01 Ağustos 2017, Salı 15:15:10

Sani Şener: "Afrika'da havalimanları kovalıyoruz"

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, bugün katıldığı bir televizyon programında Afrika'da havalimanları araştırdıklarını belirtti.
  • Bakin , Ayt yöneticilerinide com basilica sanki:) afrikada yer alacak ekip
  • İzmirin muhteşem yönetimini komple afrikaya atasanız...
  • Başarilarilar. Birde bunyenizde yer Alan şirketlerin istasyon yöneticilerinide takip etseniz kovalasaniz. Antalya ... Havaş... istasyon.... müdür.
  • AHL 'nin yerine aynı büyüklükte ve karlılıkta bir havalimanı ikame edemiyorsanız ( belki 3.havalimanına ortak olurlar, öyle dedikodular da var; ya da SAW ) TAV olayı bitmiştir. Amiral gemisi yoksa TAV da yok. Afrika falan yalan işler, dostlar alışverişte görsün. Baksanıza AKFEN para ederken sattı gitti hisselerini.
  • Afrikada havalimanlaruinin tuvaletleri cok temiz bunlar alirsa batar demedi demeyin
  • Gabon ve Angola istiyor Buyukelcilerimiz konuyu biliyor
  • Afrika'dan Ülkemize gelen yolculara ilaçlama yapılacaktır? ? AB bundan 5 sene önce TR gelen uçakların içini ve dişini ilacliyordu..Gerçi bizde ebola bulasirsa öldürür yoksa korkulacak bir virüs değil zihniyeti var. .Kendimizi ve Ülkemizi düşünmemiz gerek. .yoksa Afrikayi ve halkını kucumsemek değil konu...Sydney de daha sıkı ülkeye küçük bir böcek bile sokamazsiniz..Adamlar bizim urunlerimize hastalık bulaştırabilir diyo. .Birde Uzakdoğullar sıkıntı. .

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, bugün Bloomberg HT kanalında Hande Berktan’ın hazırlayıp sunduğu “İş Dünyası” programına canlı yayında konuk oldu.

Geçtiğimiz yıl yaşanan terör ve darbe girişiminin ardından bu dönemde ciroda yüzde 2 artış gördüklerini kaydeden Şener: “İlk altı ayı iyi geçirdiğimizi söyleyebiliriz. Finansal giderlerde azalma sağladık, refinansmanla net karda ciddi bir artış sağladık. İkinci çeyrekte yolcu artışı toparlanmaya başladı, hatta Temmuz’da çift haneli rakamları görmeye başlayacağız" dedi.

TAV Havalimanları portföyüne uyan havalimanı projelerine girdiklerini belirten Şener, "Küba'da bu yıl imtiyaz sözleşmesini imzalamayı 2018'de de çalışmaya başlamayı umuyoruz. Pakistan'da iki tane havalimanına teklif verdik, bunun dışında Afrika’da havalimanları kovalıyoruz" dedi.

Atatürk Havalimanı’nı kompanse etmek için 2-3 büyük alım planlıdıklarnın altını çizen Sani Şener. ADP'nin kendilerine yatırımını artırması Türkiye için de TAV için de çok önemli olduğunu vurguladı.

Sani Şener: "Afrika'da havalimanları kovalıyoruz"

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Snş ~ 7 yıl önce
Bakin , Ayt yöneticilerinide com basilica sanki:) afrikada yer alacak ekip

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hm ~ 7 yıl önce
İzmirin muhteşem yönetimini komple afrikaya atasanız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt ~ 7 yıl önce
Başarilarilar. Birde bunyenizde yer Alan şirketlerin istasyon yöneticilerinide takip etseniz kovalasaniz. Antalya ... Havaş... istasyon.... müdür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT ~ 7 yıl önce
Nedir bu AYT havaş muhabbeti ? Her yazıda mutlaka çıkıyor. Havaş şuraya bir el atıverin bizahmet. Bitsin bu konu artık sıkıldık ya.
AHL ve TAV ~ 7 yıl önce
AHL 'nin yerine aynı büyüklükte ve karlılıkta bir havalimanı ikame edemiyorsanız ( belki 3.havalimanına ortak olurlar, öyle dedikodular da var; ya da SAW ) TAV olayı bitmiştir. Amiral gemisi yoksa TAV da yok. Afrika falan yalan işler, dostlar alışverişte görsün. Baksanıza AKFEN para ederken sattı gitti hisselerini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Afrika ~ 7 yıl önce
Afrikada havalimanlaruinin tuvaletleri cok temiz bunlar alirsa batar demedi demeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gabon ~ 7 yıl önce
Gabon ve Angola istiyor Buyukelcilerimiz konuyu biliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
milos efendi ~ 7 yıl önce
Afrika'dan Ülkemize gelen yolculara ilaçlama yapılacaktır? ? AB bundan 5 sene önce TR gelen uçakların içini ve dişini ilacliyordu..Gerçi bizde ebola bulasirsa öldürür yoksa korkulacak bir virüs değil zihniyeti var. .Kendimizi ve Ülkemizi düşünmemiz gerek. .yoksa Afrikayi ve halkını kucumsemek değil konu...Sydney de daha sıkı ülkeye küçük bir böcek bile sokamazsiniz..Adamlar bizim urunlerimize hastalık bulaştırabilir diyo. .Birde Uzakdoğullar sıkıntı. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000