24 Kasım 2017, Cuma 13:47:50

DHMİ kursiyerleri diplomalarını aldı

Türkiye havalimanlarında Hava Trafik Kontrol (ATC) ünitelerinde çalıştırılmak üzere atamaları yapılan ve 05.12.2016 tarihinde kursları başlayan personelin temel eğitimleri tamamlandı. Kursiyerler, düzenlenen törenle diplomalarını aldı. 118 ve 119. Dönem Temel ATC Kurs birincilerine diplomaları Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürümüz Funda Ocak tarafından verildi.
  • Aynı feast sınavıyla eğitime başlatıp teori eğitimini de beraber almamıza rağmen, her birimiz kulede veya yaklaşmada çalışacak olmamıza rağmen, İstanbul grubunu saha vermeden mezun edip, beni sahada 2. sınavda airmissiz bırakan ve 4. sınav hakkı bile vermeyen Havacılık Akademisine ve onun değerli vicdan sahibi "Eğitmenlerine" teşekkür ederim. Sayenizde 2 ayda 5 kilo verdim ve antideprasan bağımlısı biri oldum. Feastte düşük puan yapsaydım Isparta'dan sonraki tercihim İstanbul'a gidecektim. İşin bir trajikomik yanı da bu. TEŞEKKÜRLER HAVACILIK AKADEMİSİ !!!
  • Büyük insanlar işiyle, küçük insanlar kişiyle uğraşırmış. Umarız küçük insan olmazsınız. Hayırlı olsun.
  • Bütün kontrolör arkadaşlara başarılar diliyorum. Hayırlı olsun Allah utandırmasın. Ülkemizin çok önemli bir süreçten gectigi şu günlerde mevki makam hırsına kapılmadan birbirimizle didismeden devletimizin bize verdiği gorevimizi layıkıyla yapalım. Zaman tartışma zamanı değil mevki makam derdine düşme zamanı değil. Zaten bu kurumda mevzuati, kurallari bir kenara itip makam benim ben ne dersem o olacak diyenler bu kuruma en çok zarar verenlerdir. ( söz meclisten dışarı). Genelde bu konularda çok sıkıntı yaşamış biri olarak söyledim kimseyi kastım yoktur. Zaman birlikte olma zamanıdır arkadaşlar. Hepinize tekrar hayırlı olsun...
  • 2016 yılının ikinci atamasıyla girdik. 2014'ten KPSS puanı olan ballı arkadaşlar 2016 ilk atamada 70 puanlarla zayıf feastlerle İstanbul'a atandı. İstanbul'dan dropsuz/ACCsiz eğitimle mezun oldular (Paris CDG'ye paralel pist eğitimine gidiyorlar şu günlerde). Moralimiz bozuldu ama çalışmaya devam ettik. 2016 2. atamada kuruma girdik. KPSS puanları ortalama 85 civarıydı. Meydanlar ülkenin doğu sınırı ağırlıklı. Ardından 2017 atamasında KPSS 70 puan alanlar Esenboğaya/HTKM'ye atandı. Kadın/erkek dengesi 4/36 idi. Burdan da bir darbe yedik. Bekarlar bekar geldi bekar gitti. Diplomaları kantinde simit tepsisinin içinden seçtik. 118 ve 119 çok itildik. Mesleğe hoşgeldik...
