12 Temmuz 2019, Cuma 00:14:21

Genç kabin memuru gizli sevgilisinin kurbanı oldu

Rusya'da gizli sevgilisiyle otel odasında buluşan 23 yaşındaki hostesin sonu korkunç bitti. Odaya giren kat görevlileri gördükleri manzara karşısında dehşete düştü.
  • Aklıma Amerika yatısında hayatını kaybeden kabin görevlisi geldi. İntihar dediler alakası yoktur. Ne oldu bilen varmı? Aydınlatılabildimi?
  • Gecenlerde Turk sirketi Koza Havacilikta da Afriia’da otelde pilotlar icip icip geceyarisi hostesin kapisina dayanip kiza tecavuz etmeye yeltendiler. Kiz olay sonrasi Sivil Havacilik Genel Mudurlugune sikayet etmesine ragmen hicbirsey yapilmadi. Baska ulkerdeki olaylara bakacagimiza bizim ulkemizde neler ouyor ona bakmak lazim.
  • ben bile dusuruyorum bu halimle bir de bordroyu gostersem neler olcak neler corlu mekanımız ama idare bile etmiyor artık
  • Kızın gizli sevgilisinin adı Nikita, yani o da bir kadın. Ölen kız tercihini gizlediği için basında gizli sevgili olarak yer almış.
  • Ah be kizcazim keşke bukadar kendini "ifşa" etmeseydim Instagram da çakallara sırtlanlar av oluyonuz
  • tinderda pilot rolü yapan biri tarafından kandırılmış muhtemelen. insanlar artık çok kötü. dikkatli olmak lazım.
  • Anlatım Dostoyevski romanları gibi olmuş.
  • Genç kabin memurunu otelde hangi halde buldular?
  • Babana bile güvenme ...Tatar müslüman kızımız gibi sonu.
  • Sanki metin bir Rus sitesinden Google transilate ile çevirilmiş. Anlam butunlugu yok.

Rusya'da yaşayan 23 yaşındaki hostes Albina Mukhametzyanova, uçuş sonrası havalimanı yakınındaki bir otelde gizli sevgilisiyle birlikte bir oda kiraladı. Çift odaya yerleştikten sonra genç hostesin sevgilisi birkaç saat sonra resepsiyona indi.

Hostesin gizli sevgilisi resepsiyon görevlisine odayı birgün daha kiralamak istediğini söyledi. Odayı bir gün daha kiralayan gizli sevgili çağırdığı taksiye binerek otelden gitti. Ertesi gün çıkış yapılmayınca odaya otel görevlileri girdi.

Odaya giren kat görevlileri gördükleri manzara karşısında dehşete düştüler. Görevliler banyoda küvetin içinde genç kadının cesediyle karşılaştılar. Su dolu küvette bulunan kadın boğularak öldürülmüş.23 yaşındaki Albina Mukhametzyanova, yıllardır hostes olma hayali kuruyordu. Bundan üç ay önce hostes olmak için Rusya'nın başkenti Moskova'ya taşındı.

Daha önce Tatar şehri Naberezhnye Chelny'de (Yarçallı) yaşıyordu. I FLY isimli havayolunda çalışmaya başladı. Çin ve Vietnam’a, bazı Rusya şehirlerine gerçekleştirilen uçuşlarda hosteslik yapıyordu. Genç hostes, Moskova Vnukovo Havalimanı’na yakın bir otelde sık sık kalıyordu. Resepsiyon görevlileri gizli sevgilinin kim olduğuna dair bilgiler verdi.

Buna göre, bazı günlerde 25 yaşında Nikita E. ile birlikte oda kiralıyorlardı. Albina ve Nikita’nın cep telefonu üzerindeki bir uygulamadan tanıştıkları tahmin ediliyor. Albina’nın ailesi ve arkadaşlarının Nikita’dan haberi yok. Ölümünden bir süre önce 26 yaşındaki kız kardeşi Landysh ile ettiği sohbette, erkek arkadaşının olmadığını ve böyle şeyleri düşünmek için çok genç olduğu söylemiş.

Kız kardeşi olaya dair "Sosyal medyada çok fazla takipçisi vardı. Ama biriyle ciddi anlamda iletişim kurduğunu görmedim. Böyle bir şey olsa bana anlatırdı. Birbirimizin en yakınıyız" ifadelerini kullandı. Albina’nın yakınları, genç kadının yaşam dolu ve çok mutlu bir karakteri olduğunu söylüyor. Genç hostesin yakınları onun hakkında "O çok pozitif bir insandı. Sürekli gülüyordu. Onu bir daha göremeyeceğimize inanamıyorum." şeklinde konuştu.

