10 Nisan 2021, Cumartesi 14:31:00

Almanya Türkiye'yi 'yüksek riskli' ilan etti

Almanya, Türkiye’yi ‘yüksek salgın ülkesi’ ilan etti. Alınan kararın, Almanya’ya seyahat kurallarının daha da sıkılaştırılması anlamına geldiği aktarıldı.
  • Airporthaber, havacilik sitesi. Ucus ile ilgili haberleri SÖZCÜ'den aliyor. haberi yapan kimse ayakta uyuyor. Almanyadan Türkiyeye gidiste ve dönüste zaten PCR test isteniyor. Kilavizu karga olanin .....
  • Lebaleb damızlıklar iyi iş çıkardılar
  • Thy:Yolcularımızın maskelerini her 15 dk da bir takip ediyoruz. Crew: Maskenizi takar mısınız? Yolcu: Yemeği neremle yicem? Everybody : !!!!!!
  • Törörüs almanya
  • Yuksek teknoloji, sanayi,uretim ulkesi ilan edecek degildi ya... Etse etse,ya yuksek enflasyon,issizlik yuksek lebaleb kongre,yuksek liyaketsizlik yolsuzluk yuksek vurgun yuksek faiz ulkesi ya da hic hic olmadi "yuksek yuksek tepeler" ulkesi ilan eder Gısganç alamanya
  • Lebaleb kongreden sonra
  • Almanya kıskanıyor bizi hepsi bu yüzden lebaleb kıskanıyoreeee
  • Yemek vermeye devam edin. Bütün yolcuların ağzı aynı anda açık.
  • Kapansın mahvoluyoruz her gün bi ton insan akın akın biyerlere gidiyo kapanmadan iflah olmaz bu millet ! Bedava vermişler sanırsın bileti. çingene sürüsü gibi her yer !
  • Ya ne simdi, almanya kabristan olmus turkiyeyi elestiriyo. Kendi bahcene bak

Almanya, Türkiye’yi ‘yüksek salgın ülkesi’ ilan etti. Alınan kararın, Almanya’ya seyahat kurallarının daha da sıkılaştırılması anlamına geldiği aktarıldı. Negatif test zorunluluğunun daha da sıkılaştırıldığı belirtilirken uçuş öncesi de hızlı test istenebileceğinin altı çizildi.

Sözcü Gazetesi’nden Ali Gülen’in haberine göre; Corona virüsü salgınında üst üste rekorlar kırılırken Almanya’dan yeni bir adım geldi. Almanya, Türkiye’yi ‘yüksek salgın ülkesi’ ilan etti. Bu kararın Avrupa Birliği ile gidiş-geliş uçuşları daha da zorlaştırabileceği ve ekstra kontrol kararları alınabileceği anlamına geldiği belirtildi. Salgının daha da yayılması durumunda ise Türkiye ile uçuşların durdurulabileceği ifade edildi.

UÇUŞLAR DURDURULABİLİR

Öte yandan bir sonraki aşamada ise Türkiye ile AB arasında uçuşlar durdurulabileceği kaydedildi. Ayrıca, bir sonraki aşamanın da ‘ülkede yeni bir corona mutasyonunun yayılıyor ve diğerlerine bunu bulaştırıyor riski olabileceği’ ifade edildi.

İngiltere’de gelişen B.1.1.7 mutasyonu nedeniyle, AB üyesi ülkelerle İngiltere arasındaki tüm gidiş-geliş durdurulmuştu. Türkiye ile birlikte, ‘yüksek salgın bölgesi’ ilan edilen diğer ülkeler ise Hırvatistan, Ukrayna ve Ermenistan oldu. Malta, Letonya ve Slovakya’nın ise ‘risk bölgesi’ kategorisine indirildiği aktarıldı.

40’A YAKIN ÜLKE ‘YÜKSEK SALGIN BÖLGESİ’ İLAN EDİLDİ

Dünya çapında 40’a yakın ülkenin ‘yüksek salgın bölgesi’ ilan edildiği ifade edilirken yüksek salgın bölgesinin tüm gidiş-gelişlerin durdurulacağı ‘dünyaya corona mutasyonu yayma’ bölgesinin bir alt basamağı olduğu belirtildi.

Salgının durmaması ve yayılması durumunda ise en üst seviyeye geçilerek Türkiye ile gidiş-gelişler uçuşlarının durdurulacağı duyuruldu.

