18 Haziran 2022, Cumartesi 10:46:17

3 gün boyunca grev... Yüzlerce seferde aksama var!

Belçika'nın bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi Brüksel Havayolları'nın kabin ekibi ve pilotlarının 3 günlük grev kararı aldığı, grev nedeniyle 500'den fazla seferde aksama yaşanmasının beklendiği bildirildi.
  • Ya bu nasıl personel, ülkenin bekaası falan fişman, nasıl grev ya? Yok mu orada grev yasağı, shgm muafiyeti, sendika çalışanlarını işten atma. Acaba bunların pandemi de maaşını kesmediler mi, şımarmış bunlar.
  • elektrik krizi gaz krizi grev krizi iklim degisim krizi vah vah medeni avrupa degisime zorlaniyor
  • Hakkını hakkıyla arayacaksın Ulufeyle değil
  • Sira bize geliyor az kaldi kar ustune kar rekor ustune rekor ama personele gelince erkene devama mesai ucretli kolelik gecinemiyoruz grev mi yapalim hakkimizi almak için ahmet bey sirket kazaninca personelde kazanacak demistiniz yaziklar.olsun safi ruzgarsiniz Turkiyenin en degerli markasi verdigi maas midyeci ahmet 13 bin tl veriyor utanin utanin hakkimi helal etmiyorum
  • Grev iyidir insanların haklarını araması kadar onurlu güzel birşey yoktur. Hakkını istemessen kimse getiripte al arkadaş buda senin hakkın deyipte sana hakkını vermiyor,
  • Gözlerimiz açık izliyoruz... Bitik ülkenin bitik insanlarıyız.
  • Greve evet dolar olmuş 20 tl bizim maaslar eridi en az isçi masası türkiye şartlarında 550 dolar olması gerekiyor
  • Bizde sadece bir sendikaya bagliyiz. Kabin memurlari sayesinde cok sukur.
  • Adamlarin sendikalari ucucu ekiplerinin haklari icin savassin Havaiş de personelin aleyhinde bir protokol yayinlansa da,talep gelse de hemen oracikta imzalasam derdinde.Zihniyet bu ne yazikki.sirket menfaati adi altinda kul hakki yemenin zirvede gezdigi yillarin sonuna geliyoruz insallah..

Belçika'nın bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi Brüksel Havayolları'nın kabin ekibi ve pilotlarının 3 günlük grev kararı aldığı bildirildi. Grev nedeniyle 500'den fazla seferde aksama yaşanması bekleniyor. Brüksel Havayolları çalışanlarını temsil eden sendikalar, 23-25 Haziran tarihlerinde greve gidileceğini duyurdu. Sendikalar, kararın uçuş ekiplerinin dinlenme süreleri, çalışma saatleri, iş yükleri ve ücretleriyle ilgili sorunlar nedeniyle alındığını kaydetti.

"YOLCULAR İÇİN ÜZGÜNÜZ"

Brüksel Havayolları, kabin ekibi ve pilotların grev kararının ardından, söz konusu eylemin yolculara etkisinden üzüntü duyduklarını açıkladı. Açıklamada, grev nedeniyle henüz kaç seferin etkileneceğinin netlik kazanmadığına işaret edilerek, "23, 24 ve 25 Haziran'da seyahat edecek tüm yolcularımızı uçuşlarının durumu ve gerekirse alternatif seyahat seçenekleri hakkında bilgilendireceğiz." ifadesi kullanıldı.

UZLAŞMA SAĞLANMAZSA GREVLER DEVAM EDECEK

Söz konusu dönemde Brüksel Havayollarının 525 planlı seferi bulunuyor. Brüksel Havayolları, daha önce yaz döneminde çalışanların iş yükünü hafifletmek için Avrupa genelinde 148 uçuşunu iptal ettiğini bildirmişti. Brüksel Havayolları ile çalışanlar arasında iş koşulları ve ücret konularındaki görüşmeler ise devam ediyor. Müzakerelerde uzlaşı sağlanamaması durumunda uçuşların en yoğun olacağı yaz döneminde sıklıkla grev yapılması bekleniyor.

ÇOK SAYIDA İŞLETMENİN FAALİYETİNDE AKSAMA SÖZ KONUSU

Ayrıca, 20 Haziran'da Belçika genelinde çalışanların greve gitmesi nedeniyle de Brüksel Havayolları'nın planlı seferlerinin yarısı iptal edildi. Söz konusu tarihte Brüksel Havalimanı gibi çok sayıda işletmenin faaliyetlerinde aksama yaşanması bekleniyor.

3 gün boyunca grev... Yüzlerce seferde aksama var!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Hain ~ 2 yıl önce
Ya bu nasıl personel, ülkenin bekaası falan fişman, nasıl grev ya? Yok mu orada grev yasağı, shgm muafiyeti, sendika çalışanlarını işten atma. Acaba bunların pandemi de maaşını kesmediler mi, şımarmış bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evropa ~ 2 yıl önce
elektrik krizi gaz krizi grev krizi iklim degisim krizi vah vah medeni avrupa degisime zorlaniyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok uzakta ~ 2 yıl önce
Hakkını hakkıyla arayacaksın Ulufeyle değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 2 yıl önce
Sira bize geliyor az kaldi kar ustune kar rekor ustune rekor ama personele gelince erkene devama mesai ucretli kolelik gecinemiyoruz grev mi yapalim hakkimizi almak için ahmet bey sirket kazaninca personelde kazanacak demistiniz yaziklar.olsun safi ruzgarsiniz Turkiyenin en degerli markasi verdigi maas midyeci ahmet 13 bin tl veriyor utanin utanin hakkimi helal etmiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Demokratik ülkelerde insanlar haklarını arıyabiliyorlar ~ 2 yıl önce
Grev iyidir insanların haklarını araması kadar onurlu güzel birşey yoktur. Hakkını istemessen kimse getiripte al arkadaş buda senin hakkın deyipte sana hakkını vermiyor,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne güzel ~ 2 yıl önce
Gözlerimiz açık izliyoruz... Bitik ülkenin bitik insanlarıyız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bizde geliyoruz ~ 2 yıl önce
Greve evet dolar olmuş 20 tl bizim maaslar eridi en az isçi masası türkiye şartlarında 550 dolar olması gerekiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sendika ~ 2 yıl önce
Bizde sadece bir sendikaya bagliyiz. Kabin memurlari sayesinde cok sukur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sendika ~ 2 yıl önce
Adamlarin sendikalari ucucu ekiplerinin haklari icin savassin Havaiş de personelin aleyhinde bir protokol yayinlansa da,talep gelse de hemen oracikta imzalasam derdinde.Zihniyet bu ne yazikki.sirket menfaati adi altinda kul hakki yemenin zirvede gezdigi yillarin sonuna geliyoruz insallah..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000