  • Hava Trafik Kontrolörleri ile ilgili tek kronik hastalık (-ki o da DHMI Genel Müdürlüğünün kontrolünün THY ye kaptırmasından kaynaklanıyor sanıyoruz) Adalet ve vicdan eksikliği hastalığıdır. Umarız bu virüs bu yeni kontrolör arkadaşlara da bulaşmaz. Kamu hizmetinde olduğunuzu ve kimseye iltimas geçmeden işinizi yapmak zorunda olduğunuzu unutmayın. Sırf Milli Havayolu kimliği taşıyor diye her türlü hatasına yanlışına göz yumulmamalıdır. Kimse sütten çıkmış akkaşık değil. THY pilotu 30 Kt a kadar taxi yapabilecek iken zaman kazansın maaşına para yazsın diye 4-5 Kt ile taxi yapmasına, çok düşük süratle yaklaşmalarına ses çıkarmaz iseniz hem trafiğin içine edilmesine hem de doğrudan ve dolaylı olarak geleceğinize kazık atılmasında pay sahibi olursunuz. THY de insanlara hizmet ediyor diğer şirketler de. Ayrımnyurt dışında var ise sadece ülkesinin havayolu şirketleri ile yabancı şirketlerde ve o da bu kadar abartılmadan yapılıyor. Bakın Borajet battı. En önemli sebeplerinden birinde siz kontrolörlerin de parmağı var. Onca insanın ekmeğine göz yaşı kattılmasına sebeplerdensiniz. Yönetimi suçlamayın, yöneticiler sizin bu tutumunuz karşısında kendilerini tek kollu boksör diye niteliyor. İdrak edebilirseniz tabi. Sabah 6:30 alan açılışı ise 6:35 te teker koydurmayın. Uçak başına 200-300 kg yakıta mal oluyorsunuz. 10 uçakta günlük 2000-3000 kg yapar. Yılda 100 gün alan kapalılığı olsa 200-300bin kg kadar sırf bu keyfiyetten zarar veriyorsunuz. Bu sadece bir kalemdeki zarar. Bir de pist başında bekletme keyfiyeti var. Ne kazanıyorsunuz transfer yolcuya uçağını kaçırtınca. Belki öğrenci okuluna gidecek, belki kanser hastası çocuğunu görmeye gidecek yolcu var. Ben gördüm bunları. Tek hakiminizin kendi vicdanınız olmasını, kurumuş vicdanlıları da Allahın bildiği gibi yapmasını diliyorum.
  • Ne acı, bu arkadaşların bağlı oldukları seyrüsefer dairesi başkanı, yardımcısı, hava trafik müdürü yok bu karelerde. Genel müdür ve yardımcıları gelmiş, dhmi’nin sitesindeki fotoğraflara baktım, orada diğer başkanlıkların temsilcileri, daire başkanları, bir kısmının yardımcıları,kimler gelmiş kimler. seyrüseferden tek bir kişi bile yok! Sayın Genel Müdür Funda Hanım, seyrüsefer çalışanları, tepkinizi koymayacak mısınız? Bizi istemeyeni biz de istemeyiz demeyecek misiniz ? Sizi boş veren bu densizlere yaptıkları bu terbiyesizliği yüzlerine söyleyerek hadlerini bildirmeyecek misiniz? Yazık gerçekten seyrüsefer böyle yönetilmeyi hak etmiyor.
  • Bir taraftan Geldiği günden beri ve bir taraftan 15senedir aynı koltuğu işgal edip ( seyrüsefer) ne yurt dışı eğitim ne özlük hakları ne maaş olarak kontrolörlere hiçbirşey yapmayan değerli büyüklerime yakışan bir Atc töreni olmuş. Bu sene eurocontrole paraları geri gönderememinizden duyduğum üzüntüyü ifade etmek isterim, neyse yine de kontrolörlere harcamadınız. Bu da güzel sizler için sayın seyrüsefer ve genel müdürlük yetkilileri.
  • Hoşgeldiniz arkadaşlar..
  • resmi geçit mi yapılacaktı?
  • hanımefendi arff gezmelerinden fırsat bulup da 3 kişinin diplomasını vermeye gelebilmiş. Daha bir tane hava trafik kontrol birimini ziyaret ettiğini, dertlerini dinlediğini göremedik kendisinin. Velhasıl kelam #arffteşekküreder

