21 Aralık 2017, Perşembe 10:40:10

Cumhurbaşkanlığı forsuyla havacılık fuarı!

Antalya’da düzenlenecek Eurasia Air Show’un organizatörleri havacılık sektöründeki şirketleri sponsorluk baskısı altına aldı. Şirketlerden astronomik sponsorluk bedelleri talep eden fuar şirketi ‘Cumhurbaşkanlığı himayelerinde’ ifadesiyle şirketlerin fuara katılmaya zorlandığı iddia edildi.
  • Allah, merhametli olanlara rahmetle muamele eder. Öyleyse, sizler yeryüzündekilere karşı merhametli olun ki, semâda bulunanlar da size rahmet etsinler.
  • 25 Nisan 2018 günü Trump ne diyecek, merak eden var mı?
  • Birileri az iyi bir şey yapsın, neresinden saldırcağınızı şaşırıyorsun, ya nasıl bir milletiz ki biz:)) Kim düşünmüşse, yapıyorsa bu fuarı alnından öpüyorum. Yıllaaaarr önce ilk ürettiğimiz otomobil de, uçakta bu gbi idealist insanlara yapılan oyunlarla yok edilmedi mi? Cumhurbaşkanlığı forsu kullanılıyormuş:)) Birkez bu fors değil, forsu sadece cumhurbaşkanı kullanır, bu logo. Yani bir panik, bir kirli bilgisizlik yarışı. Senin adın Eski Türkiye:) Yeni Türkiye ironi olmuş:))
  • K.tazminat haklarımızı ödeyin artık sbk borajet
  • Onu bunu boşverin de keşke tarafsızlığınızı gOsterebilmek adına bu haberi yaparken, haberin altındaki ISABUL AIRSHOW Banner'ını kaldırsaydınız da daha okunabilir bir haber haline gelseydi amacınız belli olmazdı.... Ahhh memleketimin haline, neye inanacağımızı bilemiyoruz artık....
  • Zalimlere,vatan hainlerine,Fetö münafıklarına ve onların ağababalarına karşı dimdik atakta hala.rabbim!sen ona uzun ve hayırlı ömür nasip et.Amin(Recep Tayyip Erdoğan)
  • Eurasia Air Show ile dünya'nın en eski havacılık fuarı ILA BERLİN aynı haftaya düşmekte. Bu nedenle uluslarası şirketlerin ILA BERLİN fuarında olacağı ve Türk şirketleri'de EURASIA AIR SHOW da birbirlerini seyredecekleri aşikar... EURASIA AIR SHOW'un uluslararası başarı oranı çok düşük. Maalesef vergilerimizin böylelikle bazıların cepine yönlendirilmekte...
  • Patron babanın oğlu zaten sensin...
  • Mafya, Hırsızlık, yolsuzluk, kanunsuzluk, iftira, baskı, tecrit, kişiye özgü adalet, yani kısaca olmaması gereken ne varsa, mevcut.
  • Stand acma konusundada istenen fiyatlar cok yuksek. m2 basina 450usd ile 500usd arasi fiyat tarifesi var extra hizmetler haric. MRO2016 Moscow cok daha ucuzdu.

Antalya’da düzenlenecek Eurasia Air Show’un organizatörleri havacılık sektöründeki şirketleri sponsorluk baskısı altına aldı. Şirketlerden astronomik sponsorluk bedelleri talep eden fuar şirketi ‘Cumhurbaşkanlığı himayelerinde’ ifadesiyle şirketlerin fuara katılmaya zorlandığı iddia edildi.

İstanbul’da iki yılda bir düzenlenen İstanbul Air Show’a alternatif olarak düzenlenmesi düşünülen Eurasia Air Show, 25-29 Nisan tarihleri arasında Antalya Havalimanı apronunda yapılacak. MediaCity adlı firma tarafından organize edilen fuara ilişkin hazırlıklar devam ederken havacılık sektöründe bugünlerde yoğun şekilde sponsorluk sancısı yaşanmaya başlandı.

Havayolları, terminal işletmecileri, uçuş eğitim kuruluşları ve yer hizmetleri şirketleri başta olmak üzere irili ufaklı birçok kuruluşa sponsorluk ve fuara katılım teklifi götüren organizasyon sahiplerinin, bu şirketlerle yazışmalarda Cumhurbaşkanlığı forsunu kullanması dikkat çekti.

