27 Temmuz 2008, Pazar 10:02:51

Maliye'nin başı THY ile dertte

Maliye Bakanlığı’nın başı Türk Hava Yolları çalışanlarının açtığı davalarla dertte.
  • bence THY çalışanları haklılar... Kesilen paralar da onların hakkıdır... zaten THY A.Ş a.ş olduğundan beri hiç bişey yolunda gitmiyor... çalışanlarınıda yolcularınıda mağdur ediyor... Milli havayolumuz olma özelliğini günden güne kaybediyor diye düşünmekteyim.. ben gerçekten tarafsız gözle bakmak istiyorum Bahadır Altan örneğindede gördük Ankara istasyon müdürünün yaptıklarını. BAHADIR KAPTAN NAZİK BİR DİLLE VİP YOLCULARINA DURUMU ANLATMIŞ ONLARDA HOŞGÖRÜYLE KARŞILAMIŞLAR ASLINDA AMA NE YAZIKKİ ANKARA İSTASYON MÜDÜRÜNÜN KIŞKIRTMALARI OLAYI BU NOKTAYA GETİRMİŞTİR VE THY NİN DENEYİMLİ PİLOTLARINDAN BAHADIR ALTAN HAKSIZ BİR ŞEKİLDE İŞİNDEN ATILMIŞTIR...
  • Eger calisanlarin kanuni bir alacaklari varsa, alacaklar tabi. Bunun dert olarak isimlendirilmesi yanlis. Bizden kesilen vergilerin kurusuna kadar hesaplanmasi dert degil de verirken yapilan isler niye dert olsun. Cogu is sahibi, bizim gibi maaslilar kadar vergi odemiyor Turkiye de. Bizde once vergi kesiliyor sonra maas yatiyor. Bu isi ortaya cikaran Sefa Bey i de ayrica tebrik etmeliyiz. Bu paralari alan herkesin, en azindan bir tesekkur borcu var. Yoksa biz nereden bilecek de dava acacaktik.
  • Maliye Bakanlığının başını derde Sefa Bey soktu, şimdi de siz bunu haber olaraK MI SUNUYORSUNUZ? Bir yanlışlık varsa başı sizin aranızda AİRPORT Haberçiler

THY çalışanlarının maaşlarından kesilen vergiler için açtığı davalar sonuçlanmaya başladı. THY son olarak, AKP’li bürokratları VIP’e geri yollayan pilotun iş akdini feshetmesiyle gündeme gelmişti.

Hava-İş Sendikası’ndan yapılan açıklamada, THY AO ve THY Teknik AŞ’de çalışanlar adına, Maliye Bakanlığı aleyhine, “Haksız olarak kesilen vergilerin iadesi için” dava açıldığı hatırlatıldı.

Açıklamada, bugüne kadar açılan dava sayısının 3135 olduğu belirtilerek, bu davalardan toplam 1384’ünün karara bağlandığı, 1751 davanın ise devam ettiği belirtildi. Açıklamada karara bağlanan 1284 davadan 799’unun çalışanların lehine sonuçlandığı kaydedildi.

Maliye Bakanlığı kaybettiği davalar nedeniyle Danıştay’a temyize gidiyor. THY çalışanları ise aleyhte sonuçlanan davalar için temyize gidip gitmemeye 20 Ağustos’a kadar karar verecek.

Maliye'nin başı THY ile dertte

Yorumlar

munzurlu ~ 16 yıl önce
bence THY çalışanları haklılar... Kesilen paralar da onların hakkıdır... zaten THY A.Ş a.ş olduğundan beri hiç bişey yolunda gitmiyor... çalışanlarınıda yolcularınıda mağdur ediyor... Milli havayolumuz olma özelliğini günden güne kaybediyor diye düşünmekteyim.. ben gerçekten tarafsız gözle bakmak istiyorum Bahadır Altan örneğindede gördük Ankara istasyon müdürünün yaptıklarını. BAHADIR KAPTAN NAZİK BİR DİLLE VİP YOLCULARINA DURUMU ANLATMIŞ ONLARDA HOŞGÖRÜYLE KARŞILAMIŞLAR ASLINDA AMA NE YAZIKKİ ANKARA İSTASYON MÜDÜRÜNÜN KIŞKIRTMALARI OLAYI BU NOKTAYA GETİRMİŞTİR VE THY NİN DENEYİMLİ PİLOTLARINDAN BAHADIR ALTAN HAKSIZ BİR ŞEKİLDE İŞİNDEN ATILMIŞTIR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saki ~ 16 yıl önce
Eger calisanlarin kanuni bir alacaklari varsa, alacaklar tabi. Bunun dert olarak isimlendirilmesi yanlis. Bizden kesilen vergilerin kurusuna kadar hesaplanmasi dert degil de verirken yapilan isler niye dert olsun. Cogu is sahibi, bizim gibi maaslilar kadar vergi odemiyor Turkiye de. Bizde once vergi kesiliyor sonra maas yatiyor. Bu isi ortaya cikaran Sefa Bey i de ayrica tebrik etmeliyiz. Bu paralari alan herkesin, en azindan bir tesekkur borcu var. Yoksa biz nereden bilecek de dava acacaktik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İNAN ~ 16 yıl önce
Maliye Bakanlığının başını derde Sefa Bey soktu, şimdi de siz bunu haber olaraK MI SUNUYORSUNUZ? Bir yanlışlık varsa başı sizin aranızda AİRPORT Haberçiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000