20 Ocak 2024, Cumartesi 13:43:04

THY'nin Melbourne seferleri kentte büyük heyecan yarattı

Türk Hava Yolları'nın sefer başlatmaya hazırlandığı Melbourne Havalimanı'ndan peş peşe paylaşımlar gelmeye başladı.
  • Harcırahlar güncellenmelidir yurtdısında yatıda yemek bıle yemıyor ekıpler rezıllık cekıyor zaten 33 le carpıyoruz tip almak zorunlu heryerde yani 35 le carpıyoruz bı hamburgere bın tl verıyoruz rezalet harcırahları guncelleyın, gıtmek ıstemıyoruz 3 gunde amerıkaya 1 ay ıcınde 4 kez gidip gelen bedene insana karsılıgı ınsanca verılmelı mesaımız 17/18 saatı buluyor hep ayaktayız yattıgımız sure 24 saat geri bidaha 15 saat mesai ile gelıyoruz basınc ındır kaldır yük insan yükü hepsı cabası şu harcırahları duzenleyın mptıvasyon olsun ekıbe yahu!!!
  • Yorumları takip eden yönetimden birileri umarım zamları takip ettiğimizi anlarlar
  • Sevgili THY. Lütfen bu firsati iyi degerlendirin. Avustralya pazarinda Qantas kotu hizmet ve az destinasyon sıkıntısı var. Bu boşluk SIA , Emirates ve Qatar ile doldurulmaya calisiliyor. Sizler Avrupa sirketi olarak (BA hariç) büyük bir ilgiyle karşılanavaksiniz. IST hub olarak iyi konumda ve dağıtım noktası. Bu pazari kazanırsınız Yeni Zelanda pazarida beraber gelecektir. Ödevinizi iyi yapınız ve yolcularınıza iyi bakip rekabetli fiyatlar sununuz. İleriki yillarda yeni uzun menzilli ucaklarla direkt uçarak milli havayolu QF rakip bile olabilirsiniz.
  • Geniş gövde uçaklar koltuklar çok pis bunlarla uçacaklar önce Bi görsünler sonra gurur duysunlar bence
  • Zamları açıklayın zamları…
  • Harcirahlar cok dusuk yetmiyor, yol kopru odemleri gercekci degil, cevre yolu paralari odenmiyor!!!Tk bunlarida bile aldatmaya ve camura yatarak calisanini hergun her gorevde rezil ediyorsun!!!
  • Rzeszow havalimanı ukraynaya en yakın havalimanı ve çok aktif şekilde ukrayna halkı tarafından kullanılıyor şuraya istanbuldan direk sefer neden yok??

Türk Hava Yolları'nın sefer başlatmaya hazırlandığı Melbourne Havalimanı'ndan peş peşe paylaşımlar gelmeye başladı

Havalimanının sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda THY'nin seferlerine geniş yer ayrılırken, 'gurur duyuyoruz, heyecanla bekliyoruz' ifadeleri yer aldı.

THY 15 Mart itibarıyla Avustralya'nın Melbourne kentine olan seferlerine başlıyor.

 



THY'nin Melbourne seferleri kentte büyük heyecan yarattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Harcırahlar güncellenmeli ~ 3 ay önce
Harcırahlar güncellenmelidir yurtdısında yatıda yemek bıle yemıyor ekıpler rezıllık cekıyor zaten 33 le carpıyoruz tip almak zorunlu heryerde yani 35 le carpıyoruz bı hamburgere bın tl verıyoruz rezalet harcırahları guncelleyın, gıtmek ıstemıyoruz 3 gunde amerıkaya 1 ay ıcınde 4 kez gidip gelen bedene insana karsılıgı ınsanca verılmelı mesaımız 17/18 saatı buluyor hep ayaktayız yattıgımız sure 24 saat geri bidaha 15 saat mesai ile gelıyoruz basınc ındır kaldır yük insan yükü hepsı cabası şu harcırahları duzenleyın mptıvasyon olsun ekıbe yahu!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 4 ay önce
Yorumları takip eden yönetimden birileri umarım zamları takip ettiğimizi anlarlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sydney ~ 4 ay önce
Sevgili THY. Lütfen bu firsati iyi degerlendirin. Avustralya pazarinda Qantas kotu hizmet ve az destinasyon sıkıntısı var. Bu boşluk SIA , Emirates ve Qatar ile doldurulmaya calisiliyor. Sizler Avrupa sirketi olarak (BA hariç) büyük bir ilgiyle karşılanavaksiniz. IST hub olarak iyi konumda ve dağıtım noktası. Bu pazari kazanırsınız Yeni Zelanda pazarida beraber gelecektir. Ödevinizi iyi yapınız ve yolcularınıza iyi bakip rekabetli fiyatlar sununuz. İleriki yillarda yeni uzun menzilli ucaklarla direkt uçarak milli havayolu QF rakip bile olabilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kirli kılif ~ 4 ay önce
Geniş gövde uçaklar koltuklar çok pis bunlarla uçacaklar önce Bi görsünler sonra gurur duysunlar bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 4 ay önce
Zamları açıklayın zamları…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yarın ~ 3 ay önce
yarın cuma çıkışı türk kahvesi eşliğinde açıklanır
Harcirahlar cok dusuk ~ 4 ay önce
Harcirahlar cok dusuk yetmiyor, yol kopru odemleri gercekci degil, cevre yolu paralari odenmiyor!!!Tk bunlarida bile aldatmaya ve camura yatarak calisanini hergun her gorevde rezil ediyorsun!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rzeszow neden düşünülmüyor? ~ 4 ay önce
Rzeszow havalimanı ukraynaya en yakın havalimanı ve çok aktif şekilde ukrayna halkı tarafından kullanılıyor şuraya istanbuldan direk sefer neden yok??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000