16 Şubat 2019, Cumartesi 10:10:24

İstanbul Havalimanı'nda İngiltere alarmı!

İstanbul Havalimanı'nda İngiliz Sivil Havacılık otoritesi tarafından yapılan incelemeler nedeniyle yarım gün inşaat çalışmaları duracak.
  • Kardeşim çok sıkı güvenlik kuralları uygulayan bu inşaatta kaç tane işçi öldü bugüne kadar ? Allah akıl fikir versin...
  • İgacılar okadar havalandınız bi uçamadınız beyse thy geliyor zaten yerde kalmaya devam edeceksiniz o bilendiniz taşları kafanıza vurmaya hazır olun .:) koko dediydi diyeceksiniz .:)
  • Shgm ye alım var mı:)
  • Yayın Balığı.....
  • Tabiki birkac eksiklikler olur ve sivilhavacılıklar denetlemeye gelecekler çünkü onlar musteri gönderecekler çok normal rahat olun 10numara olacak her şeyi zamana bırakın
  • Soruyu sor kendine: Peki yabanci sirketler neden gelmiyorlar ISLye o zaman? Demekki var bazi eksiklikler ISLde yada son kontrol icra edilmedi yabancilar tarafindan.
  • Cahillik eğitimsizlikten gelir, işte bu kadar cahilsiniz, gelip görmeden yazı yazıp sallamayın gelin bi görün ondan sonra konuşun,insanlar sırf yeni havaalanını görmek için bilet kesip dünyanın öbür ucundan geliyor siz sadece boş konuşmalar peşindesiniz, herkese tavsiyem gelin görün, herşey dört dörtlük çünkü ben orda çalışanım ve her gün hayran kalıyorum.. DÜNYANIN TEK LİDERİ BAŞKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN
  • Eee hani asrın lideriydik, dunya bizi konusuyor ve kıskanıyordu :)
  • Daha sik gelsinler bir tek böyle düzgün is yapiliyorsa IGA'da.
  • Heatrow da da, Stanset te de, Gatwic te de sayım ile manifesto sayısı tutmadı. Fazla yolcuyu Kabin Ekibi buldu; düzeltildi. Bu İngilizler millete verir talkımı, kendi yer salkımı. Üç meydanda da, önünden geçeni kart okuyucuyla bile sayamayan bir milletten güvenlik icazeti alacağız, hem de bunun için operasyonu durduracağız "he mi?". Gerisini yazmam editörün denetimine takılır, anlayan anlasın.

İstanbul Havalimanı'nda İngiliz Sivil Havacılık otoritesi tarafından yapılan incelemeler nedeniyle alarma geçildi.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; 18 Şubat Pazartesi günü İngilizler tarafından İstanbul Havalimanı'nın son durumu incelenecek. Söz konusu incelemeler nedeniyle çalışmaların 08:00-13:00 arasında duracağı ve özellikle terminal içerisinde herhangi bir çalışma yapılmayacağı kaydedildi.

Çalışmaların durmasının yanı sıra, inşaat çalışmaları sırasında bulunan bazı yasaklı maddelerin de ortadan kaldırılması yönünde tüm birimler uyarıldı. Yapılan uyarıda; yasaklı maddelerin kilit altında tutulması ve yolcuların ulaşabilecekleri yerlerin özelikle kontrol edilmesi gerektiği vurgulandı.

İşte tüm birimlerde alarma geçiren o uyarı:

18 Şubat Pazartesi günü İngiltere Sivil Havacılık otoritesinin Havalimanımızda gerçekleştireceği inceleme ziyareti sebebiyle sabah 08:00-13:00 aralığında terminal içerisinde inşaa çalışmaların yapılmamalıdır. Bu anlamda tüm paydaş ve alt taşeronların bilgilendirilmesi , özellikle bosphorus bölgesinde devam eden inşai çalışmalar nedeniyle bulunan yasaklı malzemelerin kilit altında bulundurulması , yolcuların ulaşabileceği mahallerin kontrol edilerek varsa yasaklı malzemelerin kaldırılması konusunda tüm birimlerimizin tedbirli davranması gerekmektedir.