Robert Koch Enstitüsü, Türkiye’yi yeniden yüksek riskli ülkeler listesine eklediğini duyurdu

Robert Koch Enstitüsü, 9 Nisan Cuma günü coronavirus riskli bölgeler listesini güncelledi. Buna göre Türkiye ve Hırvatistan “yüksek insidans alanları” kategorisine alındı.

İsrail’e yönelik seyahat uyarısı ise kaldırıldı.

Türkiye ve Hırvatistan’ın yanı sıra Ermenistan ve Ukrayna da “yüksek riskli (insidans) ülkeler” arasına eklendi.

Malta, Letonya ve Slovakya ise “yüksek riskli (insidanslı) bölgeler” listesinden çıkarılarak; yeniden “normal riskli alanlar” kategorisine eklendi.

İspanya’ya yönelik de bir değişiklik kararı alındı. Mallorca ve İbiza gibi popüler tatil adalarının yer aldığı Balear Adaları; riskli bölge kategorisine alınmazken; Portekiz sınırında yer alan Extremadura Özerk Bölgesi “riskli bölgeler” listesine yeniden eklendi.

Almanya Türkiye'yi 'yüksek riskli' ilan etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

AIRPORT SÖZCÜ ~ 3 yıl önce
Airporthaber, havacilik sitesi. Ucus ile ilgili haberleri SÖZCÜ'den aliyor. haberi yapan kimse ayakta uyuyor. Almanyadan Türkiyeye gidiste ve dönüste zaten PCR test isteniyor. Kilavizu karga olanin .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
12345 ~ 3 yıl önce
Lebaleb damızlıklar iyi iş çıkardılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Chiken or pasta ~ 3 yıl önce
Thy:Yolcularımızın maskelerini her 15 dk da bir takip ediyoruz. Crew: Maskenizi takar mısınız? Yolcu: Yemeği neremle yicem? Everybody : !!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km6 ~ 3 yıl önce
Törörüs almanya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 3 yıl önce
Yuksek teknoloji, sanayi,uretim ulkesi ilan edecek degildi ya... Etse etse,ya yuksek enflasyon,issizlik yuksek lebaleb kongre,yuksek liyaketsizlik yolsuzluk yuksek vurgun yuksek faiz ulkesi ya da hic hic olmadi "yuksek yuksek tepeler" ulkesi ilan eder Gısganç alamanya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jason ~ 3 yıl önce
Lebaleb kongreden sonra

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xd ~ 3 yıl önce
Almanya kıskanıyor bizi hepsi bu yüzden lebaleb kıskanıyoreeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bi bitmediniz ~ 3 yıl önce
Her yerde üremişsiniz , bi bitmiyorsunuz
Yolcu ~ 3 yıl önce
Yemek vermeye devam edin. Bütün yolcuların ağzı aynı anda açık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ac ~ 3 yıl önce
haha
Bıldırcın ~ 3 yıl önce
Kapansın mahvoluyoruz her gün bi ton insan akın akın biyerlere gidiyo kapanmadan iflah olmaz bu millet ! Bedava vermişler sanırsın bileti. çingene sürüsü gibi her yer !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bıldırcın a ~ 3 yıl önce
O çingene sürüsü dediğin insanlar bilet almasa bi yere gitmese sende sokakta kalmış mini poddle gibi yemek ararsın...!
Gr ~ 3 yıl önce
Ya ne simdi, almanya kabristan olmus turkiyeyi elestiriyo. Kendi bahcene bak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gr ~ 3 yıl önce
Yazık size ya. Türkiye vakalarda avrupa 1 si dünyada da üçüncü. Neden hala arapvari düşünmeye gericilik yapmaya çalışıyorsunuz. Kabul edin işte Türkiyeyi sizin gibi beyinler bitirdi
Tapınak ~ 3 yıl önce
Sende Avrupa'ya ve batının tüm değerine tapinmaya devam et. Aşağılık duygularınla mutluluklar
Geri kafalo ~ 3 yıl önce
Cahil arap zihniyetli
Gr ~ 3 yıl önce
Uzaktan duyma ve gorme angela Merkelin parmaklari korona virusu yenmesi dusunmekten kivircik olmus sen ne diyon ya
gr ~ 3 yıl önce
isine bak, saygilar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000