27 Mart 2021, Cumartesi 00:11:50

Havacılara aşı müjdesi

Sağlık Bakanlığı, havayollarında görev yapan risk grubundaki çalışanlar için aşı listesi hazırlığına başladı.
  • Geçen 1 numara uçuyorum izmire 33 paşa yolcu var. Hepsi birbirini izliyor yılan gibi. Uçağa en son binen ya GM çalışanı yada ARGE geldi bana en arka sıra bosmu dedi, henüz yolcu alımı bitmedi dedim en son ben bindim dedi sizin yeriniz neresi dedim ne yapacaksın benim yerimi burası bosmu onu söyle dedi. Henüz bilmiyorum yerinize geçmelisiniz boş olsada yer değişikliği yapılamıyor şeklinde cevap vermis olmama rağmen hala oraya oturdu. Gittim amire söyledim amir hayatından bezmiş durumda takmadı. Kaptanı arkadan aradım durumu anlattım harfiyen. Dedim ya bu iner uçaktan yada ben inerim bizimle aynı çatı altında olan adam bana saygı göstermiyor. Kaptan o dengesizi çağırdı yanına ve indirdi uçaktan. Arkasına baka baka gitti. Yanında eşi falan vardı heralde. Muhtemelen Beni arıyordur enayi. :)
  • Umarız biontech aşısı olur. Ab ve abd onaylanan aşıları görüncede yüksek ihtimalle biontech aşısı havacılara yapılacaktır
  • Once saglikcilar sonra bizim olmamiz gerekiyordu zaten. Her milletten yuzlerce insanla ucuyoruz. Her ucus sonrasi diger ucuslarimizda coronali yolcu vardi diye mail geliyor. Ailelerimiz var. Yazik gunah bize.
  • Kokpitte 40 yaş dahil üzerine yapılmalı . Çünkü ben 40 yaşındayım :)
  • Kokpit ve kabin her zaman risklidir onlarca farklı milletten insanla yüzyüze muhabbet oluyorlar,Çin de dahi yatı yapan ekipleriz var şuan, umarım sırasıyla tüm şirket personelimiz aşı olur.
  • Dso nun baskisi neticesinde boyle aciklama yapilmis, gorduklerimizden cikardigimiz sonuc gercek onceligin politikacilar, bunlarin aile ve dostlari, zengin yandas is adamlari ve yandas sanatcilar, il parti yoneticileri. Vb..
  • Atlas Global ve Onur Air uçuş ekiplerine de aşı tahsisi yapılacak mı ? Uçuş operasyonu yoğun olan şirkete öncelik verilmesi daha uygun olacak... Diğerlerinin pek uçuşları yok...
  • 7 kaptanımızı kaybettik hala ne bekleniyor
  • olmalıydık. Havalimanlarında çalışan yer hizmetleri görevlileri, Temsilci Şirket çalışanları. Havayolları Çalışanları.. Önce biz olmalıyız. Her uçakta direkt temas var. Kontuar'larda, Gate'te ,Uçak'ta, Terminal içinde, Ofis önlerine gelenlerde, Salonda yardım isteyenlerde. Önce Havalimanı Çalışanları olmalı.
  • Bir sağlıkçı kadar olmasa da, insanlar la aynı tüpün içinde saatlerce zaman geçiren ve sosyal mesafe olmaksızın çalışan kabin emekçileri olarak en başta aşı olmaz hakkımızdı...

Sağlık Bakanlığı, havayollarında görev yapan risk grubundaki çalışanlar için aşı listesi hazırlığına başladı.

Bakanlık tarafından havayolu şirketlerine yazı gönderilerek, personel listeleri istendi. Havayolu şirketleri, listeyi gönderdi ancak personelin tamamının aşılanması çok zor. Bakanlık, aşının sınırlı sayıda uygulanabileceğini havayolu şirketlerine iletti.

Yolcu ile doğrudan temas eden kokpit ve kabin ekipleri ile yolcu hizmetlerinde görevliler aşıya ilk ulaşacak kişiler olacak. Bunun kararını ise Havayolları değil bakanlık verecek.