Türkiye havalimanlarında Hava Trafik Kontrol (ATC) ünitelerinde çalıştırılmak üzere atamaları yapılan ve 05.12.2016 tarihinde kursları başlayan personelin temel eğitimleri tamamlandı. Kursiyerler, düzenlenen törenle diplomalarını aldı. 118 ve 119. Dönem Temel ATC Kurs birincilerine diplomaları Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak tarafından verildi.

Eğitimlerini tamamlayarak diplomaya hak kazanan 37 personelle birlikte kurumun Hava Trafik Kontrolörü sayısı 1507’ye yükseldi.

Diploma töreninde konuşan Genel Müdürü Funda Ocak, "Sevgili gençler, çok iyi bir kurumun çok güzide bir mesleğine adım atıyorsunuz. Bundan sonra Türk hava sahasını kontrol eden ve bu hava sahasının emniyetinden sorumlu olan abilerinizin ablalarınızın arasına taze bir kan olarak akacaksınız. Yolunuz açık olsun, hayırlı uğurlu olsun" dedi.

DHMİ’nin öncelikli hedefinin Türk sivil havacılığını dünya sivil havacılığının zirvesine taşımak olduğunu söyleyen Ocak konuşmasını şöyle sürdürdü:

“DHMİ Genel Müdürlüğü bugün Türkiye genelinde 55 havalimanının 49’unu bir fiil işleten, 1 milyon m2’lik hava sahasını yöneten, verdiği bu hizmetler nedeniyle geçtiğimiz sene itibariyle 174 milyon yolcuya ve 1 milyon 830 bin uçağa hizmet veren bir kurum.  Bu hizmetleri direkt ve dolaylı 16 bin personel ile yürüten; sadece kendi bünyesinde değil sektörün diğer paydaşlarının, havayolu şirketlerinin, yer hizmetleri kuruluşlarının, kargonun, nakliye kuruluşlarının, yakıt ikmal kuruluşlarının ve pek çok paydaşın 100 bin kişilik istihdamın oluşmasında gerekli zemini hazırlayan bir kurum. Yaptığı faaliyetler neticesinde geçen sene rakamlarıyla 4 milyar lira ciro elde eden ve ortalama her yıl 1.5 milyar kar payı, gelirler vergisi, bütçe katkı payı olarak Türk ekonomisine katma değer üreten böyle bir kuruluşa mensup oldunuz.

Yetiyor mu? Yetmiyor. İşletmeciyiz ama her sene kendi öz kaynaklarımızdan bu sektöre ortalama 500 milyon liralıkta yatırım kazandırıyoruz. Biz böyle bir aileyiz. Ve bugünlere pek çok hedefimizi, pek çok hayalimizi gerçekleştirerek geldik. Doğru zamanlarda doğru değişimleri yakalayarak geldik. Bitti mi? Bitmedi. Bizim geleceğe yönelik yolculuğumuz devam ediyor. Hayallerimiz ve hedeflerimiz devam ediyor. Nedir bizim hedeflerimiz? Öncelikle Türk sivil havacılığını dünya sivil havacılığının zirvesine taşımak. DHMİ’nin bugüne kadar elde ettiği tecrübesini uluslararası arenada sergileyerek bu güzide kurumu artık küresel bir marka haline getirmek.

Tabii tüm bunları yapmak insan kaynaklarıyla mümkün. İnsan kaynaklarını çok önemsiyoruz. Bugüne kadar bir türlü gerçekleştiremediğimiz Eğitim Dairesi Başkanlığını nihayet kurduk.  Önümüzdeki dönemde artık Havacılık Akademisi çatısı altında yapılanacağız. Sadece eğitim hizmetlerimizi yurtiçinde kendi kurumumuzda değil uluslararası platformda da sunma gayreti içerisinde olacağız. Bu konuyla ilgili her türlü çalışmalarımızı başlattık. Eğitim demişken bugün Öğretmenler Günü. Tabii ki çok değerli saygıdeğer öğretmenlerimizin de bu kutsal günlerini kutluyoruz. Ve uzun süredir bugün mesleğe adım atacak olan arkadaşlarımızı eğiten eğitmen arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum.

Değerli gençler DHMİ ailesine hoş geldiniz. Yürekten tebrik ediyorum. Yolunuz bahtınız açık olsun diyorum.”