©AirportHaber

İstanbul Havalimanı'nda İngiltere alarmı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (59)

IGA ve güvenlik ~ 5 yıl önce
Kardeşim çok sıkı güvenlik kuralları uygulayan bu inşaatta kaç tane işçi öldü bugüne kadar ? Allah akıl fikir versin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koko kemal ~ 5 yıl önce
İgacılar okadar havalandınız bi uçamadınız beyse thy geliyor zaten yerde kalmaya devam edeceksiniz o bilendiniz taşları kafanıza vurmaya hazır olun .:) koko dediydi diyeceksiniz .:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kokoya ~ 5 yıl önce
sen once bi edep terrbiye ogren tk gelince nolcak iga yimi satin alicak nedir sen gelde burda bi havani alalim senin kokoş
Shgm ~ 5 yıl önce
Shgm ye alım var mı:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Leziz ~ 5 yıl önce
Yayın Balığı.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Leziz 'e ~ 5 yıl önce
Kim oltaya atladi ? Atlamasini istedigin biridir umarim !
Musavatseven ~ 5 yıl önce
Tabiki birkac eksiklikler olur ve sivilhavacılıklar denetlemeye gelecekler çünkü onlar musteri gönderecekler çok normal rahat olun 10numara olacak her şeyi zamana bırakın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçek memuristan ~ 5 yıl önce
Kimsin la sen benim nikimle abuk subuk yazı yazıyırsun?
Memuristan ~ 5 yıl önce
Soruyu sor kendine: Peki yabanci sirketler neden gelmiyorlar ISLye o zaman? Demekki var bazi eksiklikler ISLde yada son kontrol icra edilmedi yabancilar tarafindan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EKREM 6565 ~ 5 yıl önce
Cahillik eğitimsizlikten gelir, işte bu kadar cahilsiniz, gelip görmeden yazı yazıp sallamayın gelin bi görün ondan sonra konuşun,insanlar sırf yeni havaalanını görmek için bilet kesip dünyanın öbür ucundan geliyor siz sadece boş konuşmalar peşindesiniz, herkese tavsiyem gelin görün, herşey dört dörtlük çünkü ben orda çalışanım ve her gün hayran kalıyorum.. DÜNYANIN TEK LİDERİ BAŞKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekrem'e ~ 5 yıl önce
Yalakalık ve yağcılıkda son noktasın vesselam. Dikkat et fazla yalama bir yerlerin yara olmasın sonra.
tnt ~ 5 yıl önce
yeni havalimanında soğan, patates, patlıcan satılıyor mu?
Cahile cvp ~ 5 yıl önce
Cahillikle cümleye başlamışsın da pek akıllı olmadığın çok açık. Dünya lideri diye övdügün reisinin diplamasindan haberin var mi embesil kardeş :)))))) O hava limanini da anca senin gibi torpillinin teki övebilirdi öyle de olmuş. Kaç kisinin kucagindan geçtin de iş başı yaptin onu da anlat bize hadi bakiyim.
EKREM 6565 ~ 5 yıl önce
havalimanında çalıştığını ve de beğenini anladık.bu konudan dünyanın tek liderine nasıl geçtin ki.
Tek lider ! ~ 5 yıl önce
Dünyanın tek lideri dediğin zat Soçi'de binecegi minibüs zırhlı mı diye Putin'e soruyor o da bölge zırhlı diyor Rusça bilen Ruhani'de kıs kıs gülüyor. Boyuna kefeniyle gezdiğini söyleyen,her söze bu fakirrrr kardeşinizzzz diyen reisin işte bu.
F/oadayıBurak ~ 5 yıl önce
Eee hani asrın lideriydik, dunya bizi konusuyor ve kıskanıyordu :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Intl. Keyboard ~ 5 yıl önce
Daha sik gelsinler bir tek böyle düzgün is yapiliyorsa IGA'da.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 5 yıl önce
Heatrow da da, Stanset te de, Gatwic te de sayım ile manifesto sayısı tutmadı. Fazla yolcuyu Kabin Ekibi buldu; düzeltildi. Bu İngilizler millete verir talkımı, kendi yer salkımı. Üç meydanda da, önünden geçeni kart okuyucuyla bile sayamayan bir milletten güvenlik icazeti alacağız, hem de bunun için operasyonu durduracağız "he mi?". Gerisini yazmam editörün denetimine takılır, anlayan anlasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000