27 Haziran 2017, Salı 12:30:21

Sani Şener en güçlü liderler arasında

TAV Grubu CEO’su Sani Şener, endüstrinin prestijli yayınlarından Construction Week tarafından hazırlanan ve Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede yedinci sırada yer aldı.
  • sani bey, profesyonel iş hayatında görüp görebileceğiniz en beyefendi alçakgönüllğü ve EGOSUZ insandır.
  • Aynı şirkette çalışmaktan gurur duyduğum ileri görüşlü, vizyon sahibi bir ağabey. Tebrikler Sani Bey.
  • Rizeli değil Trabzonlu örnek bir iş adamı, girişimci ve vizyon sahibidir. Her türlü siyaseti global vizyonda eritebilmiş, nabza göre şerbet vermeyi iyi bilen, politik adamların kişisel menfaatlerini etik anlayışla "eritebilen" trabzonludur.
  • Ya arkadaş şu feminist alınganlığı da tiksindirdi artık ha iyice. İşadamıdır doğrusu, BusinessMAN ok? İşadamı.. işadamı.. "İş insanı" diye bir şey yoktur. Zaten kadın, bir erkeğin kurduğu ve yönettiği şirkete sonradan eş veya miras yoluyla ortak oluyor. Herkese merhaba
  • Yönettigi ahl (pardon havaalanı değil sadece terminal binası) sonlarda pislik içinde,bütün dinleri aynı odada birarada ibadet ederler sanıyor,İnşaat konusunda 7 arap ,1çinli ,1. Arap firmasının ingiliz md ü ile me de sıraya girmiş.1400₺ aylık verdigin adama 0,50₺ lik suyu 5₺ ye sattırırsan sadi bakkal da büyük lider olur.
  • KURUMSAL BAŞARI , SEKTÖRDE LİDERLİK , İSTİKRAR VE GLOBALİTE DE VARLIK BUNLAR ANAHTAR BAŞLIKLAR. DÜN , BUGÜN VE YARINLAR İÇİN TEKRAR TEBRİKLER SANİ BEY.
  • Adam gibi adam.
  • Helal olsun Sani Bey e! Yakıştı abi bu sana, tk yı verin onu da zirveye taşısın.. sektör farklı vs hikaye anlatmayın, yönetenlwrin nereden geldiğini biliyosunuz.. 6 ay google dan eğitim alan bile vardı

TAV Grubu CEO’su Sani Şener, endüstrinin prestijli yayınlarından Construction Week tarafından hazırlanan ve Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede yedinci sırada yer aldı. Şener, son üç yıldır listede ilk 10 arasına giren tek Türk iş insanı oldu.

TAV Grubu CEO’su Sani Şener, Construction Week tarafından inşaat sektöründe Körfez bölgesinin en güçlü yedinci lideri olarak gösterildi. Dergi, TAV’ın kuruluşundan bu yana üstlendiği inşaat işlerinin toplam sözleşme bedelinin 19 milyar doları aştığını vurguladı ve şirketin Körfez Bölgesi’nde 30 binden fazla çalışanı bulunduğunu, bunların 1570’inin de mühendislerden oluştuğunu ekledi.

TAV Grubu CEO’su Sani Şener, “Bu tip listelerin anlamı semboliktir ancak başka bir açıdan bakıldığında Türk mühendisliğinin, iş yapma modellerinin, finansal kabiliyetlerinin ve markalarının dünyanın en büyük firmalarının yarıştığı bir pazarda ulaştığı başarının da göstergesidir. Bu başarı rekabet ve teknolojik yapım açısından çok gelişmiş bir bölgede görev yapan mühendislerimizin, mimarlarımızın, teknikerlerimiz, işçilerimiz ve tüm TAV Grubu çalışanlarının emeğinin karşılığıdır. Körfez bölgesinde beş ülkenin başkent havalimanları olan Doha, Abu Dabi, Maskat, Riyad ve Bahreyn havalimanları ile İslam dünyasının ikinci en önemli şehri Medine Havalimanını yapmış olmak; Doha’nın dünyada sayısı çok az olan 5 yıldızlı havalimanlarından birisi olması; Medine ve Riyad projelerimizin MEED dergisi tarafından ‘yılın ulaştırma projesi’ seçilmesi çok önemli. Abu Dabi Havalimanı ise şu anda dünyanın en büyük havalimanlarından birisi olması TAV’ı seçilebilir bir firma durumuna getiriyor. Bölgenin ilk havalimanı özelleştirmesi olan Medine Havalimanı projesinde gösterdiğimiz başarı, yeni fırsatları da beraberinde getirdi. Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan’da Yanbu, Qassim ve Hail Havalimanları’nın işletme ve geliştirilmesini de projelerimiz arasına ekledik. TAV olarak biz havalimanı sektöründe uzmanlaştık ve tercih edilen bir marka haline geldik. Bölgede beş ülkenin başkent havalimanlarında imzası bulunan TAV İnşaat, Engineering News Record tarafından, üstlendiği iş büyüklüğü açısından dünyanın en büyük havalimanı yapım şirketi olarak gösterildi. Bundan sonra da Türk inşaat ve havacılık sektörü ile ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek üzere bölgedeki büyümemizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

TAV bölgede altı ülkede 13 havalimanında

ENR tarafından son üç yıldır havalimanı yapımında dünyada ilk sırada gösterilen TAV İnşaat, kuruluşundan bu yana sözleşme büyüklüğü 19 milyar doları aşan proje üstlendi. Şirket Katar, Umman, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’ın ardından son olarak Bahreyn’de de ülkenin başkent havalimanının yapımını gerçekleştiriyor.