Tören sonunda kursiyerlere diplomaları Genel Müdürü Funda Ocak, Genel Müdür Yardımcıları Mehmet Ateş ve Mehmet Karakan tarafından verildi.

Törende Genel Müdür Yardımcıları Celal Özuğur, Selay Mürey, Daire Başkanları ve Kurs Öğretmenleri de hazır bulundu.

DHMİ kursiyerleri diplomalarını aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (71)

Bahadır ~ 6 yıl önce
Aynı feast sınavıyla eğitime başlatıp teori eğitimini de beraber almamıza rağmen, her birimiz kulede veya yaklaşmada çalışacak olmamıza rağmen, İstanbul grubunu saha vermeden mezun edip, beni sahada 2. sınavda airmissiz bırakan ve 4. sınav hakkı bile vermeyen Havacılık Akademisine ve onun değerli vicdan sahibi "Eğitmenlerine" teşekkür ederim. Sayenizde 2 ayda 5 kilo verdim ve antideprasan bağımlısı biri oldum. Feastte düşük puan yapsaydım Isparta'dan sonraki tercihim İstanbul'a gidecektim. İşin bir trajikomik yanı da bu. TEŞEKKÜRLER HAVACILIK AKADEMİSİ !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atc ~ 6 yıl önce
Peki orada sahada kaldın ama İstanbul’a geldiğinde burada yaklaşma kısmında ya da kulede kalmayacağının bir garantisi var mıydı?
yaklaşma ~ 6 yıl önce
yaklaşmayı geçen adamı sahada bırakmak resmen ayıptır,haksızlıktır.Yeri gelince kimleri ;konuşamayan adamları bile drop edemediklerini biliyoruz.
Bahadır ~ 6 yıl önce
Atc sen bu kafayla Hava Seyrüsefer Dairesi Başkanı olursun.
İş ~ 6 yıl önce
Büyük insanlar işiyle, küçük insanlar kişiyle uğraşırmış. Umarız küçük insan olmazsınız. Hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acizane iyiniyetli tavsiye.... ~ 6 yıl önce
Bütün kontrolör arkadaşlara başarılar diliyorum. Hayırlı olsun Allah utandırmasın. Ülkemizin çok önemli bir süreçten gectigi şu günlerde mevki makam hırsına kapılmadan birbirimizle didismeden devletimizin bize verdiği gorevimizi layıkıyla yapalım. Zaman tartışma zamanı değil mevki makam derdine düşme zamanı değil. Zaten bu kurumda mevzuati, kurallari bir kenara itip makam benim ben ne dersem o olacak diyenler bu kuruma en çok zarar verenlerdir. ( söz meclisten dışarı). Genelde bu konularda çok sıkıntı yaşamış biri olarak söyledim kimseyi kastım yoktur. Zaman birlikte olma zamanıdır arkadaşlar. Hepinize tekrar hayırlı olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fresh ATCO ~ 6 yıl önce
2016 yılının ikinci atamasıyla girdik. 2014'ten KPSS puanı olan ballı arkadaşlar 2016 ilk atamada 70 puanlarla zayıf feastlerle İstanbul'a atandı. İstanbul'dan dropsuz/ACCsiz eğitimle mezun oldular (Paris CDG'ye paralel pist eğitimine gidiyorlar şu günlerde). Moralimiz bozuldu ama çalışmaya devam ettik. 2016 2. atamada kuruma girdik. KPSS puanları ortalama 85 civarıydı. Meydanlar ülkenin doğu sınırı ağırlıklı. Ardından 2017 atamasında KPSS 70 puan alanlar Esenboğaya/HTKM'ye atandı. Kadın/erkek dengesi 4/36 idi. Burdan da bir darbe yedik. Bekarlar bekar geldi bekar gitti. Diplomaları kantinde simit tepsisinin içinden seçtik. 118 ve 119 çok itildik. Mesleğe hoşgeldik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Madem ~ 6 yıl önce
