05 Haziran 2019, Çarşamba 10:20:08

Havaist zarar eden hatları durdurdu

İstanbul Havalimanı'na yolcu taşımacılığı yapan Havaist'te seferlerde azalmaya gidildi.
  • Bahçeşehir hattını İspartakule, Halkalı, Kayaşehir ve Başakşehir ile birleştirdiler. Babamı Van’a gönderdim. Havaist otobüsü ile Bahçeşehir’e giderken yolda beni aradı be ben eve sağ salim geldim dedi. Oysa ben daha İspartakule’ye bile varmamıştım. Büyük projelere İmza atan Türkiye’nin küçük düşünen taşıma şirketidir Havaist.
  • yolcu yeni havalimanı ulaşım ne kadar zorsa o kadar az tercih eder. Şirketlerin işi daha da zorlaşacak. Zarar etsede açık kalmalı
  • Şişli de chp yüzünden oy alamıyorlar, mecidiyeköy bunun cezası. Böyle bir yerden sefer olmaz mı, yolcu olmaz mı?
  • Mecidiyeköy'den H-2 hat numaralı bir belediye otobüsü bulunmakta. 5.20 TL gibi bir fiyat dururken kimse 16 TL verip Havaist' e binmiyordu zaten.
  • cok bile ne gerek varya yurusun koleler
  • Mecidiyekoy ve Basaksehir hatlari hangi akla hizmet kapatilir ki? Yuzbinlerce insanin ulasim imkanini elinden aldilar boyle yaparak. Insanlar taksiyle mi gelmek zorunda illa?
  • Uber'i yasaklat. Otobüs seferlerini yavaş yavaş kaldırt. Alan açılmadan bitmesi gereken metroyu savsaklat. Ne kadar güçlüymüş bu Havaalanı Taksi Baronları.
  • Zar zor Ev taksi Hava ist Ordan ring yap zaten 1 buçuk saatti Hava ist kaldır Başakşehir den de biz yaşamayalım 3 saatte geliriz artık Allahım sen bildiğin gibi Bu hak yiyenleri vallahi yazık ya yazık
  • Zarar olsada açık kalması lazım
  • Taşıma su ile bu kadar. Arnavutköy dekilere kolay gelsin, havalimanı taksiye AHL zamanında Bakırköye gidelim demekle aynı şey. KBurgaz ise normaldir, otobüse binecek yolcu profili yok gibi zaten.

İstanbul Belediyesi'nin iştiraki olan ve İstanbul Havalimanı'na yolcu taşımacılığı yapan Havaist'in otobüs seferlerinde bazı hatlarda yeterli doluluk sağlanamayınca hatları iptal yoluna gdildi.

AirportHaber'in edindği bilgiye göre; günde 2 bine yakın sefer düzenleyen Havaist, zarar eden hatları kapatma kararı aldı. Günde 20 merkezi noktadan sefer düzenleyen Havaist, Mahmutbey, Kemerburgaz, Arnavutköy, Başakşehir ve Mecidiyeköy hatlarını kapattı.

Zarar ettiği için kapatıldığı belirtilen hatları kullanan yolcular ise duruma tepki gösterdi. 

Havalimanına ulaşımın kısıtlı seçeneklere bağlı olması nedeniyle hatların kapatılması şaşkınlıkla karşılanırken, özellikle Mecidiyeköy gibi merkezi bir noktadan seferlerin durdurulması tepkiyle karşılandı.

Havaist hatları:
 

HAD KODUHAT ADIFİYAT TARİFESİ (TL)
İST - 1Yenikapı18
İST - 2TÜYAP21
İST - 3Otogar16
İST - 4Bakırköy18
İST - 5Beşiktaş18
İST - 6Alibeyköy Cep Otogarı16
İST - 7Kadıköy25
İST - 8Pendik30
İST - 9Hacıosman16
İST - 10Sancaktepe25
İST - 11Arnavutköy12
İST - 12Kemerburgaz12
İST - 13Sarıyer16
İST - 14Başakşehir14
İST - 15Bahçeşehir16
İST - 16Mahmutbey Metro15
İST - 17Halkalı16
İST - 18Mecidiyeköy16
İST - 19Taksim18
İST - 20Sultanahmet18

 

Havaist zarar eden hatları durdurdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Airliner ~ 5 yıl önce
Bahçeşehir hattını İspartakule, Halkalı, Kayaşehir ve Başakşehir ile birleştirdiler. Babamı Van’a gönderdim. Havaist otobüsü ile Bahçeşehir’e giderken yolda beni aradı be ben eve sağ salim geldim dedi. Oysa ben daha İspartakule’ye bile varmamıştım. Büyük projelere İmza atan Türkiye’nin küçük düşünen taşıma şirketidir Havaist.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 5 yıl önce
yolcu yeni havalimanı ulaşım ne kadar zorsa o kadar az tercih eder. Şirketlerin işi daha da zorlaşacak. Zarar etsede açık kalmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ceza ~ 5 yıl önce
Şişli de chp yüzünden oy alamıyorlar, mecidiyeköy bunun cezası. Böyle bir yerden sefer olmaz mı, yolcu olmaz mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 5 yıl önce
Mecidiyeköy'den H-2 hat numaralı bir belediye otobüsü bulunmakta. 5.20 TL gibi bir fiyat dururken kimse 16 TL verip Havaist' e binmiyordu zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
size ~ 5 yıl önce
cok bile ne gerek varya yurusun koleler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ABC ~ 5 yıl önce
Mecidiyekoy ve Basaksehir hatlari hangi akla hizmet kapatilir ki? Yuzbinlerce insanin ulasim imkanini elinden aldilar boyle yaparak. Insanlar taksiyle mi gelmek zorunda illa?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sürücü ~ 5 yıl önce
Uber'i yasaklat. Otobüs seferlerini yavaş yavaş kaldırt. Alan açılmadan bitmesi gereken metroyu savsaklat. Ne kadar güçlüymüş bu Havaalanı Taksi Baronları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 5 yıl önce
Zar zor Ev taksi Hava ist Ordan ring yap zaten 1 buçuk saatti Hava ist kaldır Başakşehir den de biz yaşamayalım 3 saatte geliriz artık Allahım sen bildiğin gibi Bu hak yiyenleri vallahi yazık ya yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zarar ~ 5 yıl önce
Zarar olsada açık kalması lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UçanKaçan ~ 5 yıl önce
Taşıma su ile bu kadar. Arnavutköy dekilere kolay gelsin, havalimanı taksiye AHL zamanında Bakırköye gidelim demekle aynı şey. KBurgaz ise normaldir, otobüse binecek yolcu profili yok gibi zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000