24 Kasım 2012, Cumartesi 10:46:43

THY MALDİVLER'E BAŞLADI

Uçuş ağına bir yenisini daha ekleyen Türk Hava Yolları (THY), Maldivler seferlerini başlattı.
  • bütün ipler iktidardaki partinin elinde THY ninde dolayısiyle şu anda THY nin karı zararı nedir kimse bilemez aldığı uçakların açtığı route ların utilizasyonları tamamiyle yönetimin kendi kafalarına göre verdikleri rakamlardır onun için bütün bunların THY ye nasıl yansıdığı ancak bunlar gittikten sonra yapılacak araştırmalarla ortaya çıkacaktır o zaman şapka düşecek vede KEL görünecektir, fakat düzeltilmesi yıllar alacaktır, her şey onların elinde ve hep olumlu, kazançlı bir ekip, göreceğiz ilerde....
  • TK730, Airbus 330-200
  • arkadaşım ne güzel söylemişssin bak YÜCE ALLAH'tan korkun yok bademli büyüklerimizden korkuyorsun?kork bakalım :))))
  • Verimli, yolcusunun cık olacagına inanılan bir hat... Insallah hayal kırıklığı olmaz.....zor dolacak gibi ucuslar.
  • Hangi ucak tipi gidiyor mus????
  • orada dışarıya çıkıp yürüyemezsiniz bile...herkesin özel yolu ve bahçesi arsası var.hepsi denize 0 villalar...yemek bile yemek istesen dışarıda cep teli fiyatına çıkamazsın...kurallarda çok sert buarada...öyle geceleri çıkarız bizde diyenler...aklınızdan bile geçirmeyin...bırak içeriye almayı kapının önünden bile geçirmezler:)) hee ben girerimde çıkarımda o ayrı birşey.
  • vaaay bu hafta sonu maldiv'e bir çıkarma yapalım bakalım:)))))) şaka lan şaka gidemem param yok kıskanmanıza gerek yok.
  • Eylül ayında gittim direk uçuş olmadığı için istanbul dubai , dubai male şeklinde gidiş ve dönüş olarak çok sıkıntılı ve uzun süreç almaktaydı çok başarılı ve yılın her dönemi full olucağına eminim emirates karşıklıklı hergün 777 ile full gidip gelmekte.
  • Krasnodardan bende gelecegim...Iste buuu....Bavulum hazir..Bavulumda turbanindan tut,carsafima kadar,akp yasam kılavuzundan tut,ayetlere kadar her sey var..Cibildak kizlar yuzunden gunaha girmeyelim emmi?? Sonra ne der badem biyikli buyuklerimiz.Ahh ahh...
  • TUM EKİPLERE EMNİYETLİ UCUSLAR,UZUN ZAMANDİR BEKLENEN HATTİ..

THY, uçuş ağına bir yenisini daha ekledi. Dünyanın en büyük 5’inci uçuş ağına sahip olan, aynı zamanda en çok ülkeye uçan ve “Avrupa’nın En İyi Havayolu” olan THY, bugün 206. nokta ve 92. ülke olarak Maldivler’i uçuş ağına kattı.

İstanbul-Maldivler seferleri bugünden itibaren haftada 5 gün karşılıklı olarak yapılacak. Maldivler’e tarifeli uçuş saatleri ise şöyle:

İstanbul-Maldivler Kalkış/Varış
Salı, Çarşamba, Perşembe, Cumartesi, Pazar 20.25-07.10

Maldivler-İstanbul Kalkış/Varış
Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Pazar 09.00-04.30

THY MALDİVLER'E BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

TANER ~ 11 yıl önce
bütün ipler iktidardaki partinin elinde THY ninde dolayısiyle şu anda THY nin karı zararı nedir kimse bilemez aldığı uçakların açtığı route ların utilizasyonları tamamiyle yönetimin kendi kafalarına göre verdikleri rakamlardır onun için bütün bunların THY ye nasıl yansıdığı ancak bunlar gittikten sonra yapılacak araştırmalarla ortaya çıkacaktır o zaman şapka düşecek vede KEL görünecektir, fakat düzeltilmesi yıllar alacaktır, her şey onların elinde ve hep olumlu, kazançlı bir ekip, göreceğiz ilerde....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçak ~ 11 yıl önce
TK730, Airbus 330-200

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Krasnodar'a ~ 11 yıl önce
arkadaşım ne güzel söylemişssin bak YÜCE ALLAH'tan korkun yok bademli büyüklerimizden korkuyorsun?kork bakalım :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Verimli, yolcusunun cık olacagına inanılan bir hat... Insallah hayal kırıklığı olmaz.....zor dolacak gibi ucuslar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucak tipi ne ~ 11 yıl önce
Hangi ucak tipi gidiyor mus????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
orada dışarıya çıkıp yürüyemezsiniz bile...herkesin özel yolu ve bahçesi arsası var.hepsi denize 0 villalar...yemek bile yemek istesen dışarıda cep teli fiyatına çıkamazsın...kurallarda çok sert buarada...öyle geceleri çıkarız bizde diyenler...aklınızdan bile geçirmeyin...bırak içeriye almayı kapının önünden bile geçirmezler:)) hee ben girerimde çıkarımda o ayrı birşey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oh oh ~ 11 yıl önce
vaaay bu hafta sonu maldiv'e bir çıkarma yapalım bakalım:)))))) şaka lan şaka gidemem param yok kıskanmanıza gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Eylül ayında gittim direk uçuş olmadığı için istanbul dubai , dubai male şeklinde gidiş ve dönüş olarak çok sıkıntılı ve uzun süreç almaktaydı çok başarılı ve yılın her dönemi full olucağına eminim emirates karşıklıklı hergün 777 ile full gidip gelmekte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Krasnodar'dan.. ~ 11 yıl önce
Krasnodardan bende gelecegim...Iste buuu....Bavulum hazir..Bavulumda turbanindan tut,carsafima kadar,akp yasam kılavuzundan tut,ayetlere kadar her sey var..Cibildak kizlar yuzunden gunaha girmeyelim emmi?? Sonra ne der badem biyikli buyuklerimiz.Ahh ahh...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sacmalıyosun. . . ~ 11 yıl önce
24.11.2012'de hat acılısına bende katıldım. Ist-Male TK0730 ucusunda sadece Bussiness Class'ta 4-B'de oturan hsanımefendi turbanlıydı. Ucaktaki geri kalan tum bayanlar acıktı!!! Bu kadar bos yorum yapana cevap bile yazmak zaman kaybı. . .
Maldivler ~ 11 yıl önce
TUM EKİPLERE EMNİYETLİ UCUSLAR,UZUN ZAMANDİR BEKLENEN HATTİ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000