15 Mayıs 2012, Salı 08:50:10

31 ÜLKEDEN 100'DEN FAZLA KATILIMCI

Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi, "2012 IATA Training Partner Congress" ile IATA'nın dünyanın dörtbir yanında yer alan akredite eğitim kuruluşlarını bir araya getiriyor...
  • Alakalı ve alakasız THY ile ilgili her habere takunya ve badem bıyık lafı sokuşturmanın gayesi nedir biri de onu anlatsın? THY sadece Türkiye vizyonu ile yürüyen bir havayolu iken 7-8 yılda 3 kat büyümüş bir filoyla dünyaya meydan okuyor, siz hala işin zırvasındasınız. Gerçekten enteresan :)
  • hangi ulkeler ve gelecek kisileri aciklarsaniz,olayin sebebi ortaya cikar.
  • TAKUNYA VE TORPİL HAVAYOLLARINI YÖNETEMEYEN TORPİLLİ YÖNETENLERİ EĞİTMEK İÇİN Mİ TOPLANIYORLAR ACABA????
  • Türk Hava Yollarının bunu yapmasının arkasındaki esas gerçek nedir ? Çok iyi sorgulanması gerekiyor bence. Bu davranış metodu çok ilginç geldi bana.

Türk Hava Yolları ev sahipliğinde 15-16 Mayıs 2012 tarihlerinde İstanbul Movenpick Hotel'de gerçekleştirilecek olan kongrede, 31 farklı ülkeden 100 den fazla katılımcı yer alacak.

Akredite Eğitim Merkezlerini bir araya getirerek bilgi paylaşımı ve sıcak ilişkiler geliştirmenin amaçlandığı toplantıda sektörel gelişmeler, yenilikler, havacılık eğitimi alanındaki ihtiyaçlar gibi birçok konu gündeme gelecek ve değerlendirilecek. 

31 ÜLKEDEN 100'DEN FAZLA KATILIMCI

Yorumlar

Alaka? ~ 12 yıl önce
Alakalı ve alakasız THY ile ilgili her habere takunya ve badem bıyık lafı sokuşturmanın gayesi nedir biri de onu anlatsın? THY sadece Türkiye vizyonu ile yürüyen bir havayolu iken 7-8 yılda 3 kat büyümüş bir filoyla dünyaya meydan okuyor, siz hala işin zırvasındasınız. Gerçekten enteresan :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sebep ~ 12 yıl önce
hangi ulkeler ve gelecek kisileri aciklarsaniz,olayin sebebi ortaya cikar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ACABA??? ~ 12 yıl önce
TAKUNYA VE TORPİL HAVAYOLLARINI YÖNETEMEYEN TORPİLLİ YÖNETENLERİ EĞİTMEK İÇİN Mİ TOPLANIYORLAR ACABA????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amaç Ne İyi Sorgulanmalı ~ 12 yıl önce
Türk Hava Yollarının bunu yapmasının arkasındaki esas gerçek nedir ? Çok iyi sorgulanması gerekiyor bence. Bu davranış metodu çok ilginç geldi bana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000