En yakın arkadaşlarından biri olan Veronica Kudelina, Albina’nın Moskova’ya meslek öğrenmek amacıyla geldiğini söyledi. Sonrasında Naberezhnye Chelny’e geri dönmeyi planlıyormuş: "Moskova’da geçirdiği birkaç ayın sonunda çok mutlu gözüküyordu. Bana hiçbir şey söylemedi ama ben orada biriyle tanışmış olabileceğini düşündüm."

Hosteslikten önce sağlık sektöründe çalışan Albina, sürekli ailesine para yolluyormuş. Cinayetin sebebini araştıran polisler, ipuçları bulabilmek için otel odasını aradı. Aynı zamanda işe yarayabilecek bilgiler bulmak için Albina’nın sosyal medya hesaplarını inceliyorlar. Yetkililer henüz bir sonuç alamadı. Çalışmalar devam ediyor. Genç kızın Instagram hesabını aktif şekilde kullandığı görülüyor. Gittiği yerler arasında özellikle tatil merkezleri öne çıkıyor.

Genç kabin memuru gizli sevgilisinin kurbanı oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Amerika ~ 5 yıl önce
Aklıma Amerika yatısında hayatını kaybeden kabin görevlisi geldi. İntihar dediler alakası yoktur. Ne oldu bilen varmı? Aydınlatılabildimi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olaylar olaylar! ~ 5 yıl önce
Gecenlerde Turk sirketi Koza Havacilikta da Afriia’da otelde pilotlar icip icip geceyarisi hostesin kapisina dayanip kiza tecavuz etmeye yeltendiler. Kiz olay sonrasi Sivil Havacilik Genel Mudurlugune sikayet etmesine ragmen hicbirsey yapilmadi. Baska ulkerdeki olaylara bakacagimiza bizim ulkemizde neler ouyor ona bakmak lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merak ~ 5 yıl önce
Kimmis ki bu pilotlar??
Ramazan Güvenç ~ 5 yıl önce
kozanın yatısı da 24h olsun kimse boyle bisey yapamaz 3-5 gune yaydıgın zaman yapcak bisey kalmıyor birileri icin alkol icen alkole kitap okuyan kitaba sarıyor
Kaptan ~ 5 yıl önce
Doğru diyorsun bu zamanda bu tür şeyler maalesef çok oluyor. Allah ıslah etsin
FOADAYADAYI ~ 5 yıl önce
ben bile dusuruyorum bu halimle bir de bordroyu gostersem neler olcak neler corlu mekanımız ama idare bile etmiyor artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aytug Can ~ 5 yıl önce
Çorlu da ki ucus okulunda mısın beraber takılalım mı ?
Gizli sevgiliden kasıt ~ 5 yıl önce
Kızın gizli sevgilisinin adı Nikita, yani o da bir kadın. Ölen kız tercihini gizlediği için basında gizli sevgili olarak yer almış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Russian Airline ~ 5 yıl önce
Ruslarda Nikita erkek ismidie cehalete yer yok ..
ah ah ~ 5 yıl önce
Ah benim çok bilmiş KARA CAHİLİM. Tam standart Türk kafası... Nikita filmini seyretti ya, beyin nikita fantezisinde saplanıp kaldı. Nikita ismi Slavlarda aynı bizdeki Yüksel, Gökçe, Deniz isimleri gibi unisex kullanılan ama yoğunlukla ERKEKLERE verilen bir isimdir. Gir googla araştır. Örnek... Nikita Kuruşçev. Yahu bilmeden ÖLMÜŞ İNSANA BİLE İFTİRA ATABİLİYORSUNUZ YA.. Allah versin kararını bu kara cahilliğinizin.
Çokta genşmiş ~ 5 yıl önce
Ah be kizcazim keşke bukadar kendini "ifşa" etmeseydim Instagram da çakallara sırtlanlar av oluyonuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tinder ~ 5 yıl önce
tinderda pilot rolü yapan biri tarafından kandırılmış muhtemelen. insanlar artık çok kötü. dikkatli olmak lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercan ~ 5 yıl önce
o yine iyiymis bizim gm den eski calisan torpilli arkadas pilot olmadan pilot fotoraflari paylasip para avcilarini toplamaya baslamisti en son 5 kisiye indirmisti zamanim yok diyordu
Anlatım ~ 5 yıl önce
Anlatım Dostoyevski romanları gibi olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçek şu ki: ~ 5 yıl önce
İnstagram bu on yılın illeti. Herşeyi basitleştirdi ve değersizleştirdi.
Hangi halde? ~ 5 yıl önce
Genç kabin memurunu otelde hangi halde buldular?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Monica ~ 5 yıl önce
Küvette boğulmuş halde bulunmuş
Dream ~ 5 yıl önce
Babana bile güvenme ...Tatar müslüman kızımız gibi sonu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birisi ~ 5 yıl önce
Sanki metin bir Rus sitesinden Google transilate ile çevirilmiş. Anlam butunlugu yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000