Doğu meydanı istemiyorsun tercih yapmasaydın kim zorladı kardeşim seni. 4 kız 36 erkek de ne demek sen buraya ne amaç için geldin?
Wut ~ 6 yıl önce
Ayrıca bizde bir vize bir final olurdu. Geçemedin mi drop olup memura çekiyorlardı. Şimdi sınav haklarınız da var. Haline şükret. Kaç arkadaş becerebilirken drop oldu
ATC ~ 6 yıl önce
Dur genç meslektaşım daha söveceğin çok şey olacak çalışma hayatında, tüm hakkını kullanmışşın sen. Kursta gördüğün haksızlıklar kontrolör olduğunda göreceklerinin sadece gölgesi sakin ol:)
Fresh ATCO ~ 6 yıl önce
Über yorumlarınıza bayıldım. Sanki Canada ve ya Avustralya vatandaşı gençleriz de her yer iş imkanı dolu da ben doğu meydanı istemiyorum diyeceğim. Sadece haksızlıktan bahsettim orda. Saygılar.
Atc ~ 6 yıl önce
Ne haksızlığından bahsediyorsun? Yazdıklarını bir daha oku, feast sınavından 60 bile alamamışken Doğuya atandım bıdı bıdı. Ayrıca bu işi araştıranlar şunu iyi bilir, ilk atamada sınav 80 ile kapanır sonraki atamalarda ilgi eksikliğinden 70’e düşer bu puan ve bu önemsiz bir detay çünkü KPSS sadece sınava girebilmek için ön koşul. Asıl önemli olan feast sınavıdır. Mesleğe atama yapılırken de cinsiyete göre atama yapılmıyor amacın başka ise gelmezdin olur biter. Bunu buraya yazıyor olman bile senin seviyeni açıkça gösterir. İşsizlik vardı diye sızlanacağına ikinci atamayı bekleyip feast sınavından iyi puan alarak Ankara’ya atanabilirdin ama alabilecek kapasiten olmadığı için böyle bir şeye girişmeyip burada ağlamayı tercih ettin. Aldığınız eğitimde kalan sayısı 2 değil 3 olmalıydı, senin gibi birisinin meslekte olması mesleğe başlı başına bir hakaret zaten
Fresh ATCO ~ 6 yıl önce
Yaştan dolayı son hakkımdı. FEAST puanlama sistemi değisikti bizde ondan puanlar az göründü. Her şeyi çok biliyor gibi konuşuyorsun. Sanırım damarına bastım. Demek ki doğru şeyler yazdım. Kimin ağladığı haketmeden bi şeyler elde ettiği belli :) Ayrıca 3 kişi drop oldu zaten. Bak bu konu da bilgi fakirisin. Az oku. 4444 falan bak. İşini de öğren iyice.
Yeni atc ~ 6 yıl önce
Ne yüzsüz utanmaz insanlar var bu dünyada gerçekten. Feast puanlama değişikmiş, kız yokmuş, doğuya atanmış da haksızlık olmuş da bilmemne. Cehalet desen, bu elemana cahil demek cahillere hakaret olur. Senle aynı dönem olmak bile bizim dönemimize utanç kaynağı. Girdiğimiz feast sınavında da İngilizcesi geçen yıl ile birebir aynıydı ve puanlamada da hesaplama farkı diye bir şey yoktu. Sen az daha yaz da seni ifşa edeyim, sayımız belli kimin nerede olduğu belli.
Meslek ahlakı ~ 6 yıl önce
Mesele sadece teori veya uygulama eğitimi değil. Okulundan mezun olduktan sonra herhangi bir kurumda çalışmamış, damdan düşercesine böyle prestijli bir işe girerek hasbelkader mezun olmuş, derdi bekarlık olan, usül erkan nedir bilmeyen bu ergenin meslekteki hayatını ve yalnızlığını öngörmek çok da zor olmasa gerek. Keşke meslek etiği altında ciddiyeti yüksek bir ders de verseler. Üniversitede dahi kişisel gelişimine herhangi bir katkıda bulunamamış bu küçüklere kapsamlı düşünebilme eğitimi verseler. Buraya yorum yazmadan önce bu yorumları havacılık camiasının okuyacağını bilmelisin küçüğüm. Mesleğimizin prestijini sarsmamak adına yorum yazma. Biyolojik yaşınla akıl yaşının aynı gelişim düzeyini göstermediği aşikar.