Fuarın “Cumhurbaşkanlığı himayelerinde” düzenleneceği vurgusunun ısrarla yapılmasının havacılık şirketleri üzerinde baskı kurma amacı taşıdığı iddia edildi.
Başta THY ve TAİ gibi büyük şirketlerden fuara katılmaları için astronomik fiyatlar istenilirken siyasi baskı algısı yaratıldığı için birçok şirketin katılıp katılmama konusunda kararsız kaldığı öğrenildi. Özellikle 2016 yılını rekor zararla kapatan şirketlerin, birçok tasarruf tedbirini devreye koyup gereksiz harcamaları kıstığı ve bazılarının ise küçülmeye gittiği bir dönemde yüksek ücretler talep edilen Eurasia fuarına katılmaya ise çok sıcak bakmadığı öğrenildi. Ancak buna rağmen fuar yetkililerinin ısrarla şirketleri fuara davet ettiği birçok firmanın olumsuz yanıt vermesine rağmen fuar planlarında katılımcı gibi gösterilerek diğer şirketlerin etki altına çalışıldığı da ileri sürüldü.

Birçok şirket yetkilisi AirportHaber’e ulaşarak,  Cumhurbaşkanlığı forsu kullanılarak düzenlenmeye çalışılan fuara ilişkin şikayetlerini iletti.

CUMHURBAŞKANI: BABAMIN OĞLU OLSA KOVUN

Birkaç hafta önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “ Beyefendi, Cumhurbaşkanı böyle istiyor sözü, adeta bürokratik oligarşinin yeni bir şifresi haline dönüştü. Kim olursa olsun, sorun çözme makamında olduğu halde sürekli şikayet eden, bizi bahane ederek kendini temize çıkarmaya çalışan herkes benim gözümde başarısız kişidir.  Şahsımın adı kullanılarak kurallar kaideler dışında iş yapılmasına rıza gösteremem. Ben bir bürokratımı aramıyorsam babamın oğlu olsa kapıdan geri koyun.  Adımı kullanarak size kim geliyorsa benden bir telefon almıyorsanız bana sorun. Bunu teyit etmiyorsam bu insanları lütfen gönderin. Ne demek adımı kullanmak?” açıklamasında bulunmuştu.