Havacılara aşı müjdesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Km1 ~ 3 yıl önce
Geçen 1 numara uçuyorum izmire 33 paşa yolcu var. Hepsi birbirini izliyor yılan gibi. Uçağa en son binen ya GM çalışanı yada ARGE geldi bana en arka sıra bosmu dedi, henüz yolcu alımı bitmedi dedim en son ben bindim dedi sizin yeriniz neresi dedim ne yapacaksın benim yerimi burası bosmu onu söyle dedi. Henüz bilmiyorum yerinize geçmelisiniz boş olsada yer değişikliği yapılamıyor şeklinde cevap vermis olmama rağmen hala oraya oturdu. Gittim amire söyledim amir hayatından bezmiş durumda takmadı. Kaptanı arkadan aradım durumu anlattım harfiyen. Dedim ya bu iner uçaktan yada ben inerim bizimle aynı çatı altında olan adam bana saygı göstermiyor. Kaptan o dengesizi çağırdı yanına ve indirdi uçaktan. Arkasına baka baka gitti. Yanında eşi falan vardı heralde. Muhtemelen Beni arıyordur enayi. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uşahin ~ 3 yıl önce
Umarız biontech aşısı olur. Ab ve abd onaylanan aşıları görüncede yüksek ihtimalle biontech aşısı havacılara yapılacaktır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onemli ~ 3 yıl önce
Once saglikcilar sonra bizim olmamiz gerekiyordu zaten. Her milletten yuzlerce insanla ucuyoruz. Her ucus sonrasi diger ucuslarimizda coronali yolcu vardi diye mail geliyor. Ailelerimiz var. Yazik gunah bize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atakentli ~ 3 yıl önce
Eee ucmayı gectim bu dönemde bile elinde telefon tinder da saçma sapan aşk arayanlar var. Hatta adını verirdim ama neyse kadını ifşa etmeyeyim.
Kırk ~ 3 yıl önce
Kokpitte 40 yaş dahil üzerine yapılmalı . Çünkü ben 40 yaşındayım :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
borç ~ 3 yıl önce
bana borç verir misiniz kaptanım (geri ödeyemem tşk)
Cpt 350 ~ 3 yıl önce
Kokpit ve kabin her zaman risklidir onlarca farklı milletten insanla yüzyüze muhabbet oluyorlar,Çin de dahi yatı yapan ekipleriz var şuan, umarım sırasıyla tüm şirket personelimiz aşı olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hocam ~ 3 yıl önce
Çin yatı deyip geçmeyin. Adamlarda günlük 15-20 vaka var. Yurtiçi yatılar daha sakat :).
Dso ~ 3 yıl önce
Dso nun baskisi neticesinde boyle aciklama yapilmis, gorduklerimizden cikardigimiz sonuc gercek onceligin politikacilar, bunlarin aile ve dostlari, zengin yandas is adamlari ve yandas sanatcilar, il parti yoneticileri. Vb..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazik ~ 3 yıl önce
yazik sizlere , kullandiğin beyne yazik daha doğrusu
Arif ~ 3 yıl önce
Yalana bu kadar gözü kapalı inanma asıl zor olan, önce kendileri eş dost akrabaları aşılanmadı mı kardeşim, sana gelince sıranı bekle bakalım, aferin size böyle koyun olmaya devam, Allah'ın verdiği aklı kiraya vermeye devam!
Samancı ~ 3 yıl önce
Hocam örnek isimler var mı elinizde? Okadar dürüstlük ve ahlak timsalisiniz ki iftira atmazsınız diye düşünüyorum.
Hocam ~ 3 yıl önce
Hocam bu ne
IndigoL ~ 3 yıl önce
Atlas Global ve Onur Air uçuş ekiplerine de aşı tahsisi yapılacak mı ? Uçuş operasyonu yoğun olan şirkete öncelik verilmesi daha uygun olacak... Diğerlerinin pek uçuşları yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Faaliyet ~ 3 yıl önce
Bahsi geçen kurumlar faal mi şu anda?
??? ~ 3 yıl önce
Onur ve atlas mi? Hangi gezegende yasiyorsun?
Co ~ 3 yıl önce
AtlAs mi kaldi
Onur Air ~ 3 yıl önce
Onur Air batmadı çatlayın
nasil? ~ 3 yıl önce
O dediginiZ firmalar calisiyor mu suan?
Kim ~ 3 yıl önce
Faal ,asıl siz hangi gezegende yasıyorsunuz
Uçak ~ 3 yıl önce
Önçe uçan şirketlere
Aşı ~ 3 yıl önce
O mu bu mu ? Bu ne ya ? Bakın Arkadaşlar Türkiyede her vatandaşımız mühim Sıran geldi mi paşa paşa oluçan aşını Yok kaptan mış yok bilmem ne öyle bulunmaz hint kumaşı sanmayın kendinisi.Öyle haksızlık olmaz tabbı çan tatlı ama savaşta şehit olmakta var.
Kurul ~ 3 yıl önce
Allah daha çok versin. İnsallah varlık fonu dollar yine
Thy ~ 3 yıl önce
Helal olsun hayırlı olsun Ama Fetödan uzak durun olursa tabbi
Kpt ~ 3 yıl önce
7 kaptanımızı kaybettik hala ne bekleniyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilk biz ~ 3 yıl önce
olmalıydık. Havalimanlarında çalışan yer hizmetleri görevlileri, Temsilci Şirket çalışanları. Havayolları Çalışanları.. Önce biz olmalıyız. Her uçakta direkt temas var. Kontuar'larda, Gate'te ,Uçak'ta, Terminal içinde, Ofis önlerine gelenlerde, Salonda yardım isteyenlerde. Önce Havalimanı Çalışanları olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 3 yıl önce
Bir sağlıkçı kadar olmasa da, insanlar la aynı tüpün içinde saatlerce zaman geçiren ve sosyal mesafe olmaksızın çalışan kabin emekçileri olarak en başta aşı olmaz hakkımızdı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekçi? ~ 3 yıl önce
Emek derken?
Garson ~ 3 yıl önce
Garson da emekçi niye gücüne mi gitti ?insta da uçan havacı emekçiler..
Fr ~ 3 yıl önce
Sen anlamazsın boşver
Emekci?? ~ 3 yıl önce
Evet emekci. Ne oldu ?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000