02 Kasım 2010, Salı 08:28:43

THY'NİN GAYRETLERİ MEYVELERİNİ VERİYOR

Küresel bir marka olma hedefiyle Barcelona ve Manchester United gibi futbol devlerinin sponsorluğunu üstlenen ve reklam filmlerinde dünya yıldızlarını oynatan Türk Hava Yolları'nın (THY) gayretleri meyvelerini veriyor.
  • Reklam her zaman satışı arttırır. Yatırımlar meyvelerini vermeye başladı... Ancak son günlerde sık sık yaşanan pilot hatalarını napacaklar ???
  • kimse anlamak istemiyor. ucusta istediginiz kadar yolcuya ikram verin, 72 milletten eniyi yolculari THY tasisin.Neden hicbir otorite hala THY nin isletmecilik ve ucus guvenliginde yani MADALYONUN obur yuzunde 5yildizli oldugundan bahsedemiyor. Hatta budurum herkezi endiselendiriyor ama THY den bu konuda bir aciklama gelmiyor. Kokpit ekibinin kagit ustundeki gorev suresi ile gerceklsen ucusgorev sureli ne kadar tutarli bilen var mi?
  • evet yorumu yazan arkadaslara tamamen katılıyorum. daha once Thy ye binmeye imtina eden cok arkadas bilirimki şuan THY haricinde uçmak istemiyolar. Bende birkac ay once birkac defa bindim. Haklılar ozellikle Business de ikram lar harika. Hersey cok guzel. Ama bir gercek varki gelen işarlar çok ciddi. Anlayana sivrisinek saz. Bu uçuş işletmenin yonetimiyle oncu deprem habercilerinin şiddeti bayagı arttı. İniş takımlarını toplamadan Hatay a in 2 kuyruk 2 motor kaybı bide adis ababa ile kişinev olayı var daha onlar patlamadı.. Yani kotu son yavas yavas degil artık seri bir şekilde yaklaşiyor. Guzelim Thy yi sırf ucuş işletmedeki 74 mafyasınbın inadına kurban etmeyelim. Adamları dinlendirip aklı başinda insanları işbaşina getirelim yarın cok g
  • Yorumcular siz ne derseniz deyin.Bu reklama herkes burun kivirmisti.Her seyi cok iyi bilenler var ya aramizda!!!THY nin yabanci uyruklu musterisi total musterisi arasinda cok buyuk bir paya ulasti.Daha bugun sabah iki Alman misafirimle benzer seyleri konustuk.Almanyadan Turkiye Lufthansa yerine THY ile geldiler.

Şirketin yolcu sayısı her geçen yıl artarken, Devlet Bakanı Zafer Çağlayan'ın Hong Kong ziyareti sırasında yaşanan bir olay, Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Kevin Costner'ın rol aldığı reklam filmlerinin etkisini gözler önüne serdi. Reklam filmi, Bakan Çağlayan'ın ziyareti çerçevesinde Hong Kong Ticareti Geliştirme Konseyi (HKTDC) ile düzenlenen 'Müteahhitlik Hizmetlerinde İşbirliği İmkanları Yuvarlak Masa Toplantısı'na damgasını vurdu. Hong Kong Müteahhitlik Sektörü Konsey Yönetici Müdürü Christhopher To, toplantı sırasında Kevin Costner'lı THY reklam filmine işaret ederek, "Hollywood aktörleri, Türkiye'nin tanıtımına katkıda bulundu. Kevin Costner'ın THY'yi tanıtan reklam filmi, Türkiye'nin burada tanınmasında çok etkili oldu." dedi.

THY first ve business class uçuşlarının tanıtımı amacıyla geçen yıl ocak ayında ünlü aktör Kevin Costner ile tanıtım filmi çekmişti. Costner'ın oynadığı film ilk olarak 31 Ocak 2009'da Türkiye'de, şubatta da 70 ülkede yayınlandı. İki gün boyunca süren reklam filmi çekimleri için yurtdışından özel ekipmanlar getirtildi. Filmin müzikleri ünlü müzisyenlerce bestelendi. Çekimde İtalya, Almanya, Sırbistan, Rusya ve Türkiye'den 80 kişilik oyuncu kadrosu da dahil 350 kişilik ekip görev aldı. Çekimleri Airbus 330 tipi uçakta gerçekleştirilen reklam filminde, THY'nin tüm uçuş ağında yer alan first ve business class hizmeti tanıtıldı. Kevin Costner'ın oynadığı reklam filminde, bir THY yolcusu kendisini Costner zannedip yolculuk boyunca dünya starı gibi davranıyor. (Zaman)

THY'NİN GAYRETLERİ MEYVELERİNİ VERİYOR

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Reklam her zaman satışı arttırır. Yatırımlar meyvelerini vermeye başladı... Ancak son günlerde sık sık yaşanan pilot hatalarını napacaklar ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kimse anlamak istemiyor. ucusta istediginiz kadar yolcuya ikram verin, 72 milletten eniyi yolculari THY tasisin.Neden hicbir otorite hala THY nin isletmecilik ve ucus guvenliginde yani MADALYONUN obur yuzunde 5yildizli oldugundan bahsedemiyor. Hatta budurum herkezi endiselendiriyor ama THY den bu konuda bir aciklama gelmiyor. Kokpit ekibinin kagit ustundeki gorev suresi ile gerceklsen ucusgorev sureli ne kadar tutarli bilen var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
evet yorumu yazan arkadaslara tamamen katılıyorum. daha once Thy ye binmeye imtina eden cok arkadas bilirimki şuan THY haricinde uçmak istemiyolar. Bende birkac ay once birkac defa bindim. Haklılar ozellikle Business de ikram lar harika. Hersey cok guzel. Ama bir gercek varki gelen işarlar çok ciddi. Anlayana sivrisinek saz. Bu uçuş işletmenin yonetimiyle oncu deprem habercilerinin şiddeti bayagı arttı. İniş takımlarını toplamadan Hatay a in 2 kuyruk 2 motor kaybı bide adis ababa ile kişinev olayı var daha onlar patlamadı.. Yani kotu son yavas yavas degil artık seri bir şekilde yaklaşiyor. Guzelim Thy yi sırf ucuş işletmedeki 74 mafyasınbın inadına kurban etmeyelim. Adamları dinlendirip aklı başinda insanları işbaşina getirelim yarın cok g

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumcular siz ne derseniz deyin.Bu reklama herkes burun kivirmisti.Her seyi cok iyi bilenler var ya aramizda!!!THY nin yabanci uyruklu musterisi total musterisi arasinda cok buyuk bir paya ulasti.Daha bugun sabah iki Alman misafirimle benzer seyleri konustuk.Almanyadan Turkiye Lufthansa yerine THY ile geldiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000