22 Ekim 2020, Perşembe 17:05:14

CHP'li Erdoğdu'dan Çukurova Havalimanı hakkında şok sözler!

Temeli 2013 yılında dönemin Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım tarafından atılan ve Adana, Mersin ve Osmaniye illerine de hizmet vermesi planlanan Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesinin 26 Ekim’de yeniden yapılacağını kaydeden CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Çukurova Havalimanı ihalesinin peşkeş projesine döndüğünü kaydetti.
  • Bu kadar yüksek rakamlı Askıda Yolcu da olmaz ki ama!
  • Maalesef okuduğunu bile anlamayacak insanları yetiştirmek zor bir sanat ama bunuda başardığımız kesin.Elde veriler var, en yakın havalimanı kapasitesi belli bunun neredeyse 2,5 katı yolcu garantisi neden verilir mutlaka bi sebebi vardır bizim anlamadığımız.
  • İyi ki iktidar ve yandaşları alınları secdeye değen,sofu,softa,dindar adamlar,haramla,parayla,çıkarla,yalanla,sahtekarlıkla hiç işleri yok ya tersi olsaydı neler olurdu mazallah...
  • Bread is loading....
  • Sen hangi grubun sözcülüğünü yapıyorsun acaba
  • Turşu olsa da yesek
  • Siz ilk önce yolda yürümeyi, iki koyun gütmeyi ve yerliliği ile milliliği öğrenin.
  • Size de kalmayacak 2 metre cepsiz kefen goturebilceksiniz bu dunyadan o da curuyup gidecek zaten yiyin bakalim milletin fakir fukaranin parasini
  • a çok şaşırdık , başka peşkeş yok , bi bu peşkeş mi sadece ? ormanları yak haraç mezat sat , mala çök sonra peşkeş var , habere konu vekilde baya saf mış. bişey biliyorsan maçan sağlamsa maça lı bi savcı ara :-)
  • AKEPE hangi işe el attı da avanta yemedi ki ? Talan partisi peşkeş çekmeye devam ediyor.

Limak-Kalyon-Cengiz İnşaat Ortak Girişim Grubu'nun elenmesinin ardından iptal edilen Çukurova Havalimanı ihalesinin ‘adrese teslim' olarak yeniden yapılacağını aktaran Erdoğdu, “Hemen yanında büyük bir havalimanı olan Çukurova Havalimanı için 12 milyon yolcu garantisi verildiği söyleniyor. Adana Şakirpaşa Havalimanı'nın yıllık kapasitesi 5 milyon olduğu ortadayken bu havalimanı için 12 milyon yolcu garantisi verilmesinin izahı yok” diye konuştu.

Erdoğdu, projenin ilk ihalesinin 357 milyon Euro yatırım maliyeti ve yap-işlet-devret modeli ile 2011'de yapıldığını ancak ihaleyi alan firmanın verilen garantilere rağmen kredi bulamaması nedeniyle ihalenin 2015'te iptal edildiğini hatırlattı.

ADRESİ İLAN ETTİLER

CHP'li Aykut Erdoğdu, ihale şartnamesinde, idareyi devre dışı bırakacak değişiklikler yapıldığına dikkat çekerek “Ödeme dengeleri tamamen yüklenici lehine düzenlenmiş. Yüklenici lehine yapılan bu revizyonlar ihalenin gideceği adresi şimdiden ilan ediyor. 26 Ekim'de yapılacak ihalede bu sonucu hep birlikte göreceğiz. Umarım beni yanıltırlar. Kamu Özel İşbirliği sisteminin böyle devam etmesine izin verilemez” dedi. (Sözcü)

CHP'li Erdoğdu'dan Çukurova Havalimanı hakkında şok sözler!

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

İrfan ~ 3 yıl önce
Bu kadar yüksek rakamlı Askıda Yolcu da olmaz ki ama!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 3 yıl önce
Maalesef okuduğunu bile anlamayacak insanları yetiştirmek zor bir sanat ama bunuda başardığımız kesin.Elde veriler var, en yakın havalimanı kapasitesi belli bunun neredeyse 2,5 katı yolcu garantisi neden verilir mutlaka bi sebebi vardır bizim anlamadığımız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
talan ~ 3 yıl önce
İyi ki iktidar ve yandaşları alınları secdeye değen,sofu,softa,dindar adamlar,haramla,parayla,çıkarla,yalanla,sahtekarlıkla hiç işleri yok ya tersi olsaydı neler olurdu mazallah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heee ~ 3 yıl önce
Sov cennetin irmaklari...
Aski ~ 3 yıl önce
Bread is loading....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acaba ~ 3 yıl önce
Sen hangi grubun sözcülüğünü yapıyorsun acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Askida ~ 3 yıl önce
Turşu olsa da yesek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Apron ~ 3 yıl önce
Siz ilk önce yolda yürümeyi, iki koyun gütmeyi ve yerliliği ile milliliği öğrenin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakıt ikmalcisi ~ 3 yıl önce
Hükümet yönetimi değişmedikçe ülkece dürüst adaletli ve halkın kamunun yararına hiçbir adım atılmaz. Ör, opet varken ist havalimanı yakıt ihalesi önce alman firması Skytanking sonra Azeri firması socara bırakıldı. %100 yerli olan opeti güçsüz bırakmak,milliyetci yapmaz kimseyi.
Yasu ~ 3 yıl önce
Sen de biraz oku! Tıpkı kutsal kitabında yazdığı gibi..Ama işin içine çıkar girince nasıl da değişiyon şakşakcı seni..
Koyun ~ 3 yıl önce
Sen önce güdülmekten kurtul, koyun olma.
Ben ~ 3 yıl önce
Senin gibi koyun olursa güderiz meeee
Bu dunya ~ 3 yıl önce
Size de kalmayacak 2 metre cepsiz kefen goturebilceksiniz bu dunyadan o da curuyup gidecek zaten yiyin bakalim milletin fakir fukaranin parasini

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkatli ! ~ 3 yıl önce
a çok şaşırdık , başka peşkeş yok , bi bu peşkeş mi sadece ? ormanları yak haraç mezat sat , mala çök sonra peşkeş var , habere konu vekilde baya saf mış. bişey biliyorsan maçan sağlamsa maça lı bi savcı ara :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AKEPE’li ~ 3 yıl önce
AKEPE hangi işe el attı da avanta yemedi ki ? Talan partisi peşkeş çekmeye devam ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sasirdikmi? ~ 3 yıl önce
Hahahaha akepenin oldugu hicbirseyde sasirmayiz!!!!
Cehapeyi de ~ 3 yıl önce
Gördük biz gel Antalya'ya yaparsa hoca yapar dediler hoca hakikaten de yapti
Yavuz ~ 3 yıl önce
ben akp sayesinde bu ulkedeki musluman guruha daha az guvenir oldum aci gercek bu kimse kusura bakmasin yerli milli ayak oyunlarina yatmasin bugday ithal eden bir ulke burasi artik

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000