: 21 TL 
1-3 saat 25 TL 
3-6 saat  39.50 TL 
6-12 saat  47 TL,
12-24 saat  63 TL
4 günlük abonman  182 TL
7 günlük abonman  298 TL 
15 günlük abonman   407 TL
Bir aylık ise  444 TL .
Kapalı otoparkın bir aylık abonman fiyatı da: 444 TL

İstanbul Havalimanı'nda ücretli otopark dönemi başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (58)

Acenta55 ~ 5 yıl önce
:) yuuuh bunlar Avrupa’ya gore mi indexlediler rakamlari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İGA ~ 5 yıl önce
Ağzını açmış aç kurtlar gibisiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçekler ~ 5 yıl önce
Türkiye dünyanın en zalım en gaddar en kapitalist ülkesi. Birileri böyle çok kolay para kazandığı için diğer büyük kesim için para kazanmak ve yaşamak bu kadar zor! Tanrı nerdesin müdahale et!
Sizede Yaranılmıyor ~ 5 yıl önce
İyi ama bu proje yapılırken ,her şey daha güzel olacak ,VE SİZİ SEVGİYLE KUCAKLAYACAĞIZ demişti yetkililer,Oraya gitmek için taksiyle gidiyorsan taksi + bölünmüş yol ücretleri,Özel aracınla gidiyorsan bölünmüş yol ücreti + fahiş otopark ücretiyle kucaklıyorlar milleti,ama bunuda istemiyorsan,Toplu taşıma ile 6 saat önceden yola koyularak havalimanına ulaşabilirsiniz,Veya hic birini istemedin doğayida seviyorsan çizmelerini giyip yürüyerek havalimanina 24 saat gibi kisa bir sürede ulaşabilirsin,Adamlar o kadar alternatif sunmuş Kucaklamak için,Şikayet yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kemerburgaz ~ 5 yıl önce
kemerburgaz yolu var beleş ama oranında hız sınırını yakında 50 yapıp radarı koyuveririler.buradan uyandıram yetkilileri,haha.
memo ~ 5 yıl önce
Ben bu havalimanini protesto ediyorum, ucmam ucurtmam. Cok mecbur kalirsam da hic bir hizmetinden faydalanmam. Insallah butun isletmecileri zarar eder!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acenteci ~ 5 yıl önce
Sermayeye hiç bir şey olmaz. Olan yine vatandaşa olur
khan ~ 5 yıl önce
Bir sürü olumsuzluk var doğrudur. Senin için h.alanını kapatacaklarını sanmıyorum.
personel için ~ 5 yıl önce
310 tl personel için 1 aylık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AZ BİLE ~ 5 yıl önce
O KADAR UZAK BİR YERE ARABA İLE GİDECEKSEN ARABA İLE UCMAK İSTEDİĞİN YERE GİDEBİLİRSİN ÖRNEĞİN BAKIRKÖYDEN ANTALYAYA GİTMEK İSTEYENLER 3 SAAT ÖNCE YOLA CIKIYOR 2 SAAT UCUS IN BIN 5 SAAT .BİN OTOBUSE 10 SAAT İN BİN DERDİ YOK PARAN CEBİNDE KALSIN ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAW'cı ~ 5 yıl önce
Herkesin rahat, ekonomik ve kolayca (!) uçması için yapılmış bir havalimanı olduğunu düşünüyordum. Otopark kapasitesi de epeyce fazla olmasına rağmen bu kadar yüksek fiyatlar hiç kabul edilebilir değil. Yakınında ispark vs. yok ki oraya da çekelim. Anadolu yakasında oturan birisi olarak mecbur kalmadıkça Sabiha'dan vazgeçmeyeceğim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tayakadın ~ 5 yıl önce
Tayakadın köy muhtarına teklif götürücem tarlaları otopark yapın köyden limana birde ring servis koyun köy kalkınsın bari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ISL ~ 5 yıl önce
Yeni havalimanına neden Atatürk adının konamadığı anlaşıldı.Atatürk adı soygun,talan olduğu yere yakışmaz. Arabanla gitsen benzin,ücretli yol ve otopark maliyetin uçak bilet ücretini katlar.Otobüslerle ulaşsan 40 TL. Atatürk havalimanına araç sanki ücretsizmi bırakılıyordu diyen arkadaşım;horsızlığı legal olarak görmek nasıl bir duygudur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kel Ali ~ 5 yıl önce
Hava alanında her türlü ihtiyaç ürününde tanzim satış isteriz. otopark dahil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000