TAV Havalimanları Suudi Arabistan’da Medine Havalimanı’nı işletiyor. Geçtiğimiz günlerde imzalanan anlaşmayla üç havalimanını daha portföyüne ekledi. TAV, Yanbu, Qassim ve Hail havalimanlarının geliştirilmesi için 400 milyon dolar yatırım yapacak. Şirket ayrıca iştirakleri TAV Bilişim, ATÜ Duty-Free, BTA, Havaş ve TAV İşletme Hizmetleri’yle Medine’nin yanı sıra Riyad, Dammam ve Cidde havalimanlarında hizmet veriyor.

TAV, Birleşik Arap Emirlikleri’nde Abu Dabi ve Dubai; Katar’da Doha; Umman’da Salalah ve Maskat; Ürdün’de Queen Alia ve Bahreyn’de de Bahreyn havalimanlarında yer alıyor.

Şener üç yıldır ilk 10’da

Liste, bölgede inşaat sektöründe yer alan iş insanlarının yaptıkları işler, çalışan sayıları, yarattıkları gelirler, kazandıkları ve kazanmayı bekledikleri projeler, pazardaki genel durum ve faaliyet düzeyleri incelenerek belirlendi. Ek olarak, bu kişi ve şirketlerin ekonomik parametrelere karşı tutumlarına, büyümeye devam etmek için benimsedikleri stratejilere ve engel ve sorunlar karşısında ne kadar esnek olabildiklerine ve nasıl uyum sağladıklarına da bakıldı.

Şener Power 100 listesine 2015 yılında 10, 2016 yılında da 9. sırada gösterildi.

Bu yıl listeye giren ilk 10 isim şu şekilde oluştu:

1- Kez Taylor – CEO, ALEC    
2- Yu Tao – President & CEO, China State
3- Samer Khoury – President (Engineering & Construction), CCC
4- Ghassan Merehbi – Chairman, Arabian Construction Company
5- Hamish Tyrwhitt – Group CEO, Arabtec Holding
6- Emad Azmy – President – Al Shafar General Contracting
7- Sani Sener – President & CEO, TAV Group
8- Khaled Musaed El Seif – Chairman, El Seif
9- Mohammed Al Abbar – Chairman, EMAAR Properties
10- Bakr Bin Laden – Chairman, Saudi Bin Ladin Group

Sani Şener en güçlü liderler arasında

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

ahl ~ 6 yıl önce
sani bey, profesyonel iş hayatında görüp görebileceğiniz en beyefendi alçakgönüllğü ve EGOSUZ insandır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GZP ~ 7 yıl önce
Aynı şirkette çalışmaktan gurur duyduğum ileri görüşlü, vizyon sahibi bir ağabey. Tebrikler Sani Bey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trabzonlu ~ 7 yıl önce
Rizeli değil Trabzonlu örnek bir iş adamı, girişimci ve vizyon sahibidir. Her türlü siyaseti global vizyonda eritebilmiş, nabza göre şerbet vermeyi iyi bilen, politik adamların kişisel menfaatlerini etik anlayışla "eritebilen" trabzonludur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iş insanı? ~ 7 yıl önce
Ya arkadaş şu feminist alınganlığı da tiksindirdi artık ha iyice. İşadamıdır doğrusu, BusinessMAN ok? İşadamı.. işadamı.. "İş insanı" diye bir şey yoktur. Zaten kadın, bir erkeğin kurduğu ve yönettiği şirkete sonradan eş veya miras yoluyla ortak oluyor. Herkese merhaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
He-man ~ 7 yıl önce
Yönettigi ahl (pardon havaalanı değil sadece terminal binası) sonlarda pislik içinde,bütün dinleri aynı odada birarada ibadet ederler sanıyor,İnşaat konusunda 7 arap ,1çinli ,1. Arap firmasının ingiliz md ü ile me de sıraya girmiş.1400₺ aylık verdigin adama 0,50₺ lik suyu 5₺ ye sattırırsan sadi bakkal da büyük lider olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEBRİKLER ~ 7 yıl önce
KURUMSAL BAŞARI , SEKTÖRDE LİDERLİK , İSTİKRAR VE GLOBALİTE DE VARLIK BUNLAR ANAHTAR BAŞLIKLAR. DÜN , BUGÜN VE YARINLAR İÇİN TEKRAR TEBRİKLER SANİ BEY.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sani Sener ~ 7 yıl önce
Adam gibi adam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X ~ 7 yıl önce
Şişman
Teklif var ~ 7 yıl önce
Helal olsun Sani Bey e! Yakıştı abi bu sana, tk yı verin onu da zirveye taşısın.. sektör farklı vs hikaye anlatmayın, yönetenlwrin nereden geldiğini biliyosunuz.. 6 ay google dan eğitim alan bile vardı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000