Fresh ATCO ~ 6 yıl önce
Aynen bu güne kadar birbirini eğitimde ve ya board başında beğenip evlenen insanlar da suç işledi, ahlaksızlık yaptı öyle mi? Onlar da ergendi herhalde. Meslekte ve hayatta da hep yalnız olacaklar heralde. Bir de mesleği hak etmediler tabi çünkü evlenmek istediler. Hayat arkadaşları aynı meslekten olsun istediler. Meslekte zaten nöbet diye bir kavram da yoktu. Tatilleri izinleri falan da dert olmuyordu. Öylesine istediler. 4/36 oranı bir haksızlık değil şanssızlıktı. Çevremde de bolca şikayet edilen yakınılan bir durumdu. Ben de dile getirdim. Bundan yakınan kişiler ergense bu sene bayağı bir ergen tip mezun oldu bilginize. Ha size göre mesleği de hak etmiyorlardı da. Neyse.
Hayırlı olsun ~ 6 yıl önce
Hava Trafik Kontrolörleri ile ilgili tek kronik hastalık (-ki o da DHMI Genel Müdürlüğünün kontrolünün THY ye kaptırmasından kaynaklanıyor sanıyoruz) Adalet ve vicdan eksikliği hastalığıdır. Umarız bu virüs bu yeni kontrolör arkadaşlara da bulaşmaz. Kamu hizmetinde olduğunuzu ve kimseye iltimas geçmeden işinizi yapmak zorunda olduğunuzu unutmayın. Sırf Milli Havayolu kimliği taşıyor diye her türlü hatasına yanlışına göz yumulmamalıdır. Kimse sütten çıkmış akkaşık değil. THY pilotu 30 Kt a kadar taxi yapabilecek iken zaman kazansın maaşına para yazsın diye 4-5 Kt ile taxi yapmasına, çok düşük süratle yaklaşmalarına ses çıkarmaz iseniz hem trafiğin içine edilmesine hem de doğrudan ve dolaylı olarak geleceğinize kazık atılmasında pay sahibi olursunuz. THY de insanlara hizmet ediyor diğer şirketler de. Ayrımnyurt dışında var ise sadece ülkesinin havayolu şirketleri ile yabancı şirketlerde ve o da bu kadar abartılmadan yapılıyor. Bakın Borajet battı. En önemli sebeplerinden birinde siz kontrolörlerin de parmağı var. Onca insanın ekmeğine göz yaşı kattılmasına sebeplerdensiniz. Yönetimi suçlamayın, yöneticiler sizin bu tutumunuz karşısında kendilerini tek kollu boksör diye niteliyor. İdrak edebilirseniz tabi. Sabah 6:30 alan açılışı ise 6:35 te teker koydurmayın. Uçak başına 200-300 kg yakıta mal oluyorsunuz. 10 uçakta günlük 2000-3000 kg yapar. Yılda 100 gün alan kapalılığı olsa 200-300bin kg kadar sırf bu keyfiyetten zarar veriyorsunuz. Bu sadece bir kalemdeki zarar. Bir de pist başında bekletme keyfiyeti var. Ne kazanıyorsunuz transfer yolcuya uçağını kaçırtınca. Belki öğrenci okuluna gidecek, belki kanser hastası çocuğunu görmeye gidecek yolcu var. Ben gördüm bunları. Tek hakiminizin kendi vicdanınız olmasını, kurumuş vicdanlıları da Allahın bildiği gibi yapmasını diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atc ~ 6 yıl önce
İçimden bir ses saydığınız konularda yakında firma ayırmaksızın sıkıntılar yaşayacaksınız diyor...
+1 ~ 6 yıl önce
:))
Wut ~ 6 yıl önce
Benin fav pegasus=)) aradan kaçar affetmez))
atc yazana ~ 6 yıl önce
