17 Haziran 2013, Pazartesi 11:09:53

SUNEXPRESS YELKEN KUPASI'NI SUNEXPRESS KAZANDI!

Antalya’da Konyaaltı Çelebi Marina’da gerçekleştirilen SunExpress Yelken Kupasını Fulyam adlı tekne ile yarışan SunExpress ekibi kazandı.
  • fotoğraf çekilirken,nedense herkes Bülent Yurt'a bi' dokunmuş.. Neden acaba?..:)
  • Alman zihniyeti ile devam eden bu şirketten bir halt olmaz.zavallı pilotları kaçabilseler soluğu ilk fırsatta TK da alacaklar.bu devirde kölelik sistemi var mı var.sun express kölelik sistemine güzel bir örnek
  • Bırakın bu artistlikleri de pilotlarınıza biraz para verin.
  • Tebrikler Sunexpress :)))

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, Antalya Yelken İl Temsilciliği işbirliğiyle bu yıl ilk kez düzenlediği SunExpress Yelken Kupası Yarışları, 18 yelkenlinin katılımıyla Pazar günü Antalya Konyaaltı Çelebi Marina’da gerçekleşti.

Oldukça çekişmeli geçen yarışta genel klasmanda Hasan Sarvan’ın Fulyam adlı teknesi ile yarışan SunExpress Ekibi 1.‘liğe uzandı. 2. sırada Mehmet Adsız’a ait Daphne ve 3. sırada ise Abdurrahman Özdemir’in Arsu tekneleri yer aldı.

SunExpress İnsan Kaynakları Direktörü Bülent Yurt’un önderlik ettiği SunExpress takımı genel klasmanda ve kategorisinde şampiyonluğa uzandı. Bülent Yurt ilk kez katıldıkları ve sponsor olup kendi isimlerini verdikleri kupada şampiyon oldukları için ayrıca mutlu olduğunu belirtip sözlerine devam etti: “Yelken sporu deniz turizminin en önemli unsurlarından biri. Her mevsimin doya doya yaşandığı ülkemizin en önemli turizm kenti olan ve SunExpress’in de merkezi olan Antalya’da gerçekleştirdiğimiz bu organizasyon ile yelken sporunun daha fazla gelişmesi gerektiğini bir kez daha gördük. Turizm için henüz işlenmemiş bir cevher olan yelken sporunun daha ileriye taşınması gerektiğine inanıyoruz. Yelken sporu, SunExpress Yelken Kupası gibi önemli aktivitelerin artıp sürekli hale gelmesiyle, golf turizminin açtığı yoldan ilerleyebilecek potansiyele sahip gözüküyor.”

SunExpress’in Antalyalı bir havayolu olduğunun altını bir kez daha çizen Yurt, “Her fırsatta Antalya için yapmamız gereken neyse yapmaya çalışıyoruz. Antalya için gösterdiğimiz bu çabaya yelken yarışlarına verdiğimiz desteği kattık. SunExpress adına yarışlara katılan takımlara, ilgi gösteren tüm konuklar ve özellikle birbiriyle kıyasıya yarışan görkemli ve rengârenk yelkenlileri, kıyıdan takip eden Antalyalı sporseverlere çok teşekkür ederim” dedi.

SUNEXPRESS YELKEN KUPASI'NI SUNEXPRESS KAZANDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

gereksiz.. ~ 11 yıl önce
fotoğraf çekilirken,nedense herkes Bülent Yurt'a bi' dokunmuş.. Neden acaba?..:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerçek ~ 11 yıl önce
neden olacak sunex teki herkes bilirki bulent yurt genel mudurun bir numaralı adamıdır ve tetikçisidir
Kaptan ~ 11 yıl önce
Alman zihniyeti ile devam eden bu şirketten bir halt olmaz.zavallı pilotları kaçabilseler soluğu ilk fırsatta TK da alacaklar.bu devirde kölelik sistemi var mı var.sun express kölelik sistemine güzel bir örnek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 11 yıl önce
Bırakın bu artistlikleri de pilotlarınıza biraz para verin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ha ha ha ~ 11 yıl önce
Tebrikler Sunexpress :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000