02 Şubat 2024, Cuma 11:09:59

THY yetiştirilmek üzere pilot aday adayları alacak

Türk Hava Yolları, yetiştirilmek üzere pilot aday adayları alınacağını duyurdu.
  • Pilot adayı olun daha akıllıca. CabinCrew başladık Floridaya gidip fake evlilik yaptım GreenCard garanti. Burda FO Adayıyız TK imkanlarını kullancaksın. Uçuş Saati Lazım. Sonra Kaçış. Bye.
  • Yarın gelip burda yorumlarda aglayacaksaniz basvurmayin suna. Euro borclaniyosunuz sirket euro karsiligi alacak. Sonra burlarda gormeyelim baskanim bize yardim diye aglarken
  • Boşuna gençlere masraf yaptırıpta günahlarını almayın.Nasıl olsa siz akrabalarınızı işe alacaksınız kör, topal, yaşlı farketmez yeterki sizin akrabanız olsun. Güzelim THY nı çay ocagına çevirdiniz.
  • geçen yıl elenen biri olarak nelere şahit oldum bilemezsiniz. crm bileşenlerini say desen sayamayacakları aldılar. instagram profilinde terör örgütüne yağ çekenler eğitimde maalesef.
  • Bunu okuyan ve bu eğitimle ilgilinen arkadaşlara sesleniyorum. Eğer yorumlardan ciddi bir fikir edinmek istiyorsanız mantıklı ama yorumlar sizi tamamen yönlendirmesin. Çok fazla başvuru olacak ve şartlar ne olursa olsun kabul edenler olacak. Bu şartları kabul edip sonra zırlamanın bir anlamı yok. Tüm olumsuz yorumlara rağmen başvurun, deneyin ve bu süreci tecrübe edinin. Herkes eşit şartlarda yaşamıyor maalesef o yüzden herkesin tecrübesi, beklentisi ve tavsiyesi kendinedir. Gidip şartları iyice okuyup gözden geçirirsiniz, size uyarsa devam edersiniz olmazsa bir deneyim kazanmış olursunuz. Kaybedecek bir şey yok. Hadi eyw.
  • Aranıyor
  • Allah kurtarsin, sakin ama sakin girmeyin. 4 ay önce burakdim bu lanet olasi tarikat firmasini, içraya vermişler, itiraz ettim, davayi iptal etmişler, yanliş yapdiklarini kendileride biliyor.
  • Thy de pilotlarla ugrasan gecimsiz kisi Beksidir; Gittigi heryerde insanlarla kavgalidir; bu adamin arkasindaki torpil kimse ve bu adama nasil bir Borcu varsa bilmiyorum ama liyakati olmadigi halde bu kisi yonetim kurullarindan cikmiyor!
  • şartları taşıyan başvursun. kaptanların uzak durun dediğine falan bakmayın. Kendileri cumhurbaşkanından bile çok daha fazla kazanıyorlar.
  • sağmal düve aranıyor demek istiyor

Türk Hava Yolları, yetiştirilmek üzere pilot aday adayları alınacağını duyurdu.

THY'den yapılan duyuru

Yeni mezun veya yakında mezun olacak lisans mezunu arkadaşlara, kariyerlerine Türk Hava Yolları’nda ve zirvede güçlü bir başlangıç yapma imkânı sunarak, tüm dünyada hızla gelişen ve yetişmiş pilot ihtiyacı artan hava yolu taşımacılığında geleceğin başarılı pilotlarını yetiştiren bir programıdır.

Take-Off Cadet Programı ile değerlendirme süreçlerine katılan ve süreçleri başarıyla tamamlayan  arkadaşlarımız, II. Pilot aday adayı yetiştirme programına dahil oluyor ve 18-24 ay süren eğitimin ardından II. Pilot adayı olarak Türk Hava Yolları bünyesinde yer alan veya Türk Hava Yolları'nın iş ortağı konumunda olan yurt içi ve yurt dışındaki uçuş eğitim akademilerinde 18-24 ay boyunca teorik ve uygulamalı derslerden oluşan bir eğitime dahil oluyor.

Genel Koşullar

•  T.C. vatandaşı olmak veya mavi kart sahibi olmak,

•  En az lisans derecesi mezunu (örgün veya açık öğretim) olmak,
*Yurt dışı üniversitelerden mezun olan adaylardan YÖK denklik belgesi istenmektedir.