Firma ayırmadan kasten o yolu tercih edeceklere şiddetle bir psikoloğa görünmelerini tavsiye ederiz. Ne kendilerine ne ailelerine ne kendi kurumuna ne de ülkesine faydası olmaz o ruh hastalarının. Yöneticilerin de ciddi temizlik yapması beklenir.
Adalet ve vicdan ~ 6 yıl önce
Kendi pencerenizden bakarak güzel ozetlemissiniz,bir gün ziyaretimize gelin ,atcolar olarak bu iki kavramı size başka pencereden izah edelim..iyi uçuşlar
atc ~ 6 yıl önce
4444 dışı kimse bir şey yapmaz, 4444'e uygun yapılan hiçbir harekete de kimse bir şey diyemez. Sorumluluk bendeyse inisiyatif alma hakkı da bendedir, bu işin kuralı da böyledir. Boş yapmayın.
Hani ~ 6 yıl önce
Ne acı, bu arkadaşların bağlı oldukları seyrüsefer dairesi başkanı, yardımcısı, hava trafik müdürü yok bu karelerde. Genel müdür ve yardımcıları gelmiş, dhmi’nin sitesindeki fotoğraflara baktım, orada diğer başkanlıkların temsilcileri, daire başkanları, bir kısmının yardımcıları,kimler gelmiş kimler. seyrüseferden tek bir kişi bile yok! Sayın Genel Müdür Funda Hanım, seyrüsefer çalışanları, tepkinizi koymayacak mısınız? Bizi istemeyeni biz de istemeyiz demeyecek misiniz ? Sizi boş veren bu densizlere yaptıkları bu terbiyesizliği yüzlerine söyleyerek hadlerini bildirmeyecek misiniz? Yazık gerçekten seyrüsefer böyle yönetilmeyi hak etmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
müdürüm ~ 6 yıl önce
Seyrüsefer müdürlüğünü adı seyir-i sefer olarak değiştirilebilir. Sonuçta seyrüsefer ile alakalı hiç bir iş yapmadıkları gibi olan biteni ancak seyrediyorlar. Ben olsam daire başkanlarını ve müdürleri değiştirim. Hatta yerine elektronikten birini koyarım zira en çok gelişmeyi sosyal haklarda onlar sağladı.
Her zamanki gibi ~ 6 yıl önce
Bir taraftan Geldiği günden beri ve bir taraftan 15senedir aynı koltuğu işgal edip ( seyrüsefer) ne yurt dışı eğitim ne özlük hakları ne maaş olarak kontrolörlere hiçbirşey yapmayan değerli büyüklerime yakışan bir Atc töreni olmuş. Bu sene eurocontrole paraları geri gönderememinizden duyduğum üzüntüyü ifade etmek isterim, neyse yine de kontrolörlere harcamadınız. Bu da güzel sizler için sayın seyrüsefer ve genel müdürlük yetkilileri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atc ~ 6 yıl önce
Hoşgeldiniz arkadaşlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NE BEKLİYODUN?? ~ 6 yıl önce
resmi geçit mi yapılacaktı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
heteka ~ 6 yıl önce
hanımefendi arff gezmelerinden fırsat bulup da 3 kişinin diplomasını vermeye gelebilmiş. Daha bir tane hava trafik kontrol birimini ziyaret ettiğini, dertlerini dinlediğini göremedik kendisinin. Velhasıl kelam #arffteşekküreder

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atc meydan ~ 6 yıl önce
Sn gn mdun hava trafik kontrorune karsi bi onyargisi oldugunu dusunmuyorum bizim meydan ziyaretinde sahit oldum buna bence sorunu basiretsiz ve vizyonsuz merkez seyrusefer birimiyle ki bu konuda hakli goruyorum merkez ssefer altina son model araba verilen ehliyetsiz surucu gibi saygilar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000