©AirportHaber.com ÖZEL

Cumhurbaşkanlığı forsuyla havacılık fuarı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Bir Hadis. ~ 6 yıl önce
Allah, merhametli olanlara rahmetle muamele eder. Öyleyse, sizler yeryüzündekilere karşı merhametli olun ki, semâda bulunanlar da size rahmet etsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamd olsun ~ 6 yıl önce
Türkiye, savaştan ve zulümden kaçan 3 milyondan fazla mülteciye kucak açıyor, bakıyor. Sanıyorum bu hadisin gereğini en çok yapan yer benim güzel ülkemdir.
neye hamd olsun ~ 6 yıl önce
Türkiye önce kendi aç,açıkta,işsiz,fakir milyonlarca insanına baksın sonra başkasına. Suriye, 35 yıldır pkk'ya kendi topraklarında örgütlenme,barınma,yaşama izni veriyor unutma !
Hamd ~ 6 yıl önce
Neye hamdolsun ? Ülkemde istenmeyen suriyelilere mi ? Vatandaşımı döven suriyelilere mi, ülkemi batıran suriyelilere mi. Herkes gidip kendi ülkesini pisletsin. Bizim ihtiyacımız yok. Çok seviyorsan al evine götür
Meraklı ~ 6 yıl önce
25 Nisan 2018 günü Trump ne diyecek, merak eden var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bize ne? ~ 6 yıl önce
Bu kimin umurudunda?
airbird ~ 6 yıl önce
Birileri az iyi bir şey yapsın, neresinden saldırcağınızı şaşırıyorsun, ya nasıl bir milletiz ki biz:)) Kim düşünmüşse, yapıyorsa bu fuarı alnından öpüyorum. Yıllaaaarr önce ilk ürettiğimiz otomobil de, uçakta bu gbi idealist insanlara yapılan oyunlarla yok edilmedi mi? Cumhurbaşkanlığı forsu kullanılıyormuş:)) Birkez bu fors değil, forsu sadece cumhurbaşkanı kullanır, bu logo. Yani bir panik, bir kirli bilgisizlik yarışı. Senin adın Eski Türkiye:) Yeni Türkiye ironi olmuş:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.tazminat haklarımızı ödeyin artık sbk borajet ~ 6 yıl önce
K.tazminat haklarımızı ödeyin artık sbk borajet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TARAFSIZ TARAF:) ~ 6 yıl önce
Onu bunu boşverin de keşke tarafsızlığınızı gOsterebilmek adına bu haberi yaparken, haberin altındaki ISABUL AIRSHOW Banner'ını kaldırsaydınız da daha okunabilir bir haber haline gelseydi amacınız belli olmazdı.... Ahhh memleketimin haline, neye inanacağımızı bilemiyoruz artık....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batmanlı ~ 6 yıl önce
Zalimlere,vatan hainlerine,Fetö münafıklarına ve onların ağababalarına karşı dimdik atakta hala.rabbim!sen ona uzun ve hayırlı ömür nasip et.Amin(Recep Tayyip Erdoğan)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batmanlı ~ 6 yıl önce
Dikkat et, memleket hırsız dolu, seni de çarpmasınlar....
AirCC ~ 6 yıl önce
Burası dua platformu değil haber platformu.
Aircc’ye ~ 6 yıl önce
Burası İsrail değil.
X ~ 6 yıl önce
airc,cumhurbaskanimiza dua edilmesinden neden rahatsiz oldunuz,pravakatör...
AirCC ~ 6 yıl önce
Sanırım sende fetö sempatizanlığı var gibi,dikkat et yoksa.....
Eurasia/ILA Berlin ~ 6 yıl önce
Eurasia Air Show ile dünya'nın en eski havacılık fuarı ILA BERLİN aynı haftaya düşmekte. Bu nedenle uluslarası şirketlerin ILA BERLİN fuarında olacağı ve Türk şirketleri'de EURASIA AIR SHOW da birbirlerini seyredecekleri aşikar... EURASIA AIR SHOW'un uluslararası başarı oranı çok düşük. Maalesef vergilerimizin böylelikle bazıların cepine yönlendirilmekte...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airliner ~ 6 yıl önce
Herkes burada bir havacılık yorumcusu, uluslararası analiz uzmanı kesiliyori bi bey bey yorumlar:)) Ya Ila Berlin dediğin fuara gittin mi sen hiç kardeş? Bu fuardan devlet desteğini çekmek üzere biliyon mu kardeş? Son nefeslerinde birde başımıza Türklerin fuarı çıktı deyip üstüne getirip tarihi bile bile çaktığını biliyon mu kardeş? Sen git Berlin'ei olma zaten. Biz bizi izleriz. Vergiler bazıların cebine yönlenmekteymiş:)) Memlekette birileri azcık iyi bişey yapmaya kalkışsa at çamuru.
Babamın oğlu ~ 6 yıl önce
Patron babanın oğlu zaten sensin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X ~ 6 yıl önce
ağaBaban nerde???
Yeni Türkiye’de ~ 6 yıl önce
Mafya, Hırsızlık, yolsuzluk, kanunsuzluk, iftira, baskı, tecrit, kişiye özgü adalet, yani kısaca olmaması gereken ne varsa, mevcut.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anlat anlat.. ~ 6 yıl önce
Eski Türkiye aynen öyleydi ve bundan en çok faydalanan sizlerdiniz. Şimdi arpanız kesildi diye sağa sola köpük saçıyorsunuz.
Anti ~ 6 yıl önce
Stand acma konusundada istenen fiyatlar cok yuksek. m2 basina 450usd ile 500usd arasi fiyat tarifesi var extra hizmetler haric. MRO2016 Moscow cok daha ucuzdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 6 yıl önce
MRO fuarları Airshow fuarlarından farklıdır kardeş. Senin pencerenden bakarsak Istanbul'da ki idef fuarı 600 usd'ye yakın fiyat çeker m2'ye.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000