•  31.12.2003 tarihinden önce ve 01.01.1994 tarihinden sonra doğmuş olmak,

•  Boy uzunluğunun 160 cm’den kısa, 195 cm’den uzun olmamak ve beden-kitle endeksine (20-30 aralığında) uygun olmak,

•  Askerlik hizmetini tamamlamış veya eğitim başlangıç tarihi itibari ile en az 2 yıl tecil ettirebilmeyi taahhüt etmek,

•  Adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak,

•  Daha önce görev aldığı kuruluşlardan disiplinsizlik nedeniyle ayrılmış olmamak,

•  Daha önce THY AO ve THY AO‘nun iştirak şirketlerinden disiplinsizlik veya fesih yoluyla ayrılmış olmamak.

•  Mavi kart sahibi veya birden fazla vatandaşlığa sahip adaylar için akıcı ve anlaşılabilir derecede Türkçe konuşabiliyor olmak.

•  Daha önce herhangi bir pilot eğitim programına katılım sağlamamış olmak (PPL, CPL, ATPL vb.)

Yabancı Dil (İngilizce) Koşulu

•  Başvuru tarihi itibariyle son 2 yıl içinde aşağıda belirtilen İngilizce dil sınavlarının birinden istenen minimum puanı belgelemek 

BAŞVURU SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

THY yetiştirilmek üzere pilot aday adayları alacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

Seyran Yoztemel ~ 3 ay önce
Pilot adayı olun daha akıllıca. CabinCrew başladık Floridaya gidip fake evlilik yaptım GreenCard garanti. Burda FO Adayıyız TK imkanlarını kullancaksın. Uçuş Saati Lazım. Sonra Kaçış. Bye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aglamayin ~ 3 ay önce
Yarın gelip burda yorumlarda aglayacaksaniz basvurmayin suna. Euro borclaniyosunuz sirket euro karsiligi alacak. Sonra burlarda gormeyelim baskanim bize yardim diye aglarken

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dayısı olmayan ~ 3 ay önce
Boşuna gençlere masraf yaptırıpta günahlarını almayın.Nasıl olsa siz akrabalarınızı işe alacaksınız kör, topal, yaşlı farketmez yeterki sizin akrabanız olsun. Güzelim THY nı çay ocagına çevirdiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olumsuz ~ 3 ay önce
geçen yıl elenen biri olarak nelere şahit oldum bilemezsiniz. crm bileşenlerini say desen sayamayacakları aldılar. instagram profilinde terör örgütüne yağ çekenler eğitimde maalesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Relax ~ 3 ay önce
Bunu okuyan ve bu eğitimle ilgilinen arkadaşlara sesleniyorum. Eğer yorumlardan ciddi bir fikir edinmek istiyorsanız mantıklı ama yorumlar sizi tamamen yönlendirmesin. Çok fazla başvuru olacak ve şartlar ne olursa olsun kabul edenler olacak. Bu şartları kabul edip sonra zırlamanın bir anlamı yok. Tüm olumsuz yorumlara rağmen başvurun, deneyin ve bu süreci tecrübe edinin. Herkes eşit şartlarda yaşamıyor maalesef o yüzden herkesin tecrübesi, beklentisi ve tavsiyesi kendinedir. Gidip şartları iyice okuyup gözden geçirirsiniz, size uyarsa devam edersiniz olmazsa bir deneyim kazanmış olursunuz. Kaybedecek bir şey yok. Hadi eyw.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
140 bin euroluk köle ~ 3 ay önce
Aranıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gelen tam kaz vallahi ~ 3 ay önce
Allah kurtarsin, sakin ama sakin girmeyin. 4 ay önce burakdim bu lanet olasi tarikat firmasini, içraya vermişler, itiraz ettim, davayi iptal etmişler, yanliş yapdiklarini kendileride biliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maas dengesizligi ~ 3 ay önce
Thy de pilotlarla ugrasan gecimsiz kisi Beksidir; Gittigi heryerde insanlarla kavgalidir; bu adamin arkasindaki torpil kimse ve bu adama nasil bir Borcu varsa bilmiyorum ama liyakati olmadigi halde bu kisi yonetim kurullarindan cikmiyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başvurunmutlaka ~ 3 ay önce
şartları taşıyan başvursun. kaptanların uzak durun dediğine falan bakmayın. Kendileri cumhurbaşkanından bile çok daha fazla kazanıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkatli ! ~ 3 ay önce
sağmal düve aranıyor demek istiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000